0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,θα μπορούσε κάποιος/α να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ μετάθεσης και βελτίωσης; Εάν το καταλαβαίνω σωστά, μετάθεση σημαίνει αλλαγή ΠΥΣΔΕ, ενώ βελτίωση σημαίνει μεταφορά της οργανικής σε άλλη σχολική μονάδα εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ. Εάν είναι έτσι, τότε μπορεί κάποιος/α να καταθέσει ταυτοχρόνως αίτημα μετάθεσης και αίτημα βελτίωσης; Συγκεκριμένα, θα ήθελα να μετατεθώ (εκτός ΠΥΣΔΕ). Αλλά εφόσον αυτό δεν γίνει, λόγω χαμηλών μορίων, τότε θα ήθελα να μεταφέρω την οργανική μου σε άλλο σχολείο. Μπορώ, λοιπόν, να καταθέσω δύο αιτήματα; Ευχαριστώ πολύ
Συνάδελφοι ας πούμε ότι κάνω τώρα αίτηση βελτίωσης. Αν, όταν βγουν τα σχολεία (την άνοιξη μετά τις μεταθέσεις απ’ότι κατάλαβα κ θυμάμαι) και θα πρέπει να δηλώσω νέο σχολείο, αποφασίσω ότι επιθυμώ να παραμείνω στο σχολείο της οργανικής,μπορώ κάνω ανάκληση της αίτησης;Ή απλά δεν δηλώνω σχολεία;Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Ευχαριστώ!
εχω διαβασει την εγκυκλιο και δεν καταλαβαινω κατι. πρεπει να καταθεσω για την βελτιωση θεσης πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης καπου;εχω μονο τα μορια εντοπιοτητας. ξερετε τι στελνω και που;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ….απλα θα ήθελα να ξέρω (εφόσον κάποιος γνωρίζει)αν μεταξύ των δυο κενών θα δοθεί προτεραιότητα στην κάλυψη του ειδικού σχολειου(όπως γίνεται κ με τις τοποθετήσεις μετά από μετάθεση) ή θα ληφθεί υπόψη η προτίμηση με βάση τη δήλωση μου…
Καλησπέρα συνάδελφοι.Διορίστηκα φέτος και σκέφτομαι σοβαρά να αιτηθω βελτίωση θέσης προσωρινής τοποθέτησης.Γνωριζετε σε ποιες περιπτώσεις γίνεται δεκτή;Η απόσταση από την μόνιμη κατοικία παίζει ρόλο ή δεν θεωρείται σοβαρός λόγος;