0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι!φέτος πήρα νέα οργανική, από βελτίωση (28/6/2024 παρουσιάστηκα στο νέο σχολείο μου). Έχω κάνει αίτηση για βελτίωση και του χρόνου. Όμως σήμερα θα καταθέσω αίτηση και για απόσπαση ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων. Αν πάρω απόσπαση στο τελευταίο, ξέρετε αν χάνω το δικαίωμα για βελτίωση; Ή θεωρείται ότι υπηρέτησα την οργανική μου φέτος;
Για συντονιστής θέλει να πάει φέτος οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχει δικαίωμα για βελτίωση.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Σωστά καταλάβατε: ήθελα να μάθω αν χάνω το δικαίωμα μετάθεσης φέτος, σε περίπτωση που φέτος γίνει η απόσπασή μου εκτός της σχολικής μονάδας που υπηρετώ φέτος για πρώτη φορά. Σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορετική νομοθεσία, όταν οι αποσπάσεις γίνονται στη μέση της χρονιάς.Είχα δει κάποιες περιπτώσεις που δεν είχαν πρόβλημα κάποιοι συνάδελφοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις (οι συνάδελφοι αποσπάστηκαν στην ίδια διεύθυνση, και δεν είχαν χάσει το δικαίωμα για μετάθεση). Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια ακουγόταν διάφορα (ότι έγιναν με κάποια τεχνάσματα) και μάλλον δεν ισχύουν ακριβώς οι συγκεκριμένες νομοθεσίες που συζητάμε εδώ.