*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 234403 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #896 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 03:34:00 μμ »
δεν ξερω αν λεει κατι αυτο που θα πω αλλα το λεω μηπως κ ξεαγχθωθουμε με αυτο το θεμα. μου ειπε μια φιλη μου οτι ακουσε στις ειδησεις πριν λιγο οτι οι αγροτες αφηνουν τα κτελ να περνανε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:18:36 »

Αποσυνδεδεμένος mellie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 03:40:45 μμ »
Αυτό είναι εν μέρει καλή είδηση αλλά σκέψου ότι την ώρα που θα πρέπει να μετακινηθούν αρκετοί συνάδελφοι δεν υπάρχουν δρομολόγια για όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη στα οποία μας έχουν στείλει!
Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια
χωρίς αυτή τη στοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια

Αποσυνδεδεμένος foivos1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 03:51:55 μμ »
προσπαθουμε να περιγραψουμε μια πραγματικοτητα και να δωσουμε ρεαλιστικες ερμηνειες και οχι τετοιες που θα βολευουν τα επικαιρικα συναισθηματα καποιων. το να ταχθει καποιος "βολεμενος" στο πλευρο σου με δηλωσεις "ναι δικιο εχετε πρεπει να αντιδρασετε" και τελικα να μενειει εκει και να σε αφηνει στην τυχη σου ειναι διαφορετικο απο εναν αλλο "βολεμενο" (και αυτο ειναι πολυ σχετικο) που προσπαθει να σου δειξει την αληθεια οσο σκληρη και εαν ειναι. στο βαθμο που θα κατανοησεις μια τετοια πραγματικοτητα η οποια δεν μπορει να αλλαξει απο εσενα σε προκαλει να προσαρμοστεις γρηγοροτερα και να επινοησεις λειτουργικες λυσεις.

Αποσυνδεδεμένος Kroky

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 03:59:04 μμ »
προσπαθουμε να περιγραψουμε μια πραγματικοτητα και να δωσουμε ρεαλιστικες ερμηνειες και οχι τετοιες που θα βολευουν τα επικαιρικα συναισθηματα καποιων. το να ταχθει καποιος "βολεμενος" στο πλευρο σου με δηλωσεις "ναι δικιο εχετε πρεπει να αντιδρασετε" και τελικα να μενειει εκει και να σε αφηνει στην τυχη σου ειναι διαφορετικο απο εναν αλλο "βολεμενο" (και αυτο ειναι πολυ σχετικο) που προσπαθει να σου δειξει την αληθεια οσο σκληρη και εαν ειναι. στο βαθμο που θα κατανοησεις μια τετοια πραγματικοτητα η οποια δεν μπορει να αλλαξει απο εσενα σε προκαλει να προσαρμοστεις γρηγοροτερα και να επινοησεις λειτουργικες λυσεις.

Δηλαδή εσένα να σου φανεί λογικό  να σου πουν π.χ. τελευταία μέρα πριν τις εξετάσεις ότι λόγω κατάληψης στο εξεταστικό κέντρο σου, αύριο να δώσεις Καβάλα.
Πώς θα φτάσεις? δικό σου πρόβλημα!!
Σε κάνει επινοητικό σε λειτουργικές λύσεις?

Έχεις συνειδητοποιήσει πόσο καιρό περιμένουν κάποιοι εκπαιδευτικοί αυτό τον διαγωνισμό???
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 23, 2009, 04:02:31 μμ από efstathia81 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:18:36 »

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #900 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 11:43:37 μμ »
δεν ξερω αν λεει κατι αυτο που θα πω αλλα το λεω μηπως κ ξεαγχθωθουμε με αυτο το θεμα. μου ειπε μια φιλη μου οτι ακουσε στις ειδησεις πριν λιγο οτι οι αγροτες αφηνουν τα κτελ να περνανε

α ναι? >:( >:( >:( >:( >:(
αυτό που ήμουν εγώ πάντως δεν το άφησαν
αντί για 4:30 φύγαμε από Ξάνθη στις 5:30,αφού περιμέναμε να ανοίξει η Χρυσούπολη
και μετά πέσαμε σε άλλο μπλόκο στις Σέρρες
και γενικώς κάναμε ζικ-ζακ
μπαινοβγίαναμε στην Εγνατία
3 ώρες κάναμε να φτάσουμε στη Σαλονίκη

πολύ φοβάμαι ότι οι αγρότες περιμένουν το διαγωνισμό των εκπαιδευτικών για να πιέσουν ακομη περισσότερο
αφού από τους δρόμους θα περάσουν χιλιάδες εκπαιδευτικώ προκειμένουν να διαγωνιστούν.

Αύριο κλείνουν και το Νέστο.
Στο τέλος ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα δε θα μπορούμε να πηγαίνουμε.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #901 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 12:25:03 πμ »
   Διαβάζω αυτές τις μέρες τα μηνύματά σας και συμμερίζομαι την αγωνία σας. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει. Πιστεύω ότι μέχρι τις εξετάσεις θα έχει εκτονωθεί η κατάσταση, τι στο καλό.... θα έχουν κλειστούς τους δρόμους για μια βδομάδα ακόμη;..... ειλικρινά, κατανοώ τα δίκαια των αγροτών, αλλά δημοκρατία δε σημαίνει να κλείνω τις εθνικές οδούς και να ταλαιπωρώ τον κόσμο.
   Αν θέλουν πραγματικά να πιέσουν τους ιθύνοντες, γιατί δεν πάνε να διαδηλώσουν έξω από τα πολιτικά γραφεία και τα σπίτια των βουλευτών και υπουργών; Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω και ευχαρίστως θα συμμετείχα! Κι όχι να ταλαιπωρούν οι μισοί καημένοι τους άλλους μισούς...
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #902 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 12:51:41 πμ »
Σήμερα πάντως άκουσα στην Τσαπανίδου ότι οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη διελευση υποψηφίων για το διαγωνισμό

Αποσυνδεδεμένος mariapa14

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #903 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 12:58:09 πμ »
Σήμερα πάντως άκουσα στην Τσαπανίδου ότι οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη διελευση υποψηφίων για το διαγωνισμό
Ωστε είναι ενημεροι για το διαγωνισμο οι αγρότες;Τους έγινε ερώτηση από την Τσαπανίδου ή το ανακόινωσαν με δικη τους πρωτοβουλια;
Πάντως όπως και να χει ειναι ευχάριστο αυτο!!!

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #904 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 01:03:37 πμ »
Δεν ξέρω πώς ακριβώς θίχτηκε το θέμα, γιατί μόλις άνοιξα την τηλεόραση εκείνη τη στιγμή. Μάλλον είχαν εκφραστεί ανησυχίες από καλεσμένο της για το θέμα των εκπαιδευτικών (έτσι κατάλαβα), πάντως την άκουσα να δηλώνει η ίδια ότι οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι δε θα εμποδίσουν τους εκπαιδευτικούς.

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #905 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 01:08:15 πμ »
Προσωπικά πιστεύω ότι οι αγρότες σύντομα θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Αν και κρυφός μου πόθος είναι να αναβληθεί ο διαγωνισμός μας γιατί δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμη. Το ξέρω ότι θα έπρεπε να είμαι έτοιμος γιατί είχαμε άφθονο χρόνο και το γνωρίζουμε ήδη δύο χρόνια ότι θα δώσουμε και... και... αλλά και πάλι δεν είμαι έτοιμος, κυρίως ψυχολογικά.  :P
Μη με λιθοβολήσετε...
Αν ξαναναβληθεί ο διαγωνισμός θα είσαι και τυχερός, θα έχεις και λιγότερο ανταγωνισμό, γιατί νομίζω ότι η πλειοψηφία των υπολοίπων (και εμού συμπεριλαμβανομένης) θα έχουν ήδη αυτοκτονήσει!  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος mariapa14

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #906 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 01:16:30 πμ »
Δεν ξέρω πώς ακριβώς θίχτηκε το θέμα, γιατί μόλις άνοιξα την τηλεόραση εκείνη τη στιγμή. Μάλλον είχαν εκφραστεί ανησυχίες από καλεσμένο της για το θέμα των εκπαιδευτικών (έτσι κατάλαβα), πάντως την άκουσα να δηλώνει η ίδια ότι οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι δε θα εμποδίσουν τους εκπαιδευτικούς.
Τι ωραία! Ευτυχώς!!! Γιατι η αληθεια είναι  ότι διαβαζοντας τα μνμτα σήμερα εδώ αγχωθηκα!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2009, 01:21:17 πμ από mariapa14 »

Αποσυνδεδεμένος palaipso

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #907 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 08:02:43 πμ »
Παιδιά καλημέρα εγώ..πήρα την πρωτοβουλία και έστειλα e-mail προχθές στην εκπομπή για το αν θα υπάρχει πρόβλημα με τον διαγωνισμό και τις μετακινήσεις στα εξεταστικά κέντρα. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρχουν προβλήματα. Καλή επιτυχία

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #908 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 09:05:42 πμ »
Παιδιά καλημέρα εγώ..πήρα την πρωτοβουλία και έστειλα e-mail προχθές στην εκπομπή για το αν θα υπάρχει πρόβλημα με τον διαγωνισμό και τις μετακινήσεις στα εξεταστικά κέντρα. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρχουν προβλήματα. Καλή επιτυχία
Μπράβο, για την πρωτοβουλία σου και μπράβο και στους αγρότες, φυσικά. Ο άνθρωπος που αγωνίζεται, για να έχει τη συμπαράσταση της κοινωνίας, πρέπει να επιδεικνύει ήθος, να στρέφει την αγανάκτησή του προς τη σωστή κατεύθυνση. Άντε, λοιπόν, μπαίνουμε στην τελική ευθεία!

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #909 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 09:24:36 πμ »
Εδώ άνοιξαν τους δρόμους για να γίνει ο αγώνας Πανσεραϊκού-ΠΑΟΚ δεν θα ανοίξουν για το διαγωνισμό;Το πιο πιθανό ειναι απλά να παραταχθούν στο πλάι για το Σ/Κ και να κλείσουν πάλι από Δευτέρα.Δεν θα θελα πάντως να αναβληθεί ήδη έχουν πέσει οι ρυθμοί και θέλω επιτέλους να αρχίσω να ζω φυσιολογικά!

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32762
  • Τελευταία: fourni
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177793
  • Σύνολο θεμάτων: 19408
  • Σε σύνδεση σήμερα: 320
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)