0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Xαιρετώ την παρέα.Ας ηρεμήσομε αδέρφια. Από βδομάδα θα δούμε ήντα θα γενεί. Οι αγρότες , για μένα, έχουν δίκιο. Μακάρι να δικαιωθούν γιατί αν χαθεί ο αγροτικός τομέας, θα τα εισάγομε όλα και δε θα μας εφτάνουν όχι τα 1000 ευρώ του μισθού αλλά ούτε τα διπλάσια...Καλή δύναμη κι υπομονή αδέρφια. Καλά να 'στε.
Εχθές έμαθα ότι οι αγρότες κανόνισαν να κλείσουν την εθνική οδό προς το εξεταστικό που θα δώσω 30 Γενάρη Παρ'όλα αυτά νομίζω ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στα εξεταστικά κέντρα που έχουν ήδη ορισθεί...με τα εξής ενδεχόμενα:1)Την ευθύνη θα την αποδώσουν στους υποψήφιους οπότε "εσύ πρέπει να είσαι εκεί...το πώς, δικό σου πρόβλημα"! ή2)Το γνωστό και μη εξαιρετέο: Θα βγάλουν παράνομη και καταχρηστική την απεργία όπως κάνουν πάντα...Δε νομίζω να βρεθούν για άλλη μια φορά εκτεθειμένοι απέναντι στους εκπαιδευτικούς και δυστυχώς θα την πληρώσουν οι αγρότες!
Και συ ως υποψήφια δεν θα αντιδρασεις;; Να σου αποδώσουν ευθύνες για κάτι που δεν μπορείς να το αλλάξεις, δεν ειναι στο χερι σου;;
Παράθεση από: maryk στις Ιανουάριος 23, 2009, 12:58:16 μμΕχθές έμαθα ότι οι αγρότες κανόνισαν να κλείσουν την εθνική οδό προς το εξεταστικό που θα δώσω 30 Γενάρη Παρ'όλα αυτά νομίζω ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στα εξεταστικά κέντρα που έχουν ήδη ορισθεί...με τα εξής ενδεχόμενα:1)Την ευθύνη θα την αποδώσουν στους υποψήφιους οπότε "εσύ πρέπει να είσαι εκεί...το πώς, δικό σου πρόβλημα"! ή2)Το γνωστό και μη εξαιρετέο: Θα βγάλουν παράνομη και καταχρηστική την απεργία όπως κάνουν πάντα...Δε νομίζω να βρεθούν για άλλη μια φορά εκτεθειμένοι απέναντι στους εκπαιδευτικούς και δυστυχώς θα την πληρώσουν οι αγρότες!Και συ ως υποψήφια δεν θα αντιδρασεις;; Να σου αποδώσουν ευθύνες για κάτι που δεν μπορείς να το αλλάξεις, δεν ειναι στο χερι σου;; Όσο για το παράνομο και καταχρηστικό της απεργιας οκ ναι...μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με απεργία!
η παραφιλολογια γυρω απο το τι θα γινει δεν βοηθαει καθολου! ο διαγωνισμος ειναι αδυνατον να αλλαξει λογω των αγροτων. ασεπ και αγροτες ειναι ασχετοι μεταξυ τους. η αδυναμια καποιου υποψηφιου να παει στις εξετασεις ενω τα κεντρα λειτουργουν κανονικα, βαραινει αποκλειστικα και μονον τον ιδιο. αυτό συμπεραινεται ξεκαθαρα και απο τις οδηγιες που εδωσαν στους υποψηφιους. εξαλλου, δεν ειναι δυνατον το ασεπ να τρεχει να αλλαζει την ημερομηνια διεξαγωγης ή τα εξεταστικα κεντρα. καλα το πρωτο πλεον ειναι αδυνατον, αλλα ακομη και το δευτερο δεν ειναι κατορθωτο. το εχουν πει πολλοι συναδελφοι οτι δεν μπορει να γινει καθε σχολειο εξεταστικο κεντρο και τι να κανουμε δεν μπορει ο καθε εκπαιδευτικος να εχει το εξεταστικο διπλα στο σπιτι του. και αυτο λογω του συστηματος τηλεμεταφορας των θεματων που απαιτειται να εχει το καθε κεντρο. και κατι ακομη: οσοι ζητουν αλλαγη εξεταστικων κεντρων τωρα αμεσως! και οκαθε ενας να δωσει στο νομο του, θα επρεπε να γνωριζουν οτι ειναι δυσκολη η επανατοποθετηση των υποψηφιων σε αυτα.