0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά θα είναι κατάπτυστοι αν προβάλλουν για δικαιολογία τους αγρότες . Όταν φωνάζουμε όλοι για εξεταστικά κέντρα στον τόπο που δηλώνει ο καθένας για να μην ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι κάποια σαίνια εκεί στο υπουργείο και στον ασεπ ...άλλα σκέφτονται Λες και είναι εύκολο να δίνει ο καθε συνάδελφος 200 ευρώ για να πάει αεροπορικός Αθήνα ή να ταξιδέψει 1-2 ώρες οδικώς για να πάει στο εξεταστικο κέντρο του γιατί βρε αδερφέ δεν έχει ο άνθρωπος την πολυτέλεια να πληρώσει ξενοδοχείο ή κάπου αλλού να φιλοξενηθείΤι στιγμή μάλιστα που δίνουμε μαζί και οι των 2Π και των 3Π, θα έπρεπε να είναι απαίτηση απο τον σύλλογο των αδιορίστων να μην υπάρχουν άσκοπες μετακινήσεις συναδέλφων.
Δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλά μέχρι και το αεροδρόμιο κλείσανε στην Κρήτη. Δεν είπαμε ότι δεν θέλουμε να δώσουμε αλλά μήπως θα πρέπει ο ΑΣΕΠ να φροντίσει εγκαίρως να αλλάξει τα εξεταστικά κέντρα. Πήρε κανείς να ρωτήσει τι θα γίνει αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση; [Παράθεση από: aziuol στις Ιανουάριος 20, 2009, 08:05:11 μμΚαλά έχω κουφαθεί τελείως παίδες!Μόλις χθες έστειλα σχετικό mail στο ΑΣΕΠ ρωτώντας για τις κινητοποιησεις των αγροτών κ ενδεχόμενη νέα αναβολή και μου απάντησαν κιόλας!Ορίστε και η απάντηση:Σε απάντηση του από 19/1/2009 e-mail που μας αποστείλατε, έχομε τη τιμή να σας γνωρίσουμε τα εξής : Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή αν συντρέχει άλλος ιδιαίτερα σοβαρός λόγος, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού μπορεί με ειδικώς αιτιολογημένη απόφασή της, που ανακοινώνεται αυθημερόν, να αναβάλει το γραπτό διαγωνισμό. /quote]
Καλά έχω κουφαθεί τελείως παίδες!Μόλις χθες έστειλα σχετικό mail στο ΑΣΕΠ ρωτώντας για τις κινητοποιησεις των αγροτών κ ενδεχόμενη νέα αναβολή και μου απάντησαν κιόλας!Ορίστε και η απάντηση:Σε απάντηση του από 19/1/2009 e-mail που μας αποστείλατε, έχομε τη τιμή να σας γνωρίσουμε τα εξής : Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή αν συντρέχει άλλος ιδιαίτερα σοβαρός λόγος, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού μπορεί με ειδικώς αιτιολογημένη απόφασή της, που ανακοινώνεται αυθημερόν, να αναβάλει το γραπτό διαγωνισμό.