0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια δεν απαντησατε επι της ουσιας...η προκυρηξη ζητα μονιμους εκπαιδευτικους με τουλαχιστον διετη προυπηρεσια δλδ ειμαι μεσαγιατι ομως βγηκε την τελευταια στιγμη; η προθεσμια ληγει σε μια βδομαδα!!απο την αλληο φακελος για το μητρωο..μηπως πηγε τσαμπα στον προορισμο του και πρεπει να ξαναβγαλω αλλα αντιγραφα;τελικα χρειαζεται να γραφτεις πρωτα στο μητρωο για να σε παρουν στο ΣΔΕ η ειναι ανεξαρτητα;
Παράθεση από: professor στις Ιούνιος 19, 2009, 05:57:20 μμρε παιδια δεν απαντησατε επι της ουσιας...η προκυρηξη ζητα μονιμους εκπαιδευτικους με τουλαχιστον διετη προυπηρεσια δλδ ειμαι μεσαγιατι ομως βγηκε την τελευταια στιγμη; η προθεσμια ληγει σε μια βδομαδα!!απο την αλληο φακελος για το μητρωο..μηπως πηγε τσαμπα στον προορισμο του και πρεπει να ξαναβγαλω αλλα αντιγραφα;τελικα χρειαζεται να γραφτεις πρωτα στο μητρωο για να σε παρουν στο ΣΔΕ η ειναι ανεξαρτητα;Αν είσαι μόνιμος θα ήταν καλό να στείλεις ξανά τα χαρτιά σου σύμφωνα με την προκύρηξη. Έτσι δηλώνεις ότι ενδιαφέρεσαι για τις συγκεκριμένες θέσεις. Πιστέυω ότι το μητρώο θα ισχύει για θέσεις που θα προκύψουν από το Σεπτέμβρη και μετά.
Το ΓΓΔΒΜ ειναι το ιδιο με το ΓΓΕΕ ?αν εχω σεμιναριο απο το ΓΓΕΕ συμπληρωνω αλλος φορεας στο πεδιο Β1. 1?
συνάδελφοι τελικά βιογραφικό χρειάζετιαι;μάλλον όχι ε;επίσης, θα πρέπει να αποδείξει κάποιος ότι είναι μόνιμος εκπαιδευτικός;