0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολα ειναι θεμα οργανωσης. Αν εδινε ο καθενας στο νομο του τα πραγματα θα ηταν απλουστερα. Ετσι οπως τα κανονισαν, τωρα ειμαστε με την ψυχη στο στομα. Για ενα τοσο μαζικο διαγωνισμο, δεν θα πρεπε κοσμος να ταξιδευει εκατονταδες χλμ.Κι επειτα καποιοι λενε ο ασεπ δεν ειχε χρηματα κλπ.Μπορει να μου λυσει καποιος την απορια;Πως για το τεστ δεξιοτητων, με 150χιλιαδες συμμετεχοντες και ΜΗΔΕΝ ευρω συμμετοχη, εδωσε εξετασεις ο καθενας στον τοπο του, και για τον διαγωνισμο των εκπαιδευτικών, και πληρώσαμε, και λιγοτεροι συμμετεχοντες ειμαστε, και πρέπει να μετακινηθουμε εκατοντάδες χλμ μακρια?
Η ανακοίνωση θα βγεί αύριο μόνο αν υπάρξει αναβολή?Ανακοινωση απο ΑΣΕΠ θα βγει μονο αν αλλαξει κατι απ το γεγονος οτι Σ/Κ δινουμε..Καλη επιτυχια..
οπως και να εχει, το υπουργειο με το ασεπ θα πρεπει σημερα ή αυριο το αργοτερο να βγαλει ανακοινωση, αν ειναι για αναβολη. υπαρχουν εκατονταδες υποψηφιοι που θα ταξιδεψουν μεσω θαλασσης.επειτα ειναι και το θεμα με τον καιρο. θελω να πω οτι ενα απαγορευτικο θα εμποδισει τη συμμετοχη τος στο δαιγωνισμο! καταλαβαινουμε τι σημαινει αυτο....2 χρονια χαμενα και αλλα 2 στο περιμενε για τον επομενο διαγωνισμο. Ελεος!
Δηλαδή αν αναβληθεί και αυτή την φορά , πότε θα γίνει???
Παράθεση από: mentoras στις Ιανουάριος 28, 2009, 09:19:23 πμΟλα ειναι θεμα οργανωσης. Αν εδινε ο καθενας στο νομο του τα πραγματα θα ηταν απλουστερα. Ετσι οπως τα κανονισαν, τωρα ειμαστε με την ψυχη στο στομα. Για ενα τοσο μαζικο διαγωνισμο, δεν θα πρεπε κοσμος να ταξιδευει εκατονταδες χλμ.Κι επειτα καποιοι λενε ο ασεπ δεν ειχε χρηματα κλπ.Μπορει να μου λυσει καποιος την απορια;Πως για το τεστ δεξιοτητων, με 150χιλιαδες συμμετεχοντες και ΜΗΔΕΝ ευρω συμμετοχη, εδωσε εξετασεις ο καθενας στον τοπο του, και για τον διαγωνισμο των εκπαιδευτικών, και πληρώσαμε, και λιγοτεροι συμμετεχοντες ειμαστε, και πρέπει να μετακινηθουμε εκατοντάδες χλμ μακρια?Πές τα ρε συνάδελφε αντε πια...
Παράθεση από: spartakid στις Ιανουάριος 28, 2009, 09:59:39 πμΔηλαδή αν αναβληθεί και αυτή την φορά , πότε θα γίνει??? Δεν παιζει αλλη αναβολη..ΤΕΛΟΣ.
διευκρινηση :εγω δεν ταβαλα με το σαιτ (που διαρκως μας ενημερωνει και μας δινει βημα για να λυσουμε αποριες και να βοηθηθουμε) με μας τους ιδιους τα βαζω.Και αποδειξη οτι παροτι ειπα προηγουμενως ακομα ειμαι σαυτοτο θεμα...Εθισμος τι να πω αλλο;