0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε ξέρω για τους αγρότες εκεί που κάνει πδσ ο Γιάννης,εδώ πάντως με τα χίλια ζόρια άφηναν το θείο μου,που ήταν γυναικολόγος να πάει στο νοσκομείο.
Και έλεγα και εγώ ότι θα είναι καμιά έρευνα για την πλαστή προϋπηρεσία μέσω γνωστών στις δευτεροβάθμιες, αλλά πού τολμάνε να το αγγίξουνε το θέμα.
βλακείες...αναφέρεται στην αποφαση του συμβουλίου επικρατείας με την οποια αποδυναμώνεται ο ασεπ κ ενισχύεται η πρόσληψη μέσω ενιαιου πίνακα...τα γνωστα δηλαδή..σιγά τη βόμβα..!
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιανουάριος 24, 2009, 05:25:08 μμΔε ξέρω για τους αγρότες εκεί που κάνει πδσ ο Γιάννης,εδώ πάντως με τα χίλια ζόρια άφηναν το θείο μου,που ήταν γυναικολόγος να πάει στο νοσκομείο.Αφού είπε η συνάδελφος ότι μόνο εμάς συμπαθούν οι αγρότες
Βραχυπρόθεσμα ή εκ πρώτης όψεως δε μας αφορά.Θα έλεγα όμως ότι έχει σχέση έμμεσα με τη μαθητική διαρροή. Και αγροτόπαιδα σταματούν το σχολείο στο Δημοτικό ή στο Γυμνάσιο.Μακάρι να ευοδωθούν οι αγώνες τους. Να τρώμε ελληνικά προϊλοντα κι όχι εισαγομενα, αμφιβόλου ποιότητας κιόλας.Καλά να ΄στε