0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, σκέφτομαι τι είχε γίνει το 1998 στον πρώτο ασεπ που όλο το σύμπαν συνωμοτούσε εναντίον του ασεπ, αλλά αυτός τόσο πολύ ήθελε να γίνει ο διαγωνισμός που έκανε το παν για να πραγματοποιηθεί, μάζευε με κλούβες τους υποψηφίους από τη γωνία πίσω από την πολυκατοικία, κρυμμένους γιατί υποτίθεται δεν τους άφηναν οι άλλοι να πάνε. Αν ήθελαν και τώρα κάτι θα έβρισκαν, αλλά δεν καίγονται. Τότε βέβαια δεν καίγονταν για να διορίσουν, φάνηκε η απροθυμία τους στην πορεία, αλλά να μας αποδείξουν πόσο δίκαιο είναι το νέο σύστημα και να το επιβάλουν με το έστι θελω. Άμα θέλουν και με το ζόρι σε πάνε
Έστω και ένας να μην μπορεί να πάει, υπάρχει πρόβλημα! Άν ήσουν εσύ, θα σου άρεσε να έλεγαν "δεν πειράζει και να μην προλάβεις"! Εγώ δίνω στον νομό μου και "θεωρητικά" θα με "βόλευε" να μην πάνε πολλοί..δεν σκέφτομαι έτσι, γιατί σέβομαι την κούραση και τις θυσίες των συναδέλφων μου!
sun εσυ είσαι πάντα ο πιο άνετος!!Οι περισσότεροι δίνουν αλλού και έχουν να αντιμέτωπίσουν μπλόκα και προβλήματα μετακίνησης....το είπαμε και χθες, δεν είναι αυτή κατάσταση που να μπορέσουμε να δώσουμε εξετάσεις....δεν είναι θέμα προσωπικό, είναι θέμα συνολικό.....και αυτές οι εξυπνάδες τύπου, φυγετε νωρίτερα και φτάστε νωρίτερα, δε θα το κρίνει κανένας από εμάς....Αν ήταν οι δρόμοι ανοιχτοί, να... να κόψω το κεφάλι μου να φτάσω... τώρα όμως.....τι να κάνω..? να πετάξω?κι όχι εγώ μόνο......
Sun, με συγχωρείς για τον εκνευρισμό..Άν δεν υπήρχαν μπλόκα, θα ήταν ευθύνη των υποψηφίων το πόσο έγκαιρα θα φτάσουν στα εξεταστικά..Άν εμένα με πάρει ο ύπνος το πρωί του Σαββάτου, θα φταίω εγώ..Άν όμως μέχρι να φτάσω στο εξεταστικό μεσολαβούν 3 & 4 μπλόκα, θα απαιτούσα από το κράτος να μου εξασφαλίσει εκείνο, το δικαίωμα να φτάσω στον προορισμό μου..