Σύνολο ψηφοφόρων: 60
Η ψηφοφορία έληξε: Νοέμβριος 25, 2008, 09:07:50 πμ
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. αυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: [/quote καταλαβαινω τοτε οτι εχεις κουραστει. λοιπον φετος ειναι η χρονια μας. αντε να ξεκινησουμε μαζι να διαβαζουμε γιατι ολοι οι αλλοι εχουν ηδη αρχισει!
την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. αυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Παράθεση από: catwoman2 στις Οκτώβριος 26, 2008, 09:31:55 πμ την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. αυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Συμπέρασμα: Δεν το'χεις!
Παράθεση από: AlexandeR στις Οκτώβριος 26, 2008, 10:12:35 πμΠαράθεση από: catwoman2 στις Οκτώβριος 26, 2008, 09:31:55 πμ την πρωτη φορα πήγα εντελως απροετοιμσατη να δω τι παιζει και δεν περασα την δευτερη φορα ειχα διαβασει 1 μηνα περιπου , πήγα και ήμουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα αλλα ατυχη γαιτι εκεινη την χρονια διορισαν πολυ λιγους την τριτη φορά διαβασα 2-3 μηνες περασα με χαμηλό βαθμό την τεταρτη φορα διάβασα πολυ καλα περιπου 5-6 μηνες και πέρασα ίσα - ισα την βαση. αυτη θα ειναι η πεμπτη φορα , δεν προετοιμαζομαι καθολου....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Συμπέρασμα: Δεν το'χεις! ΔΗΛΑΔΗ?