0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προσπαθουμε να περιγραψουμε μια πραγματικοτητα και να δωσουμε ρεαλιστικες ερμηνειες και οχι τετοιες που θα βολευουν τα επικαιρικα συναισθηματα καποιων. το να ταχθει καποιος "βολεμενος" στο πλευρο σου με δηλωσεις "ναι δικιο εχετε πρεπει να αντιδρασετε" και τελικα να μενειει εκει και να σε αφηνει στην τυχη σου ειναι διαφορετικο απο εναν αλλο "βολεμενο" (και αυτο ειναι πολυ σχετικο) που προσπαθει να σου δειξει την αληθεια οσο σκληρη και εαν ειναι. στο βαθμο που θα κατανοησεις μια τετοια πραγματικοτητα η οποια δεν μπορει να αλλαξει απο εσενα σε προκαλει να προσαρμοστεις γρηγοροτερα και να επινοησεις λειτουργικες λυσεις.
δεν ξερω αν λεει κατι αυτο που θα πω αλλα το λεω μηπως κ ξεαγχθωθουμε με αυτο το θεμα. μου ειπε μια φιλη μου οτι ακουσε στις ειδησεις πριν λιγο οτι οι αγροτες αφηνουν τα κτελ να περνανε
Σήμερα πάντως άκουσα στην Τσαπανίδου ότι οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη διελευση υποψηφίων για το διαγωνισμό
Προσωπικά πιστεύω ότι οι αγρότες σύντομα θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Αν και κρυφός μου πόθος είναι να αναβληθεί ο διαγωνισμός μας γιατί δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμη. Το ξέρω ότι θα έπρεπε να είμαι έτοιμος γιατί είχαμε άφθονο χρόνο και το γνωρίζουμε ήδη δύο χρόνια ότι θα δώσουμε και... και... αλλά και πάλι δεν είμαι έτοιμος, κυρίως ψυχολογικά. Μη με λιθοβολήσετε...
Δεν ξέρω πώς ακριβώς θίχτηκε το θέμα, γιατί μόλις άνοιξα την τηλεόραση εκείνη τη στιγμή. Μάλλον είχαν εκφραστεί ανησυχίες από καλεσμένο της για το θέμα των εκπαιδευτικών (έτσι κατάλαβα), πάντως την άκουσα να δηλώνει η ίδια ότι οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι δε θα εμποδίσουν τους εκπαιδευτικούς.
Παιδιά καλημέρα εγώ..πήρα την πρωτοβουλία και έστειλα e-mail προχθές στην εκπομπή για το αν θα υπάρχει πρόβλημα με τον διαγωνισμό και τις μετακινήσεις στα εξεταστικά κέντρα. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρχουν προβλήματα. Καλή επιτυχία