0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχουμε τα κότσια,δε θα έπρεπε να πάει να δώσει κανείς!!!Εδω κ καιρό μάλιστα!
Και εγώ να πώ ότι το Πετροχώρι στην Ξάνθη έκλεισε. Μάλλον οι δημοσιογράφοι δεν τα λένε καλά. Επίσης είναι κλειστή και η Εγνατία στο ύψος της Κομοτηνής (απλά σήμερα λόγο βροχής δεν την άφησαν κλειστή) Εγώ πολύ θέλω να γίνει ο διαγωνισμός και μετά να ακυρωθεί γιατί κάποιοι δεν θα μπορέσουν να πάνε από τα μπλόκα και την κακοκαιρία - γιατί σίγουερα κάποιοι θα κάνουν ένσταση. Γιατί αν κάποιοι θα τρελλαθούν όπως λένε αν γίνει αναβολή του διαγωνισμού, να δείτε τι θα πάθουν αυτοί που δεν θα μπορέσουν να πάνε να δώσουν. Μετά να δώ κάτι κοκοράκια εδώ μέσα τι θα λένε και θα κλαίνε γιατί τώρα όλο ιδέες είναι και μαγκιά είναι.
Παράθεση από: mariav στις Ιανουάριος 28, 2009, 01:04:54 μμΚαι εγώ να πώ ότι το Πετροχώρι στην Ξάνθη έκλεισε. Μάλλον οι δημοσιογράφοι δεν τα λένε καλά. Επίσης είναι κλειστή και η Εγνατία στο ύψος της Κομοτηνής (απλά σήμερα λόγο βροχής δεν την άφησαν κλειστή) Εγώ πολύ θέλω να γίνει ο διαγωνισμός και μετά να ακυρωθεί γιατί κάποιοι δεν θα μπορέσουν να πάνε από τα μπλόκα και την κακοκαιρία - γιατί σίγουερα κάποιοι θα κάνουν ένσταση. Γιατί αν κάποιοι θα τρελλαθούν όπως λένε αν γίνει αναβολή του διαγωνισμού, να δείτε τι θα πάθουν αυτοί που δεν θα μπορέσουν να πάνε να δώσουν. Μετά να δώ κάτι κοκοράκια εδώ μέσα τι θα λένε και θα κλαίνε γιατί τώρα όλο ιδέες είναι και μαγκιά είναι. δεν προκειται να γινουν δεκτες ενστασεις τετοιου τυπου. και εαν γινουν το πλεον βεβαιο ειναι οτι θα απορριφθουν. ο νομος καλυπτει το ασεπ σε αυτη την περιπτωση. ενας διαγωνισμος για να ακυρωθει θα πρεπει να ξεσπασει και να αποδειχθει βαρυτατο σκανδαλο διαβλητοτητας και διακριτικης προκρισης υποψηφιων. δεν ακυρωνεται ενας τοσο μαζικος δδιαγωνισμος για τετοιο λογο. τη στιγμη μαλιστα που ολα δειχνουν οτι τα μπλοκα εως την ημερα του διαγωνισμου, εαν θα υπαρχουν, θα ειναι εντελως αοδυναμωμενα.
Αυτό το γράφει ένας υποψήφιος στο alfavita :γεια σας από Θεσσαλονίκη!θα ηθελα να σας γνωστοποιήσω πως το Σάββατο ημέρα των εξετασεων του ΑΣΕΠ το κέντρο της θεσσαλονίκης θα είναι χωρίς τηλεφωνικές γραμμες λόγω εργασιών του μετρο.. υπάρχει η σχετική ανακοινωση στο blog GREECE-SALONIKA. δε γνωρίζω ποιές ώρες και για πόσο 8α είναι η διακοπή αυτή. φανταζομαι όμως πως θα επηρεάσει την ομαλή αποστολή των θεμάτων στα εξεταστικά κέντρα της πόλης αν γίνει ώρες πρωινές, και κατ'επέκταση όλης της χώρας. θελω να πιστε'υω πως αυτό είναι γνωστό στους υπεύθυνους διοργανωτές του διαγωνισμού και να το έχουν κανονίσει! όπως και να έχει με αυτό το mail θέλω να προλάβω οποιαδήποτε ταλαιπωρία των υποψήφιων εκπαιδευτικών!με τα τιμής Ε.Ι.
Παράθεση από: mariav στις Ιανουάριος 28, 2009, 03:45:51 μμΑυτό το γράφει ένας υποψήφιος στο alfavita :γεια σας από Θεσσαλονίκη!θα ηθελα να σας γνωστοποιήσω πως το Σάββατο ημέρα των εξετασεων του ΑΣΕΠ το κέντρο της θεσσαλονίκης θα είναι χωρίς τηλεφωνικές γραμμες λόγω εργασιών του μετρο.. υπάρχει η σχετική ανακοινωση στο blog GREECE-SALONIKA. δε γνωρίζω ποιές ώρες και για πόσο 8α είναι η διακοπή αυτή. φανταζομαι όμως πως θα επηρεάσει την ομαλή αποστολή των θεμάτων στα εξεταστικά κέντρα της πόλης αν γίνει ώρες πρωινές, και κατ'επέκταση όλης της χώρας. θελω να πιστε'υω πως αυτό είναι γνωστό στους υπεύθυνους διοργανωτές του διαγωνισμού και να το έχουν κανονίσει! όπως και να έχει με αυτό το mail θέλω να προλάβω οποιαδήποτε ταλαιπωρία των υποψήφιων εκπαιδευτικών!με τα τιμής Ε.Ι.οι κασσανδρες ας μεινουν στα κειμενα του αισχυλου........... δεν τις θελουμε να κινδυνολογουν σαν ξεχασμενα ξωτικα λαικων παραδοσιακων παραμυθιων.