0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kat91 στις Οκτωβρίου 28, 2008, 08:04:23 pmΜπορούμε να δώσουμε σαν βεβαίωση το έντυπο του πληροφορικού συστήματος που μας έδωσεη πρωτοβάθμια με σφραγίδα και υπογραφή και που περιλαμβάνει όλη την προϋπηρεσία ή πρέπεινα επισυνάψουμε τις βεβαιώσεις ανά έτος; Ρωτάω γιατι οι δικές μου βεβαιώσεις γράφουν μόνο τιςώρες χωρίς αναγωγή σε μήνες και μέρες.Μια βοήθεια σας παρακαλώ ! Εγω που έχω προϋπηρεσία 3,2 μόρια από πέρυσι ως ωρομίσθιος και 2 μόρια ως αναπληρωτής μέχρι 11/11 που λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, συμπληρώνω 5,2 μόρια κι επομένως δεν υποβάλλω προϋπηρεσία γιατί δεν παίρνω κανένα μόριο ;
Μπορούμε να δώσουμε σαν βεβαίωση το έντυπο του πληροφορικού συστήματος που μας έδωσεη πρωτοβάθμια με σφραγίδα και υπογραφή και που περιλαμβάνει όλη την προϋπηρεσία ή πρέπεινα επισυνάψουμε τις βεβαιώσεις ανά έτος; Ρωτάω γιατι οι δικές μου βεβαιώσεις γράφουν μόνο τιςώρες χωρίς αναγωγή σε μήνες και μέρες.
Παράθεση από: Stratilio στις Οκτωβρίου 28, 2008, 08:51:39 pmΠαράθεση από: kat91 στις Οκτωβρίου 28, 2008, 08:04:23 pmΜπορούμε να δώσουμε σαν βεβαίωση το έντυπο του πληροφορικού συστήματος που μας έδωσεη πρωτοβάθμια με σφραγίδα και υπογραφή και που περιλαμβάνει όλη την προϋπηρεσία ή πρέπεινα επισυνάψουμε τις βεβαιώσεις ανά έτος; Ρωτάω γιατι οι δικές μου βεβαιώσεις γράφουν μόνο τιςώρες χωρίς αναγωγή σε μήνες και μέρες.Μια βοήθεια σας παρακαλώ ! Εγω που έχω προϋπηρεσία 3,2 μόρια από πέρυσι ως ωρομίσθιος και 2 μόρια ως αναπληρωτής μέχρι 11/11 που λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, συμπληρώνω 5,2 μόρια κι επομένως δεν υποβάλλω προϋπηρεσία γιατί δεν παίρνω κανένα μόριο ;
Παιδες καλησπερα!Θα ηθελα τη βοθεια σας.Σημερα ετρεχα σε 3 δευτεροβαθμιες..Η απορια μου ειναι η εξής:Eχω 4μήμέρες κ 28 μέρες προυπηρεσια μέχρι 30/6/2008.που σημαίνει οτι για να παρω την προσαυξηση θα πρεπει να συπληρωσω 5μηνο,δηλαδη ακομα 2 μέρες( σε αυτο το σημειο να πω οτι μου ειπαν σε μια δευτεροβαθμια οτι ο μηνας για τουσ αναπληρωτες ειναι 25 μέρες ενω για του ωρομισθιους ειναι 30,είχακ εγω την ιδια απορια-νομιζα οτι ο μηνας ειχε 25).Μεχρι σημερα εχω κανει 8 ώρες σε ενα σχολειο κ 6 σε αλλο..Πως θα μαζεψω τη φετεινη προυπηρεσια?Θα πρεπει να τη παρω απο το σχολειο οπου δουλευω κ μετα να πας στο αντιστοιχο γραφειο να μου την επικυρωσουν?Αξιζει τετοια ταλαιπωρια?Μιλαμε για 2 διαφορετικες ακρες του νομου οπου βρισκονται τα σχολειια κ τα αντιστοιχα γραφει.Χρόνος δεν υπάρχει.Εχω πελαγωσει..Ποσες ώρες είναι η 1 ημέρα?ευχαριστω..
υγ. αλλιως υπολογιζονται τα μορια και οι μερες στην αβαθμια και αλλιως στη ββαθμια.