*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 234441 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #882 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 01:01:49 μμ »
Παίρνω στο Υπουργειο αλλά τζίφος! Κάποια τηλέφωνα βουίζουν και άλλα δεν τα σηκώνουν! Πάρτε και σεις ρε παιδια!
Τα τηλ τα βρήκα στο παρακάτω link στο τέλος της σελιδας κάτω κάτω:
http://www.ypepth.gr/el_ec_page2071.htm
The revolution will not be televised, the revolution will be live...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:11:52 »

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 01:02:04 μμ »
Xαιρετώ την παρέα.

Ας ηρεμήσομε αδέρφια. Από βδομάδα θα δούμε ήντα θα γενεί. Οι αγρότες , για μένα, έχουν δίκιο. Μακάρι να δικαιωθούν γιατί αν χαθεί ο αγροτικός τομέας, θα τα εισάγομε όλα και δε θα μας εφτάνουν όχι τα 1000 ευρώ του μισθού αλλά ούτε τα διπλάσια...

Καλή δύναμη κι υπομονή αδέρφια. Καλά να 'στε.
γειά σου συντοποίτη! :) μαζί σου κ εγω!
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 01:05:52 μμ »
Εχθές έμαθα ότι οι αγρότες κανόνισαν να κλείσουν την εθνική οδό προς το εξεταστικό που θα δώσω 30 Γενάρη Παρ'όλα αυτά νομίζω ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στα εξεταστικά κέντρα που έχουν ήδη ορισθεί...με τα εξής ενδεχόμενα:
1)Την ευθύνη θα την αποδώσουν στους υποψήφιους οπότε "εσύ πρέπει να είσαι εκεί...το πώς, δικό σου πρόβλημα"! ή
2)Το γνωστό και μη εξαιρετέο: Θα βγάλουν παράνομη και καταχρηστική την απεργία όπως κάνουν πάντα...
Δε νομίζω να βρεθούν για άλλη μια φορά εκτεθειμένοι απέναντι στους εκπαιδευτικούς και δυστυχώς θα την πληρώσουν οι αγρότες!
Και συ ως υποψήφια δεν θα αντιδρασεις;; Να σου αποδώσουν ευθύνες για κάτι που δεν μπορείς να το αλλάξεις, δεν ειναι στο χερι σου;;
Όσο για το παράνομο και καταχρηστικό της απεργιας οκ ναι...μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με απεργία!

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 01:10:10 μμ »
Και συ ως υποψήφια δεν θα αντιδρασεις;; Να σου αποδώσουν ευθύνες για κάτι που δεν μπορείς να το αλλάξεις, δεν ειναι στο χερι σου;;
Φυσικά και θα αντιδράσω...αλλά το θέμα δεν είναι τί θα κάνω εγώ...!Το θεμα ειναι τί είναι ικανοί να κάνουν αυτοί!
Όσο για την "απεργία" λαθος διατύπωση...Κινητοποιήσεις
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:11:52 »

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 01:12:19 μμ »
Εχθές έμαθα ότι οι αγρότες κανόνισαν να κλείσουν την εθνική οδό προς το εξεταστικό που θα δώσω 30 Γενάρη Παρ'όλα αυτά νομίζω ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στα εξεταστικά κέντρα που έχουν ήδη ορισθεί...με τα εξής ενδεχόμενα:
1)Την ευθύνη θα την αποδώσουν στους υποψήφιους οπότε "εσύ πρέπει να είσαι εκεί...το πώς, δικό σου πρόβλημα"! ή
2)Το γνωστό και μη εξαιρετέο: Θα βγάλουν παράνομη και καταχρηστική την απεργία όπως κάνουν πάντα...
Δε νομίζω να βρεθούν για άλλη μια φορά εκτεθειμένοι απέναντι στους εκπαιδευτικούς και δυστυχώς θα την πληρώσουν οι αγρότες!
Όσο για το παράνομο και καταχρηστικό της απεργιας οκ ναι...μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με απεργία!
Άσε που θεωρητικά εμάς που δίνουμε στην πόλη μας, το να αποδώσουν ευθύνες στους συγκεκριμενους υποψηφιους και οι υπόλοιποι να δώσουμε κανονικά θα μας βολεύε..Ποιος ο λογος να κάτσουμε να σκάσουμε;; Στην τελική θα είχαμε και λιγότερο ανταγωνισμό.Το θέμα είναι να μη γινει τιποτα απο όλα αυτα!!!
Ούτε αναβολή αλλά ουτε και να αποδώσουν ευθύνες σαυτους που δεν θα καταφερουν να πανε να διαγωνιστουν!!! Αν ειιναι δυνατον δηλαδη!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 23, 2009, 01:23:01 μμ από aziuol »

Αποσυνδεδεμένος epizoitis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 01:13:34 μμ »
Η συνάδελφος aziuol με πρόλαβε.
Δεν μπορεί να τους επιστρατεύσει η κυβέρνηση. Αυτό που μπορεί να κάμει είναι να τους αναγκάσει να ανοίξουν τους δρόμους με τις γνωστές δημοκρατικές μεθόδους (συλλήψεις, ξύλο κλπ).......Δε νομίζω ότι θα τους ρίξουν χημικά γιατί μετά δε θα μπορούν να οδηγήσουν τους γεωργικούς ελκυστήρες τους (στα ελληνικά τρακτέρ).......
Μακάρι να μην συμβεί τίποτα από αυτά.

Καλά να 'στε αδέρφια
ΠΕ02

ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ

Αποσυνδεδεμένος thegreat

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02 "Γύρε εδώ κι ακούμπησε και μένε και όλο μένε"
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 01:27:56 μμ »
Προσωπικά πιστεύω ότι οι αγρότες σύντομα θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Αν και κρυφός μου πόθος είναι να αναβληθεί ο διαγωνισμός μας γιατί δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμη. Το ξέρω ότι θα έπρεπε να είμαι έτοιμος γιατί είχαμε άφθονο χρόνο και το γνωρίζουμε ήδη δύο χρόνια ότι θα δώσουμε και... και... αλλά και πάλι δεν είμαι έτοιμος, κυρίως ψυχολογικά.  :P
Μη με λιθοβολήσετε...
Ω ψυχή ταληθινό
Τραγούδι που δεν τόπα,
Κάμε το μια προσευχή
Και λάτρευε και σώπα...

Αποσυνδεδεμένος mellie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 01:34:01 μμ »
Στο συγκεκριμένο διαγωνισό και δη με την (ανύπαρκτη) ύλη των φιλολόγων όσο καιρό και να διαβάζεις, πάλι απροετοίμαστος θα είσαι...όπως όλοι μας άλλωστε. Μπορεί μετά από τόση προετοιμασία και χρόνο και χρήμα και ψυχολογική φθορά να πάμε και να αντιμετωπίσουμε το εντελώς άγνωστο!
Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια
χωρίς αυτή τη στοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια

Αποσυνδεδεμένος giannis27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 02:41:15 μμ »
κανεις μας δεν ειναι απολυτα ετοιμος φιλε αλλα δευτερη αναβολη παει πολυ. ειναιψυχοφθορο αυτο και θεωρω χιλιες φορες να δωσουμε τωρα παρα μετα απο δευτερη αναβολη.Εγω παντως ακουσα οτι θα κλεισουν και τον Ισθμο τη Δευτερα.Τι θα κανουμε αν δεν μπορουμε να παμε?

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 02:43:49 μμ »
Η συνάδελφος mariav με ενημέρωσε ότι τα τηλέφωνα του ΥΠΕΠΘ άλλαξαν. Τα καινούρια είναι εδώ :

http://www.ypepth.gr/docs/yphresiakos_thlefwnikos_katalogos_ypepth_internet_071211.xls

Αποσυνδεδεμένος foivos1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 02:48:31 μμ »
η παραφιλολογια γυρω απο το τι θα γινει δεν βοηθαει καθολου! ο διαγωνισμος ειναι αδυνατον να αλλαξει λογω των αγροτων. ασεπ και αγροτες ειναι ασχετοι μεταξυ τους. η αδυναμια καποιου υποψηφιου να παει στις εξετασεις ενω τα κεντρα λειτουργουν κανονικα, βαραινει αποκλειστικα και μονον τον ιδιο. αυτό συμπεραινεται ξεκαθαρα και απο τις οδηγιες που εδωσαν στους υποψηφιους. εξαλλου, δεν ειναι δυνατον το ασεπ να τρεχει να αλλαζει την ημερομηνια διεξαγωγης ή τα εξεταστικα κεντρα. καλα το πρωτο πλεον ειναι αδυνατον, αλλα ακομη και το δευτερο δεν ειναι κατορθωτο. το εχουν πει πολλοι συναδελφοι οτι δεν μπορει να γινει καθε σχολειο εξεταστικο κεντρο και τι να κανουμε δεν μπορει ο καθε εκπαιδευτικος να εχει το εξεταστικο διπλα στο σπιτι του. και αυτο λογω του συστηματος τηλεμεταφορας των θεματων που απαιτειται να εχει το καθε κεντρο. και κατι ακομη: οσοι ζητουν αλλαγη εξεταστικων κεντρων τωρα αμεσως! και οκαθε ενας να δωσει στο νομο του, θα επρεπε να γνωριζουν οτι ειναι δυσκολη η επανατοποθετηση των υποψηφιων σε αυτα.

Αποσυνδεδεμένος Kroky

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 02:56:57 μμ »
η παραφιλολογια γυρω απο το τι θα γινει δεν βοηθαει καθολου! ο διαγωνισμος ειναι αδυνατον να αλλαξει λογω των αγροτων. ασεπ και αγροτες ειναι ασχετοι μεταξυ τους. η αδυναμια καποιου υποψηφιου να παει στις εξετασεις ενω τα κεντρα λειτουργουν κανονικα, βαραινει αποκλειστικα και μονον τον ιδιο. αυτό συμπεραινεται ξεκαθαρα και απο τις οδηγιες που εδωσαν στους υποψηφιους. εξαλλου, δεν ειναι δυνατον το ασεπ να τρεχει να αλλαζει την ημερομηνια διεξαγωγης ή τα εξεταστικα κεντρα. καλα το πρωτο πλεον ειναι αδυνατον, αλλα ακομη και το δευτερο δεν ειναι κατορθωτο. το εχουν πει πολλοι συναδελφοι οτι δεν μπορει να γινει καθε σχολειο εξεταστικο κεντρο και τι να κανουμε δεν μπορει ο καθε εκπαιδευτικος να εχει το εξεταστικο διπλα στο σπιτι του. και αυτο λογω του συστηματος τηλεμεταφορας των θεματων που απαιτειται να εχει το καθε κεντρο. και κατι ακομη: οσοι ζητουν αλλαγη εξεταστικων κεντρων τωρα αμεσως! και οκαθε ενας να δωσει στο νομο του, θα επρεπε να γνωριζουν οτι ειναι δυσκολη η επανατοποθετηση των υποψηφιων σε αυτα.

Αστειεύεσαι ή είσαι Αθηναίος??

Εγώ στην Αθήνα είμαι και δίνω, αλλά δε σημαίνει αυτό ότι αδιαφορούμε για τους υπόλοιπους!!
Για τι σ____ αξιοκρατία μιλάμε τότε????  :o
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 23, 2009, 03:09:28 μμ από efstathia81 »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 03:07:55 μμ »

λες οτι δε γινεται να γινουν εξεταστικα κεντρα καποια σχολεια για το λογο οτι δεν εχουν το συστημα αναμεταδοσης. κ ρωτω εγω "τα παιδια οταν δινουν πανελληνιες εξοριζονται?"
δε νομιζω. οποτε δεν ειναι αυτος ο λογος.

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 03:12:20 μμ »
Μάλλον ο foivos1981 μιλάει εκ του ασφαλούς γιατί θα μπορεί να πάει να δώσει, θα έχει το εξεταστικό δίπλα του. Θα σκέφτηκε κιόλας ότι τον συμφέρει να μην πάνε να δώσουνε πολλοί για να έχει να ανταγωνιστεί όσο το δυνατόν λιγότερους.

Λοιπόν εγώ λέω να σταματήσουμε εδώ την κουβέντα γιατί υπάρχουν άτομα που γράφουν μόνο για να το παίξουν κάποιοι και δήθεν. Όλοι νομίζω ότι ξέρουμε πως έχει  η κατάσταση και θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι μέχρι την Δευτέρα. Δεν χρειάζεται να τραβάμε το σχοινί.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32762
  • Τελευταία: fourni
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177793
  • Σύνολο θεμάτων: 19408
  • Σε σύνδεση σήμερα: 320
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)