0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πού το είδατε, βρε παιδιά, ότι θα αναβληθεί; Το γράφει κάποια εφημερίδα ή υποθέσεις κάνετε; Γιατί αυτός ο πανικός.
Παράθεση από: LK στις Ιανουάριος 23, 2009, 11:57:50 πμΠού το είδατε, βρε παιδιά, ότι θα αναβληθεί; Το γράφει κάποια εφημερίδα ή υποθέσεις κάνετε; Γιατί αυτός ο πανικός. ++++++++++++++++++++++++++++++Συνάδελφοι, μην ξεχνάτε ότι αυτή η ψυχολογία ευννοεί τους αδιάφορους.
Εγώ λέω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο. Δεν υπερασπίζομαι τον ΑΣΕΠ, αλλά φυσικά πρέπει να δει πώς θα εξελιχθούν οι κινητοποιήσεις, αν υπάρχει η δυνατότητα να πάνε στα εξεταστικά με τρένο ή, αν εντέλει πρέπει να ορίσουν και άλλα εξεταστικά στουν νομούς. Ψυχραιμια. Αυτή τη φορά είναι όλα έτοιμα και δε νομίζω να αναβληθεί.
Παράθεση από: LK στις Ιανουάριος 23, 2009, 12:06:40 μμΕγώ λέω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο. Δεν υπερασπίζομαι τον ΑΣΕΠ, αλλά φυσικά πρέπει να δει πώς θα εξελιχθούν οι κινητοποιήσεις, αν υπάρχει η δυνατότητα να πάνε στα εξεταστικά με τρένο ή, αν εντέλει πρέπει να ορίσουν και άλλα εξεταστικά στουν νομούς. Ψυχραιμια. Αυτή τη φορά είναι όλα έτοιμα και δε νομίζω να αναβληθεί.Μα μέχρι πότε θα περιμενουν δηλαδη;;;Σε μια βδομαδα δίνουμε!! Σημερα κιολας πρεπει να οριστουν καινουρια εξεταστικα για να προλάβουμε!!
Ας περιμένουμε. Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια το αργότερο από Δευτέρα να διασπείρουν φήμες. Θεωρώ όμως ότι η κατάσταση δεν είναι τραγική. Αν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθούν μέ τρένα ή αν έχουν κλείσει μόνο την εθνική θα μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους. Ειδάλλως, μπορούν να οριστούν εξεταστικά κέντρα στους νομούς, αφού το θέμα δεν είναι η μη διαθεσιμότητα των εξεταστικών. Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!
Το τρένο μην το θεωρείτε σίγουρο μεταφορικό μέσο. 1ον είπαν οι αγρότες ότι θα κλείσουν και τις γραμμές και δευτερον δεν έχουν όλα τα εξεταστικά κέντρα σταθμό τρένου. Η Καβάλα δε έχει. ΟΥΦ. Κανείς δεν θέλει να σπείρει τον πανικό. Όμως οι αγρότες το δήλωσαν ότι δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις. Δεν πρέπει να πάρουμε κάποιοα μέτρα; Πότε θα πρέπει να σκεφτούμε για το πως θα πάμε να δώσουμε εξετάσεις; Την Παρασκευή στις 30; Την τελευσταία στιγμή;
Να αρχισουμε να παιρνουμε τηλ αβερτα σε ΑΣΕΠ κ υπουργειο!Ξερω και γω;; Την Τριτη βεβαια που ειχα παρει στο ΑΣΕΠ μου εκαναν τις παπιες!!!ότι ταχα δεν εχουν ενημερωση, παρολο το email που μου ειχαν ηδη στειλει