*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 100371 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #280 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 07:03:45 am »
Καλημέρα συνάδελφοι!
φέτος πήρα νέα οργανική, από βελτίωση (28/6/2024 παρουσιάστηκα στο νέο σχολείο μου). Έχω κάνει αίτηση για βελτίωση και του χρόνου. Όμως σήμερα θα καταθέσω αίτηση και για απόσπαση ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων. Αν πάρω απόσπαση στο τελευταίο, ξέρετε αν χάνω το δικαίωμα για βελτίωση; Ή θεωρείται ότι υπηρέτησα την οργανική μου φέτος;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:36:17 »

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #281 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 09:04:22 am »
Διάβασε καλά την εγκύκλιο μεταθέσεων. Διάβασε καλά και την πρόσκληση για την απόσπαση. Αν δεν λέει ρητά ότι θεωρείται χρόνος υπηρέτησης στην οργανική θέση τότε προφανώς δεν θεμελιώνεις δικαίωμα για βελτίωση θέσης.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #282 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 09:45:18 am »
Καλημέρα συνάδελφοι!
φέτος πήρα νέα οργανική, από βελτίωση (28/6/2024 παρουσιάστηκα στο νέο σχολείο μου). Έχω κάνει αίτηση για βελτίωση και του χρόνου. Όμως σήμερα θα καταθέσω αίτηση και για απόσπαση ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων. Αν πάρω απόσπαση στο τελευταίο, ξέρετε αν χάνω το δικαίωμα για βελτίωση; Ή θεωρείται ότι υπηρέτησα την οργανική μου φέτος;

Την οργανική που πήρες από βελτίωση, την υπηρετείς ήδη φέτος. Για αυτό έχεις δικαίωμα να αιτηθείς νέα βελτίωση και έχεις τη δυνατότητα να πάρεις οργανική θέση σε ένα άλλο σχολείο από 30/6/2025. Αν αποσπαστείς ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων και ταυτόχρονα πάρεις νέα οργανική με τη βελτίωση, πιθανώς θα χρωστάς την υπηρέτηση την οργανικής, εκτός αν όπως έγραψε ο mmmm ορίζεται ρητά στην εγκύκλιο μεταθέσεων ή της απόσπασης ότι ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων θεωρείται ότι υπηρετείς τη νέα οργανική σου θέση.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #283 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 11:16:53 am »
Για συντονιστής θέλει να πάει φέτος οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχει δικαίωμα για βελτίωση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:36:17 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #284 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 04:55:21 pm »
Για συντονιστής θέλει να πάει φέτος οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχει δικαίωμα για βελτίωση.

Δεν ήξερα ότι κάνουν αιτήσεις για να υπηρετήσουν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων στο μέσο της χρονιάς.
Πίστευα ότι θα γινόταν η αίτηση για να αποσπαστεί του χρόνου ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων.
Μάλλον κάποιες θέσεις είναι κενές και ζητήθηκε άμεση κάλυψη!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #285 στις: Οκτωβρίου 26, 2024, 04:59:15 pm »

Σωστά κι εγώ αυτό θεωρώ, ότι δεν θα έχει δικαίωμα για βελτίωση. Συνήθως προτείνω τη χρονιά που κάνουν αίτηση για βελτίωση να μην κάνουν ταυτόχρονα και αίτηση για απόσπαση. Δεν είναι πρακτικό επειδή δημιουργούνται επιπλοκές στην υπηρέτηση της οργανικής, αν ζητήσουν ανάκληση της απόσπασης και καθυστερήσει να εγκριθεί. Ξέρω συνάδελφο που ήταν μέσα στο άγχος πέρυσι για αυτόν τον λόγο!

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #286 στις: Οκτωβρίου 27, 2024, 11:06:58 am »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Σωστά καταλάβατε: ήθελα να μάθω αν χάνω το δικαίωμα μετάθεσης φέτος, σε περίπτωση που φέτος γίνει η απόσπασή μου εκτός της σχολικής μονάδας που υπηρετώ φέτος για πρώτη φορά. Σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορετική νομοθεσία, όταν οι αποσπάσεις γίνονται στη μέση της χρονιάς.
Είχα δει κάποιες περιπτώσεις που δεν είχαν πρόβλημα κάποιοι συνάδελφοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις (οι συνάδελφοι αποσπάστηκαν στην ίδια διεύθυνση, και δεν είχαν χάσει το δικαίωμα για μετάθεση). Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια ακουγόταν διάφορα (ότι έγιναν με κάποια τεχνάσματα) και μάλλον δεν ισχύουν ακριβώς οι συγκεκριμένες νομοθεσίες που συζητάμε εδώ.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #287 στις: Οκτωβρίου 27, 2024, 09:50:07 pm »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Σωστά καταλάβατε: ήθελα να μάθω αν χάνω το δικαίωμα μετάθεσης φέτος, σε περίπτωση που φέτος γίνει η απόσπασή μου εκτός της σχολικής μονάδας που υπηρετώ φέτος για πρώτη φορά. Σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορετική νομοθεσία, όταν οι αποσπάσεις γίνονται στη μέση της χρονιάς.
Είχα δει κάποιες περιπτώσεις που δεν είχαν πρόβλημα κάποιοι συνάδελφοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις (οι συνάδελφοι αποσπάστηκαν στην ίδια διεύθυνση, και δεν είχαν χάσει το δικαίωμα για μετάθεση). Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια ακουγόταν διάφορα (ότι έγιναν με κάποια τεχνάσματα) και μάλλον δεν ισχύουν ακριβώς οι συγκεκριμένες νομοθεσίες που συζητάμε εδώ.

Δεν αλλάζει κάτι αν η απόσπαση γίνει στα μέσα της χρονιάς ,παραμένει απόσπαση. Στις άλλες περιπτώσεις που αναφέρεις δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε.Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μπορεί να μην χρειαζόταν να υπηρετήσουν την οργανική τους γιατί μπορεί την προηγούμενη χρονιά να ήταν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Μπορεί να έγιναν και κάποια "τεχνάσματα "...

Αποσυνδεδεμένος efi1789

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #288 στις: Οκτωβρίου 28, 2024, 11:41:00 am »
Θα μπορούσατε να μου επιβεβαιώσετε κάτι καθώς από την εγκύκλιο δε γίνεται σαφές;Αν επιθυμώ από ΤΕ στην ειδική να κάνω αίτηση για νέα οργανική σε άλλο ΤΕ στην ειδική η αίτηση που επιλέγω είναι : αίτηση για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης;

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #289 στις: Οκτωβρίου 28, 2024, 12:50:43 pm »
Αν είσαι ήδη τοποθετημένος (οργανικά ή με προσωρινή τοποθέτηση) σε τμήμα ένταξης και θες να πάρεις οργανική σε τμήμα ένταξης της ίδιας περιοχής μετάθεσης τότε επιλέγεις αίτηση για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης.

Αποσυνδεδεμένος efi1789

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #290 στις: Οκτωβρίου 28, 2024, 12:51:54 pm »
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση .

Αποσυνδεδεμένος efi1789

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #291 στις: Οκτωβρίου 29, 2024, 01:45:41 pm »
Για βελτίωση στην ειδική δεν είναι αναγκαίο να στείλουμε  το μεταπτυχιακό έτσι δεν είναι ;Γιατί μπερδεύτηκα με όσα λενε σε μια ομάδα στο Viber

Αποσυνδεδεμένος irini_ch

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #292 στις: Νοεμβρίου 15, 2024, 08:42:36 pm »
Καλησπέρα! Είμαι μόνιμη ΠΕ 70 και έχω τοποθετηθεί φέτος σε λειτουργικό κενό! Για λόγους που έχουν σχέση με το σχολείο και τη συμπεριφορά γονέων και συναδέλφων, θέλω να αλλάξω σχολείο! Υπάρχει περίπτωση να  μπορώ να αιτηθώ τώρα, μέσα στη χρονιά, να τοποθετηθώ σε άλλο σχολείο που έχει κενό; Έχω σκεφτεί και την περίπτωση αναρρωτικής ή άνευ αποδοχών άδειας!

Αποσυνδεδεμένος harac

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #293 στις: Νοεμβρίου 15, 2024, 08:46:17 pm »
Δεν μπορείς στη μέση της χρονιάς. Η αίτηση για βελτίωση θέσης γίνεται μαζί με τις αιτήσεις για μετάθεση.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32800
  • Τελευταία: Jelly31
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1179194
  • Σύνολο θεμάτων: 19427
  • Σε σύνδεση σήμερα: 567
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)