*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 22224 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 09:25:38 pm »
Μπορούμε να δώσουμε σαν βεβαίωση το έντυπο του πληροφορικού συστήματος που μας έδωσε
η πρωτοβάθμια με σφραγίδα και υπογραφή και που περιλαμβάνει όλη την προϋπηρεσία ή πρέπει
να επισυνάψουμε τις βεβαιώσεις ανά έτος; Ρωτάω γιατι οι δικές μου βεβαιώσεις γράφουν μόνο τις
ώρες χωρίς αναγωγή σε μήνες και μέρες.

Μια βοήθεια σας παρακαλώ ! Εγω που έχω προϋπηρεσία 3,2 μόρια από πέρυσι ως ωρομίσθιος και 2 μόρια ως αναπληρωτής μέχρι 11/11 που λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, συμπληρώνω 5,2 μόρια κι επομένως δεν υποβάλλω προϋπηρεσία γιατί δεν παίρνω κανένα μόριο ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:03:11 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 09:34:35 pm »
Μπορούμε να δώσουμε σαν βεβαίωση το έντυπο του πληροφορικού συστήματος που μας έδωσε
η πρωτοβάθμια με σφραγίδα και υπογραφή και που περιλαμβάνει όλη την προϋπηρεσία ή πρέπει
να επισυνάψουμε τις βεβαιώσεις ανά έτος; Ρωτάω γιατι οι δικές μου βεβαιώσεις γράφουν μόνο τις
ώρες χωρίς αναγωγή σε μήνες και μέρες.

Μια βοήθεια σας παρακαλώ ! Εγω που έχω προϋπηρεσία 3,2 μόρια από πέρυσι ως ωρομίσθιος και 2 μόρια ως αναπληρωτής μέχρι 11/11 που λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, συμπληρώνω 5,2 μόρια κι επομένως δεν υποβάλλω προϋπηρεσία γιατί δεν παίρνω κανένα μόριο ;

Αποσυνδεδεμένος Stratilio

• Πλήρες μέλος
  • Αιτία ελομένου. Θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 28, 2008, 09:56:12 pm »
Εχετε δικιο ! Σας ευχαριστώ πολύ !

Αποσυνδεδεμένος batraxos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 05, 2008, 06:21:09 pm »
Παιδες καλησπερα!Θα ηθελα τη βοθεια σας.Σημερα ετρεχα σε 3 δευτεροβαθμιες..Η απορια μου ειναι η εξής:Eχω 4μήμέρες κ 28 μέρες προυπηρεσια μέχρι 30/6/2008.που σημαίνει οτι για να παρω την προσαυξηση θα πρεπει να συπληρωσω 5μηνο,δηλαδη ακομα 2 μέρες( σε αυτο το σημειο να πω οτι μου ειπαν σε μια δευτεροβαθμια οτι ο μηνας για τουσ αναπληρωτες ειναι 25 μέρες ενω για του ωρομισθιους ειναι 30,είχακ εγω την ιδια απορια-νομιζα οτι ο μηνας ειχε 25).Μεχρι σημερα εχω κανει 8 ώρες σε ενα σχολειο κ 6 σε αλλο..Πως θα μαζεψω τη φετεινη προυπηρεσια?Θα πρεπει να τη παρω απο το σχολειο οπου δουλευω κ μετα να πας στο αντιστοιχο γραφειο να μου την επικυρωσουν?Αξιζει τετοια ταλαιπωρια?Μιλαμε για 2 διαφορετικες ακρες του νομου οπου βρισκονται τα σχολειια κ τα αντιστοιχα γραφει.Χρόνος δεν υπάρχει.Εχω πελαγωσει..Ποσες ώρες είναι η 1 ημέρα?ευχαριστω..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:03:11 »

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 05, 2008, 10:12:56 pm »
Παιδες καλησπερα!Θα ηθελα τη βοθεια σας.Σημερα ετρεχα σε 3 δευτεροβαθμιες..Η απορια μου ειναι η εξής:Eχω 4μήμέρες κ 28 μέρες προυπηρεσια μέχρι 30/6/2008.που σημαίνει οτι για να παρω την προσαυξηση θα πρεπει να συπληρωσω 5μηνο,δηλαδη ακομα 2 μέρες( σε αυτο το σημειο να πω οτι μου ειπαν σε μια δευτεροβαθμια οτι ο μηνας για τουσ αναπληρωτες ειναι 25 μέρες ενω για του ωρομισθιους ειναι 30,είχακ εγω την ιδια απορια-νομιζα οτι ο μηνας ειχε 25).Μεχρι σημερα εχω κανει 8 ώρες σε ενα σχολειο κ 6 σε αλλο..Πως θα μαζεψω τη φετεινη προυπηρεσια?Θα πρεπει να τη παρω απο το σχολειο οπου δουλευω κ μετα να πας στο αντιστοιχο γραφειο να μου την επικυρωσουν?Αξιζει τετοια ταλαιπωρια?Μιλαμε για 2 διαφορετικες ακρες του νομου οπου βρισκονται τα σχολειια κ τα αντιστοιχα γραφει.Χρόνος δεν υπάρχει.Εχω πελαγωσει..Ποσες ώρες είναι η 1 ημέρα?ευχαριστω..
επειδη εισαι στο οριο για προσαυξηση, εγω στη θεση σου θα ετρεχα κατευθειαν στις ββαθμιες και αβαθμιες και θα τους ζητουσα τη φετινη προϋπηρεσια. αν τα θυμαμαι καλα 8 ωρες= 1 μερα.
περιμενε να συμπληρωσεις αλλες 2 ωρες και βουρ στις -βαθμιες!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 05, 2008, 10:27:46 pm από fivo »

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 05, 2008, 10:23:19 pm »
Που μπορούμε να βρούμε ή από που μπορούμε να μάθουμε στα σίγουρα πόσες ώρες μας κάνουν μια μέρα;

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Απ:
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 05, 2008, 10:32:12 pm »

Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος batraxos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 05, 2008, 10:32:44 pm »
Φιλε fivo αυτο σου λεω.Οι

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 05, 2008, 10:33:33 pm »
ρωτα τους.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 09:38:40 pm »
Εμενα τελικα μου εβγαλαν 45 ωρες=11 μερες.
Αρα μαλλον με το 4.

Ασε που δεν εβαλα τελικα καμια βεβαιωση προϋπηρεσιας μεσα, γιατι το συνολο ηταν πολυ λιγο και απο τη

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 09:48:22 pm »
οχι δεν ισχυει. ο ασεπ μετρα ο,τι εχεις προσκομισει. δεν ειναι διαδραστικος πινακας που ενημερωνεται απο το υπουργειο αυτοματως (τι ονειρευομαι τωρα εγω...! :P)
μαλλον θα εννοουσαν οτι στους πινακες των αναπληρωτων και ωρομισθιων θα σου προστιθενται τα μορια ασεπ + ολοκληρη προϋπηρεσια.ομως η προσαυξηση που ισχυει στον ασεπ μετρα μηπως και μπεις  στους διοριστεους και μονο!

υγ. αλλιως υπολογιζονται τα μορια και οι μερες στην αβαθμια και αλλιως στη ββαθμια.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 08, 2008, 07:34:57 am »
υγ. αλλιως υπολογιζονται τα μορια και οι μερες στην αβαθμια και αλλιως στη ββαθμια.

Εμενα ο υπολογισμος που προανεφερα ηταν στην πρωτοβαθμια.

Αποσυνδεδεμένος posoakoma

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 08, 2008, 10:38:04 am »
irene.a, εμένα με 72 ώρες στην πρωτοβάθμια βγάλανε 22 μέρες. Ρώτησα πώς βγήκε αυτό και μου είπανε ότι κάνανε πολλαπλασιασμό το 72 χ 0,30 = 21,6. Με αυτή τη λογική εσένα έπρεπε να σου βγάζει 14 μέρες. Τι να πω, η κάθε διεύθυνση τα βγάζει κατά πώς θέλει;
...παρόλα αυτά του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα...

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 08, 2008, 10:44:29 am »
Καλημέρα. Εμένα μου είπαν για πρωτοβάθμια διαιρούμε το σύνολο των ωρών με το 100. Ο ακέραιος είναι οι μήνες και ο δεκαδικός οι μέρες. Τον δεκαδικό τον πολλαπλασιάζουμε με το 25. Αν οι μέρες είναι πολλές, το διαιρούμε με το 30.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32789
  • Τελευταία: TonyNtzou
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178771
  • Σύνολο θεμάτων: 19417
  • Σε σύνδεση σήμερα: 674
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)