0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω για 3η φορά θα δώσω. Είμαι αναπληρωτρια φετος και δε βασιζομαι πια στο ΑΣΕΠ αλλά στο να μπω αναπληρωτρια αλλες 2 φορες για να γινω μονιμη με το 30μηνο. Θα δωσω αλλα δεν προκειται να διαβασω τιποτα, και τις αλλες 2 φορες που εδωσα διαβαζοντας τι καταλαβα;
Παράθεση από: Gemini 27 στις Οκτώβριος 26, 2008, 06:50:46 μμκι εγω για 3η φορά θα δώσω. Είμαι αναπληρωτρια φετος και δε βασιζομαι πια στο ΑΣΕΠ αλλά στο να μπω αναπληρωτρια αλλες 2 φορες για να γινω μονιμη με το 30μηνο. Θα δωσω αλλα δεν προκειται να διαβασω τιποτα, και τις αλλες 2 φορες που εδωσα διαβαζοντας τι καταλαβα; το τριαντάμηνο ισχύει για όσους συμπληρωσαν 30 μήνες πραγματική προϋπηρεσία την 30.6.2008. εσύ μπορείς να πας είτε με το 40% απο τον ενιαίο πίνακα είτε με το 24μηνο +μία επιτυχία σε ασεπ.
Ας μη το βάζουμε κάτω!Εγώ δίνω για 4η φορά και ούτε αναπληρώτρια είμαι ούτε τίποτα.Βέβαια την πρώτη φορά δεν την υπολογίζω και πολύ, γιατί πήγα λίγο τουρίστρια.Πήρα το πτυχίο λίγες μέρες πριν τον ΑΣΕΠ και δεν είχα προλαβει να διαβάσω.Δε το βάζω κάτω. Θα γράψω ακόμα κι αν δεν έχω διαβάσει.Πού θα πάει;;; Θα περάσουμε!!! Θα τον τσακώσουμε τον διορισμό! ¨Όσο για τα ιδιωτικά, δε το συζητώ. Είδα και απόειδα και κατέληξα να δουλεύω ως δασκάλα.Είμαι πολύ ευχαριστημένη όμως. Καμία σχέση με τους παιδικούς σταθμούς και τα συναφή.Τι να πεις; Υπομονή!Καλό κουράγιο σε όλες μας!