Σύνολο ψηφοφόρων: 74
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λάθος κάνεις. η αλήθεια είναι ότι σε μερικά ονόματα αναφέρει πρώτα την Β θεματική και σε μερικά την Α.όμως έχει και ημερομηνίες....
Παράθεση από: thegreat στις Δεκέμβριος 05, 2008, 08:59:54 μμΝα υποθέσω ότι αν τελικά καταφέρουμε να μπούμε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και βρούμε το όνομά μας, ότι δεν μας έχουν αποκλείσει και ότι δε χρειάζεται να τρέχουμε στη Νομαρχία για να δούμε τους πίνακες; Σωστά; Εννοείται!Αν μας είχαν αποκλείσει θα μας τοποθετούσαν σε εξεταστικό κέντρο;
Να υποθέσω ότι αν τελικά καταφέρουμε να μπούμε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και βρούμε το όνομά μας, ότι δεν μας έχουν αποκλείσει και ότι δε χρειάζεται να τρέχουμε στη Νομαρχία για να δούμε τους πίνακες; Σωστά;
Παράθεση από: maryk στις Δεκέμβριος 05, 2008, 09:15:12 μμΠαράθεση από: thegreat στις Δεκέμβριος 05, 2008, 08:59:54 μμΝα υποθέσω ότι αν τελικά καταφέρουμε να μπούμε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και βρούμε το όνομά μας, ότι δεν μας έχουν αποκλείσει και ότι δε χρειάζεται να τρέχουμε στη Νομαρχία για να δούμε τους πίνακες; Σωστά; Εννοείται!Αν μας είχαν αποκλείσει θα μας τοποθετούσαν σε εξεταστικό κέντρο;Όχι πως δεν τους έχω ικανούς βέβαια...
Καλημέρα. Βγήκαν τα εξεταστικά κέντρα. Δεν είναι και δίπλα μου αλλά τι να κάνουμε? Μένω Πετρούπολη και δίνω Νέα Σμύρνη. Θα δουλέψει το GPS μου φαινεται για να πάω.Μια τελέιως χαζή ερώτηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι αποκλειόμενος αν σου έβγαλε εξεταστικό κέντρο. Έτσι δεν είναι?
Είναι πολύ σωστό να μην αναρτώνται τα ονόματα των αποκλειομένων. Πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Κάποιος μπορεί να στιγματιστεί στο χώρο του, εαν το όνομά του είναι σε κοινή θέα όλων.