0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ παιδια καλημερα και απο μενα....ελπιζω να φτανετε σιγα σιγα στους προορισμους σας....εγω εχτες απο μικρο νησι στα δωδεκανησα, με καραβι στη ροδο....με 7 μποφορ.....γινοταν χαμος μες στο καραβι.....απο κει αεροπλανο για αθηνα και μετα τρενο για θεσσαλονικη....πολυ ταλαιπωρια....αντε να δωσουμε να ησυχασουμε πια.....σημερα ειμαι σαν ζομπι....καλη κουραγιο στις μετακινησεις σας.....
εγω σκεφτομαι το υπεροχο απογευμα της Κυριακης..μακαρι να εχει και καλο καιρο,να πινουμε καφεδακι στο ηλιοβασιλεμα..
Παράθεση από: anthouleta στις Ιανουάριος 29, 2009, 10:12:51 πμΑχ παιδια καλημερα και απο μενα....ελπιζω να φτανετε σιγα σιγα στους προορισμους σας....εγω εχτες απο μικρο νησι στα δωδεκανησα, με καραβι στη ροδο....με 7 μποφορ.....γινοταν χαμος μες στο καραβι.....απο κει αεροπλανο για αθηνα και μετα τρενο για θεσσαλονικη....πολυ ταλαιπωρια....αντε να δωσουμε να ησυχασουμε πια.....σημερα ειμαι σαν ζομπι....καλη κουραγιο στις μετακινησεις σας..... καλή ξεκούραση μικρή κ καλή ψυχολογική προετοιμασία!! καλά κάνεις κ τα γράφεις γτ νομίζουμε όλοι μας πως απο τα νησιά είναι ευκολο να πας Αθήνα η Θεσσκη..΄το πρωί ελεγαν στη νετ για νησιά που είναι αποκλεισμένα εδώ κ μια βδομάδα...ούτε θα θελα να μαι στη θέση κάποιου συναδέλφου απο κει...άντε να τελειώνει αυτο το θρίλερ γτ παρατράβηξε...τόσες θυσίες για πιθανότητες μην τις χαρακτηρίσω!!! κ αν περάσεις θα σου πουν κιολας περίμενε να διορίσω πολυτέκνους, 24 μηνίτες, οαεδίτες κ αν περισσέψουν θέσεις θα σε πάρουμε κ σένα..του προηγούμενου διαγωνισμού ακόμα δεν εχουν απορροφηθεί.....