*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 234425 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1400 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 01:10:50 πμ »
Πάντως, σκέφτομαι τι είχε γίνει το 1998 στον πρώτο ασεπ που όλο το σύμπαν συνωμοτούσε εναντίον του ασεπ, αλλά αυτός τόσο πολύ ήθελε να γίνει ο διαγωνισμός που έκανε το παν για να πραγματοποιηθεί, μάζευε με κλούβες τους υποψηφίους από τη γωνία πίσω από την πολυκατοικία, κρυμμένους γιατί υποτίθεται δεν τους άφηναν οι άλλοι να πάνε. Αν ήθελαν και τώρα κάτι θα έβρισκαν, αλλά δεν καίγονται. Τότε βέβαια δεν καίγονταν για να διορίσουν, φάνηκε η απροθυμία τους στην πορεία, αλλά να μας αποδείξουν πόσο δίκαιο είναι το νέο σύστημα και να το επιβάλουν με το έστι θελω. Άμα θέλουν και με το ζόρι σε πάνε  ;D

ιστορικές στιγμές!!!!!!  ;D  ;D όταν το σύστημα θέλει , όλα τα μπορεί!!!!!
μέχρι κ ξύλο είχε πέσει απο τα ματ!!
τότε καιγόταν να καθιερώσουν το διαγωνισμό...τώρα παρακαλάνε να δίνουν  όλο κ λιγοτεροι..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:22:42 »

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1401 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:03:24 πμ »
εγώ δεν ξέρω τι έλεγε χθες ο Αρούλης.......................μεγάλη πατάτα πέταξε.......καλά δεν τον σκουντάει κανένας όταν μιλάει?ή ζει σε άλλο κόσμο?.......ή και τα δύο?

Στη ΝΕΤ, στην Πρώτη Γραμμή, πριν μισή ώρα, έλεγαν ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τα μπλόκα....οτι είναι και η πιθανή εκ νέου αναβολή του διαγωνισμού...και μάλιστα σχολίαζαν τι ψυχοφθόρο είναι κτλ.
Από χθες το λένε, αν μείνουν τα μπλόκα, διαγωνισμός δε γίνεται και ξεχάστε τις βλάκείες για κατανόηση των αγροτών....οι άνθρωποι ασχολούνται με τη μεταρρύθμιση και έχουν κάψει φλάντζες...........

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1402 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:20:12 πμ »
Επιμένω : πόσοι από τους 72000 πρόκειται να μετακινηθούν διανύοντας μεγάλες αποστάσεις με το αυτοκίνητο,ώστε να πάρχει ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν πρόβλημα ; Μήπως τελικά δεν είναι τόσο πολλοί ; Μήπως τελικά θα πρέπει ,όσο δύσκολο κι αν είναι και ίσως σκληρό, να προνοήσουν να φτάσουν λίγο νωρίτερα ; Μήπως τελικά η δυσκολία πρόσβασης των εξ. κέντρων αφορά σε ένα πολύ μικρό ποσοστό υποψηφίων ;

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1403 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:26:06 πμ »
Έστω και ένας να μην μπορεί να πάει, υπάρχει πρόβλημα! Άν ήσουν εσύ, θα σου άρεσε να έλεγαν "δεν πειράζει και να μην προλάβεις"! ::) Εγώ δίνω στον νομό μου και "θεωρητικά" θα με "βόλευε" να μην πάνε πολλοί..δεν σκέφτομαι έτσι, γιατί σέβομαι την κούραση και τις θυσίες των συναδέλφων μου!
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:22:42 »

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1404 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:30:33 πμ »
Έστω και ένας να μην μπορεί να πάει, υπάρχει πρόβλημα! Άν ήσουν εσύ, θα σου άρεσε να έλεγαν "δεν πειράζει και να μην προλάβεις"! ::) Εγώ δίνω στον νομό μου και "θεωρητικά" θα με "βόλευε" να μην πάνε πολλοί..δεν σκέφτομαι έτσι, γιατί σέβομαι την κούραση και τις θυσίες των συναδέλφων μου!
Μα τί λες τώρα ; Αυτό είπα ; Δεν κατάλαβες τίποτα ! λεω απλώς ότι όπως και νά'χει το πράγμα ,κάποιοι ,ακόμη και σε απόλυτη ηρεμία θα δυσκολευτούν να πάνε να δώσουν. Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο. Πάντα συμβαίνει. Μακάρι να φτάσουν όλοι χωρίς πρόβλημα! Αλλά λέω ότι δεν είναι δυνατόν να αανβληθεί ο διαγωνισμός ,επειδή κάποιοι-έστω αρκετοί- θα δυσκολευτούν....

Αποσυνδεδεμένος posoakoma

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1405 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:30:53 πμ »
1ov: Είναι πολλοί αυτοί που πρέπει να μετακινηθούν. Ρίξτε μια ματιά στους πίνακες ωρομισθίων κάθε περιφέρειας και κάθε ειδικότητας και θα καταλάβετε. Σε αυτούς προσθέστε και άτομα που δεν είναι εγγεργαμένα στους πίνακες.
2ον: Το να σε αφήσουν να περάσεις από τα μπλόκα δεν είναι τόσο απλό, ούτε διασφαλίζεται με λίγες ώρες παραπάνω αναμονής...Πρέπει κάποιος να φτάσει μέχρι τα τρακτέρ, ώστε να ζητήσει να περάσει, να εξηγήσει ότι είναι υποψήφιος κτλ...πόσα αυτοκίνητα π.χ. θα προπορεύονται του δικού μου; πώς θα τα προσπεράσω; πόσο θα χρειαστεί να περπατήσω για να διαπραγματευτώ; κτλ, κτλ...
...παρόλα αυτά του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα...

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1406 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:31:56 πμ »
sun εσυ είσαι πάντα ο πιο άνετος!!Οι περισσότεροι δίνουν αλλού και έχουν να αντιμέτωπίσουν μπλόκα και προβλήματα μετακίνησης....το είπαμε και χθες, δεν είναι αυτή κατάσταση που να μπορέσουμε να δώσουμε εξετάσεις....δεν είναι θέμα προσωπικό, είναι θέμα συνολικό.....και αυτές οι εξυπνάδες τύπου, φυγετε νωρίτερα και φτάστε νωρίτερα, δε θα το κρίνει κανένας από εμάς....Αν ήταν οι δρόμοι ανοιχτοί, να... να κόψω το κεφάλι μου να φτάσω... τώρα όμως.....τι να κάνω..? να πετάξω?κι όχι εγώ μόνο......

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1407 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:35:02 πμ »
sun εσυ είσαι πάντα ο πιο άνετος!!Οι περισσότεροι δίνουν αλλού και έχουν να αντιμέτωπίσουν μπλόκα και προβλήματα μετακίνησης....το είπαμε και χθες, δεν είναι αυτή κατάσταση που να μπορέσουμε να δώσουμε εξετάσεις....δεν είναι θέμα προσωπικό, είναι θέμα συνολικό.....και αυτές οι εξυπνάδες τύπου, φυγετε νωρίτερα και φτάστε νωρίτερα, δε θα το κρίνει κανένας από εμάς....Αν ήταν οι δρόμοι ανοιχτοί, να... να κόψω το κεφάλι μου να φτάσω... τώρα όμως.....τι να κάνω..? να πετάξω?κι όχι εγώ μόνο......
Οκ ! Πάω πάσο. Αλλά δεν είμαι τόσο άνετος ,όσο νομίζεις ...

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1408 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:36:16 πμ »
οκ! σόρυ για την προσωπική επίθεσση

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1409 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:45:08 πμ »
Sun, με συγχωρείς για τον εκνευρισμό..Άν δεν υπήρχαν μπλόκα, θα ήταν ευθύνη των υποψηφίων το πόσο έγκαιρα θα φτάσουν στα εξεταστικά..Άν εμένα με πάρει ο ύπνος το πρωί του Σαββάτου, θα φταίω εγώ..Άν όμως μέχρι να φτάσω στο εξεταστικό μεσολαβούν 3 & 4 μπλόκα, θα απαιτούσα από το κράτος να μου εξασφαλίσει εκείνο, το δικαίωμα να φτάσω στον προορισμό μου..

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1410 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:47:45 πμ »
Sun, με συγχωρείς για τον εκνευρισμό..Άν δεν υπήρχαν μπλόκα, θα ήταν ευθύνη των υποψηφίων το πόσο έγκαιρα θα φτάσουν στα εξεταστικά..Άν εμένα με πάρει ο ύπνος το πρωί του Σαββάτου, θα φταίω εγώ..Άν όμως μέχρι να φτάσω στο εξεταστικό μεσολαβούν 3 & 4 μπλόκα, θα απαιτούσα από το κράτος να μου εξασφαλίσει εκείνο, το δικαίωμα να φτάσω στον προορισμό μου..
Εχεις δίκιο. Συγγνώμη !

Αποσυνδεδεμένος palaipso

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1411 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:49:40 πμ »
καλημέρα
δύσκολα πιστεύω οι αγροτές θα κάνουν πίσω ξαφνικά τις επόμενες μερες, οπότε... Και δεν μιλάω για να σπείρω την απαισιοδοξία, τα πράγματα πρέπει κανείς να τα βάζει κα΄τω με τη λογική.
Πάντως πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε πάλι βίαιες συγκρούσεις
όσο για τον ΑΣΕΠ............. >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1412 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:50:07 πμ »
Και κάτι αισιόδοξο από τον εγκυρότατο σε τέτοια θέματα "Ελεύθερο Τύπο" σήμερα.

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=72185

Με την ευχή να ανοίξουν και τα μπλόκα !

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1413 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 07:56:15 πμ »
Πάντως (για μένα) η ηρεμία πρίν τις εξετάσεις παίζει σπουδαίο ρόλο! Χτές διάβαζα και είχα το μυαλό μου .. στα μπλόκα! ::) Φανταστείτε, να μην αναβληθεί τελικά..Όλη αυτή η ανησυχία χωρίς λόγο..

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32762
  • Τελευταία: fourni
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177793
  • Σύνολο θεμάτων: 19408
  • Σε σύνδεση σήμερα: 320
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)