*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 234440 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #966 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 11:45:42 πμ »
..........................

Βέβαια από την άλλη δεν περιμένω κάποια επίσημη ανακοίνωση πριν από την Τετάρτη-Πέμπτη. Μιας και δεν μπορούν να πουν.. σταματάμε και να το πάρουν πίσω αν οι αγρότες αποχωρήσουν.

Ναι θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα νωρίς έτσι ώστε και φέτος να γίνουν γρηγορότερα οι διορισμοί, αναπληρώσεις, ωρομίσθιοι κτλ. μπράβο στον προηγούμενο υπουργό, ας γίνει το ίδιο και φέτος μπας και πάμε αναπληρωτές από νωρίς αν γράψουμε καλά. Αναπληρωτής με 10 μήνες, σημαίνει πως θα τον πάρουν και την επόμενη χρονιά, άλλους 10 μήνες.. ακόμα και μετά από 2 χρόνια αν χάσει τα μισά μόρια, έχει ελπίδες να είναι και πάλι αναπληρωτής ή στην χειρότερη του μένουν 4 μήνες για να διοριστεί. Ναι ο ΑΣΕΠ βρίσκεται και στο 40%. (Γ' αυτό και υποστηρίζω τα μόρια του ΑΣΕΠ να μένουν και να μετράνε εξολοκλήρου και επ' αόριστον, για να βρίσκεται ακόμα περισσότερο)  Ας βάλουν λοιπόν περισσότερα πολλαπλής επιλογής, έτσι ώστε να τα διορθώσουν νωρίτερα, ας πάρουν περισσότερους διορθωτές.. υπάρχουν τρόποι.

.......................
Συμφωνώ .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:11:45 »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #967 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 11:48:40 πμ »
συμφωνω ως προς το οτι ολος ο κοσμος δε γυριζει γυρω απο το διαγωνισμος μας. πολλοι λιγοι ειναι αλλωστε αυτοι που ειναι εκτος διαγωνισμου κ ξερουν οτι δινουμε. προσωπικα πιστευω οτι ο διαγωνισμος δεν θα αναβληθει. ενα τμημα των οδηγιων μαλιστα παρεπεμπε σε αυτην την αποψη. οταν λεει οτι τα εξεταστικα κεντρα θα παραμεινουν οπως ειναι τωρα ειναι σα να λεει οτι δεν υπαρχει καμια διαθεση για αλλαγη εξεταστικων ή να κανουν κατι διαφορετικο. τωρα οσον αφορα στο θεμα με τους αγροτες. υπαρχουν παραδρομοι να πας κ αφηνουν κ καποια λεωφορεια να περασουν, νταλικες κτλ. αν παει ενας διαγωνιζομενος οι αγροτες θα τον αφησουν να περασει. το θεμα ομως ποιο ειναι? θα υπαρχει μεγαλη ουρα μεχρι να φτασει στο μπλοκο των αγροτων. τι θα κανει δλδ ο υποψηφιος? θα πηδηξει πανω απο τα προπορευομενα αμαξια για να φτασει στους αγροτες ωστε να τους μιλησει κ να τον αφησουν να περασει? για αυτο κ ειπα ως συμβουλη στους συναδελφους να πανε απο την προηγουμενη ωστε να μην εχουν το αγχος κ να μην υποστουν ολη αυτην την ταλαιπωρια το πρωι της εξετασης.
θεωρω οτι ο ασεπ ηταν ξεκαθαρος. δεν τους ενδιαφερει αν εσυ πρεπει να ξεκινησεις πεντε ωρες πιο πριν για να φτασεις εκει που δινεις κ ας ειναι αποσταση μιας ωρας. ειναι στη δικη σου αρμοδιοτητα να φτασεις στο εξεταστικο σου κεντρο. (κ για να μην παρεξηγηθω, εκφραζω τη νοοτροπια του ασεπ κ οχι τη δικη μου).
αυτο που πιστευω τελικα οτι θα γινει ειναι πολλα παρατραγουδα, καθυστερησεις κ πολλη ταλαιπωρια...

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #968 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 11:50:09 πμ »
Aν αναβληθεί και αυτή τη φορά, που δε νομίζω βέβαια, όταν γίνει με το καλό προβλέπω να δίνουν όσοι έχουν κάνει ψυχοθεραπεία και έχει επιτύχει. ;D ;D ;D ;D Εμένα τα νεύρα μου δεν αντέχουν άλλο.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #969 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 11:58:27 πμ »
Και μια πρόταση. Δεν ξαναστέλνετε e-mail στην εκπομπή να μας ξεκαθαρίσουν πώς σκοπεύουν να τους αφήσουν να περάσουν τους υποψηφίους; Θα ανοίξουν τα μπλόκα και για πόσες ώρες ή μέρες; Να ξέρεουν όσοι θα μετακινηθούν. Αφού ΑΣΕΠ και υπουργείο είναι στον κόσμο τους θα βάλουμε τους δημοσιογράφους ως μεσάζοντες

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:11:45 »

Αποσυνδεδεμένος runner

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #970 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:00:33 μμ »
και  απο  αυριο τηλεφωνο  στον ΑΣΕΠ  και ενημερωνουμε το forum.κουραγιο.

Αποσυνδεδεμένος mariapa14

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #971 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:02:51 μμ »
Παιδιά πολλά μπλόκα βλέπω, διάθεση να φύγουν οι αγρότες δεν βλέπω............Στη νετ κατα τις 7:20 έλεγαν σε απάντηση μηνυματος εκπαιδευτικού που ανησυχει για το διαγωνισμό οτι αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, μάλλον θα αναβληθεί αναγκαστικά ο διαγωνισμός.............
ελπίζω να μην το ξαναπεράσουμε αυτό....μας έχουν ξεκάνει και δεν έχουμε άλλα ψυχικά αποθέματα...........

Ομολογώ ότι στην αρχή της εβδομάδας όταν διάβασα τα πρώτα μηνύματα περί των αγροτών δεν ανησυχησα.Αντίθετα ήμουν πολύ αισιόδοξη και θεωρούσα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αναβολής.Μετά έγινα συγκρατημένα αισιόδοξη  και αυτή τη στιγμή έχω απογοητευτεί τελειως!Μα ποιος είπε ότι θα αναβληθεί αναγκαστικά;Ο δημοσιογράφος;Και θα στηριχτούμε στην άποψη του δημοσιογράφου; Ήξερε κάτι από επίσημη πηγή(π.χ. ασεπ ή το υπουργείο) ή απλώς εξέφρασε τη δική του γνώμη;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 25, 2009, 12:31:11 μμ από mariapa14 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #972 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:03:20 μμ »
και  απο  αυριο τηλεφωνο  στον ΑΣΕΠ  και ενημερωνουμε το forum.κουραγιο.
Αύγουστο, Αύγουστο άλλη φορά να δίνουμε εξετάσεις. Θα έχουν πάει όλοι διακοπές και δε θα μας εμποδίσει κανέις να δώσουμε  ;D ;D ;D ;D ;D

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #973 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:06:38 μμ »
Του δημοσιογράφου η άποψη φυσικά!!!μην ξεχνάμε οτι είναι και κυριακη!!!απο που να έχουν ενημέρωση!!!Κι εγω δεν ανησυχουσα μέχρι τώρα αλλά επειδή η ΝΕΤ το τελευταίο καιρό, μας προετοιμάζει για το τι θα ανακοινώσει το ασεπ μια-δυο μέρες μετά, -----βλεπε ημερομηνίες &αναβολη------ εκανα ένα συνειρμο......
ευελπιστώ λανθασμένο και αυθαίρετο.....................

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
  • "What's going on..." MARVIN GAYE
    • Προφίλ
« Απάντηση #974 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:08:38 μμ »
προσωπικα πιστευω οτι ο διαγωνισμος δεν θα αναβληθει. ενα τμημα των οδηγιων μαλιστα παρεπεμπε σε αυτην την αποψη. οταν λεει οτι τα εξεταστικα κεντρα θα παραμεινουν οπως ειναι τωρα ειναι σα να λεει οτι δεν υπαρχει καμια διαθεση για αλλαγη εξεταστικων ή να κανουν κατι διαφορετικο.
Maryvas, άσχετο αλλά οι οδηγίες δεν ξέρω αν μου λένε κάτι τελικά..Πάντα στελνουν τέτοιες οδηγίες προς τους υποψηφίους .Σε όλους τους γραπτούς διαγωνισμούς (όχι μόνο των εκπαιδευτικών) κάθε φορά. Είναι μέσα στην τυπική διαδικασία αυτό

Αποσυνδεδεμένος theorendil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #975 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:10:23 μμ »
Παιδιά πολλά μπλόκα βλέπω, διάθεση να φύγουν οι αγρότες δεν βλέπω............Στη νετ κατα τις 7:20 έλεγαν σε απάντηση μηνυματος εκπαιδευτικού που ανησυχει για το διαγωνισμό οτι αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, μάλλον θα αναβληθεί αναγκαστικά ο διαγωνισμός.............
ελπίζω να μην το ξαναπεράσουμε αυτό....μας έχουν ξεκάνει και δεν έχουμε άλλα ψυχικά αποθέματα...........
Αφού το είπαν οι ίδιοι οι αγρότες  ότι δε θα εμποδίσουν τους εκπαιδευτικούς. Πολύ ενημερωμένοι είναι και οι δημοσιογράφοι.

Καλά ρε παιδιά, να είμαστε και λίγο σοβαροί, επειδή είπε μια χαζομάρα ένας αγρότης για λόγους εντυπωσιασμού προφανώς, δεν σημαίνει και ότι θα γίνει ή ακόμα και οτι είναι εφικτό... Ακόμα και αν υπάρχει η πρόθεση, τι θα κάνουν δηλαδή θα στήνουν και θα ξεστήνουν το μπλόκο κάθε τρεις και λίγο? Μήπως θα τους δώσει και καμιά λίστα ο ΑΣΕΠ με τους εξεταζόμενους και θα ελέγχουν ταυτότητες? Ένας από αυτούς που θα περιμένουν στο μπλόκο να πάρει χαμπάρι τι γίνεται και θα γεμίσουν οι δρόμοι και τα μπλόκα "υποψήφιους" ΑΣΕΠ... Και τέλος, αν είσαι στο τέλος ή στο μέσο μιας ουράς που συνήθως σχηματίζονται στα μλπόκα τι θα γίνει? Ο μπαρμπα Στάθης ως άλλος Μωυσής θα ανοίξει τα αυτοκίνητα για να περάσεις? Και στο φινάλε αν θέλει το κράτος και ο ΑΣΕΠ να είναι σωστοί ΔΕΝ μπορούν να βασίζονται στις δηλώσεις κάποιου που κλείνει τους δρόμους... Το "είπα-ξείπα" είναι πολύ συχνό σε αυτές τις περιπτώσεις... Χώρια το γεγονός που απ'ότι φαίνεται κάθε μπλόκο είναι ψιλοαυτόνομο...Κάποιος έιπε οτι έχουν και αυτοί παιδιά που δίνουν, για μένα, ένας λόγος παραπάνω να ΜΗΝ διευκόλύνουν τους άλλους υποψηφίους!!!
Δυστυχώς αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, αν συνεχιστεί η κατάσταση πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ αναβολή του διαγωνισμού! Και εγώ θέλω να δίνω να τελειώνω αλλά δεν θέλω να υπάρχει έστω και μισή στο εκατομμύριο πιθανότητα να χαθεί ο κόπος τόσων μηνών εξαιτίας του κάθε δυσαρεστημένου Μπαρμπα-Στάθη... Και δυστυχώς μιας που δίνω στην Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης, το χωριό που πρωτοστατεί σετα μπλόκα εδω πάνω, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το τι θα συμβεί το Σάββατο αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος green ice

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #976 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:10:32 μμ »
Θεωρώ πως με τον καιρό πάει να καθιερωθεί μια νέα επετηρίδα,αυτή τη φορά με προυπηρεσία...Κ όσοι δεν έχουν?Όσοι έχουν  σήμερα τη δυνατότητα  κ την ελπίδα μέσω του διαγωνισμού να πετύχουν το διορισμό γράφοντας απλά πολύ καλά ,γιατί πρέπει να έχουν κάθε φορά το άγχος αυτών που μαζεύουν μόρια σιγά σιγά από άλλους διαγωνισμούς?Νομίζω ότι έτσι ο διαγωνισμός χάνει την αξιοπιστία του ,την αξία του,την ουσία του.Ας διοριστούν αυτοί που μέχρι τώρα  μάζεψαν  επαρκή μόρια  μόνο από το διαγωνισμό κ μετά ας ισχύσει 100% ο διαγωνισμός  για το διορισμό.Όσο δε σταματά αυτό που γίνεται σήμερα ,οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται σε διαρκή αντιπαράθεση ,αφού τα συμφέροντα τους θα θίγονται.Μεσοβέζικες λύσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν στην ουσία,χρειάζεται μια ριζική αλλαγή κ ένα νέο καθεστώς επιλογής  προσωπικού  κ προσλήψεων με απόλυτη διαφάνεια,αυτό μόνο ο διαγωνισμός τύπου πανελληνίων το εξασφαλίζει.

Αποσυνδεδεμένος mellie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #977 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:12:21 μμ »
Το θέμα δεν είναι να φτάσουνε μόνο οι υποψήφιοι στα εξεταστικά αλλά και οι επιτηρητές...!! Νομίζετε ότι έχουν καμία όρεξη να ξεκινήσουν 1-2 μέρες νωρίτερα; Για ποιο λόγο; Τους πήρε ο πόνος για εμάς ή για τα πολλά λεφτά που παίρνουν; Αν είναι να τα φάνε στη μετακίνηση και το ξενοδοχείο, καλύτερα να μην πάνε καθόλου. Και κάτι ακόμα, άπαξ και οι δρόμοι είναι κλειστοί, έχει σημασία αν θα ξεκινήσουν όσοι είναι να μετακινηθούν 5 ώρες ή 5 μέρες νωρίτερα; Πάλι δεν μπορούν να φτάσουν, πάλι θα υπάρχουν ωρές στα μπλόκα, πάλι δεν θα είναι δυνατόν να περάσουν.

Ας το δούμε από μια άλλη οπτική, αν τα παιδιά τους έχουν διαβάσει και είναι έτοιμα για τον διαγωνισμό, θα μας αφήσουν αν πάλι θέλουν χρόνο, την πατήσαμε!!
Πάντως τα δικά μου νεύρα είναι στα όριά τους...δεν νομίζω ότι αντέχω να φτάσω για δεύτερη φορά Τρίτη ή Τετάρτη και να ακούσω ότι αναβάλλεται. Μετά θα μου φέρετε θέματα στο Δαφνί...
Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια
χωρίς αυτή τη στοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #978 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:20:15 μμ »
Κάποιος ανέφερε ότι άφησαν να περάσουν για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα. Δεν είναι τραγικό να ανοίξουν δύο μέρες τα μπλόκα, αφού το έκαναν για έναν αγώνα!

Φαντάζομαι ότι η δημοσιογράφος δεν μίλαγε με οποιονδήποτε αγρότη, αλλά με κάποιον υπεύθυνο των κινητοποίησεων

Τρίτον, κανείς δεν εύχεται να μη δώσουν υποψήφιοι

Τέταρτον, οι επιτηρητές μένουν κοντά στα σχολεία τους και δεν μετακινούνται από άλλου νομούς.

Πέμπτον, έχουν κλείσει μόνο τις εθνικές οδούς από ό,τι καταλαβαίνω

και τέλος, η Maryvas έχει δίκιο. Πρέπει οι υποψήφιοι, αν δουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις περί ακύρωσης να φθασουν εγκαίρως στα εξεταστικά τους.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος mellie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #979 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 12:22:34 μμ »
Εδώ έχουν κλείσει τα σύνορα, ο δικός μας διαγωνισμός θα τους αγχώσει!
Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια
χωρίς αυτή τη στοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32762
  • Τελευταία: fourni
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177793
  • Σύνολο θεμάτων: 19408
  • Σε σύνδεση σήμερα: 320