0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Maryvas, σ'ευχαριστούμε πολύ για τα πολύ σημαντικά που μας είπες..
..οι υπόλοιποι θα κάνουν τα πάντα, να φτάσουν στα εξεταστικά..
Παράθεση από: N.Π. στις Ιανουάριος 28, 2009, 12:13:51 μμ..οι υπόλοιποι θα κάνουν τα πάντα, να φτάσουν στα εξεταστικά..Συμφωνώ αλλά είναι πολύ επώδυνη η κατάσταση να μην ξέρεις τι θα συναντήσεις ακόμα κ αν είσαι διατιθεμένος να κάνεις τα πάντα.Εναν 'ανάποδο' να συναντήσεις που να μην πιστεύει ότι δίνεις,ή να μη σ'αφήνει απλά...Γενικώς πως διασφαλίζεται η ομαλότητα του θέματος?Με αισιόδοξες υποθέσεις?
Γιατί δεν φεύγετε από την Παρασκευή? Εγώ αυτό θα έκανα, για να μην έχω το άγχος να ξυπνήσω από τις 03:00 και χωρίς να ξέρω τί θα συναντήσω..
Παράθεση από: N.Π. στις Ιανουάριος 28, 2009, 12:22:02 μμΓιατί δεν φεύγετε από την Παρασκευή? Εγώ αυτό θα έκανα, για να μην έχω το άγχος να ξυπνήσω από τις 03:00 και χωρίς να ξέρω τί θα συναντήσω.. Εγώ θά'φευγα κανινικά από σήμερα.Σε νησί είμαι,αλλά παίζεται ακόμα αν γίνει η βραδυνή πτήση.Αν δε γίνει.. άλλες περιπέτειες αφου δεν έχει θέσεις η aegean ως Παρασκευή κ χάνω κ το εισητήριο που κράτησα με ολυμπιακή.Στην τσίτα ως το παραπέντε.Κ μ'αρέσει που ήθελα να πάω 2 μέρες νωρίτερα για σιγουρια....
οπως τα ειπε η maryvas ειναι και επιπλεον το λεει η κοινη λογικη.Γιατι ποτε ακυρωθηκαν τετοιοι διαγωνισμοι στο παρελθον ακομα και πανελληνιες; και μη μου πειτε πως δεν εχουν τυχει παρατραγουδα γιατι θα σας θυμισω τον πρωτο πρωτο διαγωνισμο ασεπ που εγινε της ποπης. Μονο ομαλοτητα δεν υπηρχε τοτε κι ομως μετρησε κανονικα .Λοιπον μας αρεσει δε μας αρεσει πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες .Οποιος θελει να δωσει προσπαθει ,οποιος δε θελει να ζυμωσει ...Αλλωστε αν ειχαν και την παραμικρη υποψια πιθανοτητας ακυρωσης απο τους νομικους τους θα ειχαν κανει ηδη αναβολη. Δεν ειναι ασχετοι ξερουν τους κινδυνους κι απο δω και απο κει και ταχουν ζυγιασει.Αρα τρεχατε ποδαρακια να ειμαστε ολοι εκει και θετικη σταση παρα τις δυσκολιες ,για να μπορεσουμε να αποδωσουμε εκεινη την ωρα.