*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 234414 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1778 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:13:51 μμ »
Αυτοί που δεν θα πάνε είναι όσοι δεν έχουν προετοιμαστεί..οι υπόλοιποι θα κάνουν τα πάντα, να φτάσουν στα εξεταστικά..
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:20:26 »

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #1779 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:15:58 μμ »
ρε παιδια, ανοιγουν σιγα σιγα τα μπλοκα ετσι κ αλλιως. χθε βραδυ ανοιξε ο Ισθμος και τωρα ανοιγουν κ τα Τεμπη που νομιζω οτι ηταν απο τα μεγαλυτερα μπλοκα....ηρεμηστε κ ολα μια χαρα θα πανε....

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1780 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:16:47 μμ »
Maryvas, σ'ευχαριστούμε πολύ για τα πολύ σημαντικά που μας είπες.. :)

παρακαλω αλλα μην ξεχναμε οτι αυτα ισχυουν απο νομικη αποψη. ο πατερας μου απο την αρχη της βδομαδας μου λεει οτι δεν προκειται να αναβληθει ο διαγωνισμος. ομως βεβαια αν φοβουνται στο ασεπ ενστασεις κ τετοια μετα τι να πω? δεν ξερω.
κ οταν ελεγα οτι μπορει να υπαρξουν ενστασεις μετα παλι μου ειπε ο πατερας μου οτι δεν γινεται να υπαρξουν ενστασεις αφου το προβλημα ηταν υπαρκτο κ οι υποψηφιοι επρεπε να οργανωσουν ετσι το χρονο τους ωστε να φτασουν εγκαιρως στο εξεταστικο ακομη κ αν επρεπε να πανε απο την προηγουμενη.

Αποσυνδεδεμένος agh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1781 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:20:01 μμ »
..οι υπόλοιποι θα κάνουν τα πάντα, να φτάσουν στα εξεταστικά..
Συμφωνώ αλλά είναι πολύ επώδυνη η κατάσταση να μην ξέρεις τι θα συναντήσεις ακόμα κ αν είσαι διατιθεμένος να κάνεις τα πάντα.Εναν 'ανάποδο' να συναντήσεις που να μην πιστεύει ότι δίνεις,ή να μη σ'αφήνει απλά...Γενικώς πως διασφαλίζεται η ομαλότητα του θέματος?Με αισιόδοξες υποθέσεις????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:20:26 »

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
  • "What's going on..." MARVIN GAYE
    • Προφίλ
« Απάντηση #1782 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:21:17 μμ »
..οι υπόλοιποι θα κάνουν τα πάντα, να φτάσουν στα εξεταστικά..
Συμφωνώ αλλά είναι πολύ επώδυνη η κατάσταση να μην ξέρεις τι θα συναντήσεις ακόμα κ αν είσαι διατιθεμένος να κάνεις τα πάντα.Εναν 'ανάποδο' να συναντήσεις που να μην πιστεύει ότι δίνεις,ή να μη σ'αφήνει απλά...Γενικώς πως διασφαλίζεται η ομαλότητα του θέματος?Με αισιόδοξες υποθέσεις????
++++++

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1783 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:22:02 μμ »
Γιατί δεν φεύγετε από την Παρασκευή? Εγώ αυτό θα έκανα, για να μην έχω το άγχος να ξυπνήσω από τις 03:00 και χωρίς να ξέρω τί θα συναντήσω.. :-\

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1784 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:27:02 μμ »
υπάρχουν πράγματα που εξαρτώνται από εμάς και άλλα που όχι. για αυτά που εξαρτώνται από εμάς προσπαθούμε. για τα υπόλοιπα κάνουμε υπομονή.
αυτό ισχύει και για το διαγωνισμό του ασεπ. στο βαθμό που μπορούμε να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε. οι αρμόδιοι του ασεπ θα πράξουν σύμφωνα με το γενικό συμφέρον, γιατί αλλιώς φανταστείτε τις μηνύσεις που θα πέσουν από όσους δεν καταφέρουν να φτάσουν στα εξεταστικά κέντρα.

Αποσυνδεδεμένος agh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1785 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:29:19 μμ »
Γιατί δεν φεύγετε από την Παρασκευή? Εγώ αυτό θα έκανα, για να μην έχω το άγχος να ξυπνήσω από τις 03:00 και χωρίς να ξέρω τί θα συναντήσω.. :-\
Εγώ θά'φευγα κανινικά από σήμερα.Σε νησί είμαι,αλλά παίζεται ακόμα αν γίνει η βραδυνή πτήση.Αν δε γίνει.. άλλες περιπέτειες αφου δεν έχει θέσεις η aegean ως Παρασκευή κ χάνω κ το εισητήριο που κράτησα με ολυμπιακή.Στην τσίτα ως το παραπέντε.Κ μ'αρέσει που ήθελα να πάω 2 μέρες νωρίτερα για σιγουρια....

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1786 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:30:15 μμ »
οπως τα ειπε η maryvas ειναι και επιπλεον το λεει η κοινη λογικη.Γιατι ποτε ακυρωθηκαν τετοιοι διαγωνισμοι στο παρελθον ακομα και πανελληνιες; και μη μου πειτε πως δεν εχουν τυχει παρατραγουδα γιατι θα σας θυμισω τον πρωτο πρωτο διαγωνισμο ασεπ που εγινε της ποπης. Μονο ομαλοτητα δεν υπηρχε τοτε κι ομως μετρησε κανονικα .Λοιπον μας αρεσει δε μας αρεσει πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες .Οποιος θελει να δωσει προσπαθει ,οποιος δε θελει να ζυμωσει ...Αλλωστε αν ειχαν και την παραμικρη υποψια πιθανοτητας ακυρωσης απο τους νομικους τους θα ειχαν κανει ηδη αναβολη. Δεν ειναι ασχετοι ξερουν τους κινδυνους κι απο δω και απο κει και ταχουν ζυγιασει.Αρα τρεχατε ποδαρακια να ειμαστε ολοι εκει και θετικη σταση παρα τις δυσκολιες ,για να μπορεσουμε να αποδωσουμε εκεινη την ωρα.

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1787 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:32:26 μμ »
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να μην υπάρξουν προβλήματα και να έχουμε τη θεά Τύχη με το μέρος μας!
 :D :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος mentoras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Μαύρη

• Ιστορικό μέλος
  • Εγώ πότε θα γίνω αναπληρώτρια?
    • Προφίλ
« Απάντηση #1789 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:36:33 μμ »
Εγώ θά'φευγα κανινικά από σήμερα.Σε νησί είμαι,αλλά παίζεται ακόμα αν γίνει η βραδυνή πτήση.Αν δε γίνει.. άλλες περιπέτειες αφου δεν έχει θέσεις η aegean ως Παρασκευή κ χάνω κ το εισητήριο που κράτησα με ολυμπιακή.Στην τσίτα ως το παραπέντε.Κ μ'αρέσει που ήθελα να πάω 2 μέρες νωρίτερα για σιγουρια....
Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα σημερα και εγω σε νησι

Αποσυνδεδεμένος foivos1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1790 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:41:07 μμ »
οπως τα ειπε η maryvas ειναι και επιπλεον το λεει η κοινη λογικη.Γιατι ποτε ακυρωθηκαν τετοιοι διαγωνισμοι στο παρελθον ακομα και πανελληνιες; και μη μου πειτε πως δεν εχουν τυχει παρατραγουδα γιατι θα σας θυμισω τον πρωτο πρωτο διαγωνισμο ασεπ που εγινε της ποπης. Μονο ομαλοτητα δεν υπηρχε τοτε κι ομως μετρησε κανονικα .Λοιπον μας αρεσει δε μας αρεσει πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες .Οποιος θελει να δωσει προσπαθει ,οποιος δε θελει να ζυμωσει ...Αλλωστε αν ειχαν και την παραμικρη υποψια πιθανοτητας ακυρωσης απο τους νομικους τους θα ειχαν κανει ηδη αναβολη. Δεν ειναι ασχετοι ξερουν τους κινδυνους κι απο δω και απο κει και ταχουν ζυγιασει.Αρα τρεχατε ποδαρακια να ειμαστε ολοι εκει και θετικη σταση παρα τις δυσκολιες ,για να μπορεσουμε να αποδωσουμε εκεινη την ωρα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος Teko

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1791 στις: Ιανουάριος 28, 2009, 12:42:55 μμ »
Πάντως συνάδελφοι σήμερα εστάλη στα σχολεία mail το οποίο ζητά από τους διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν δίνοντας άδειες σε όλους τους ωρομίσθιους και αναπληρωτές που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Αυτό συνέβη σήμερα όπως προείπα και αφορά την Διεύθυνση της Κορινθίας. Φαντάζομαι όμως ότι το email εστάλη σε όλες τις διευθύνσεις.

Γιαυτό be aware..  ;)
ΠΕ20

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32762
  • Τελευταία: fourni
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177793
  • Σύνολο θεμάτων: 19408
  • Σε σύνδεση σήμερα: 320