0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: olgalia στις Οκτωβρίου 20, 2008, 10:35:01 pm..............Δηλ. ή θα πάρεις το 0,5 ή καθόλου!Ακριβώς .
..............Δηλ. ή θα πάρεις το 0,5 ή καθόλου!
Παιδιά, εγώ πέρσι δούλευα ωρομίσθια για 4 ώρες και φέτος για 6 ώρες...2 διδακτικά έτη και στην ουσία έχω μη υπολογίσιμη για τον ΑΣΕΠ προυπηρεσία.....τι να κάνεις??
Παράθεση από: marina21 στις Οκτωβρίου 20, 2008, 10:27:09 pmΔε λέει πουθενά ξεκάθαρα και έγκυρα ποια δικαιολογητικά χρειάζονται! Πού θα τα βρούμε ?Τα δικαιολογητικά τα αναφέρει καθαρότατα. Από που βγάζεις το συμπέρασμά σου?
Δε λέει πουθενά ξεκάθαρα και έγκυρα ποια δικαιολογητικά χρειάζονται! Πού θα τα βρούμε ?
Marina τα δικαιολογητικά τα έχει όντως ξεκάθαρα..δες την προκήρυξη..κεφάλαιο Ε, υποβολή αιτήσεων..ελπίζω να σε βοήθησα
Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά από την αρχή δε μου επιτρέπει την πρόσβαση στην προκήρυξη το site του ΑΣΕΠ, δεν ξέρω γιατί... Μπορώ να τα βρω κάπου αλλού ή να μου τα πει κάποιος από εδώ ?
Η βεβαίωση προϋπηρεσίας θα έχει την προϋπηρεσία μέχρι την ημέρα της βεβαίωσης.
Παράθεση από: marina21 στις Οκτωβρίου 22, 2008, 12:04:56 amΕυχαριστώ πάρα πολύ αλλά από την αρχή δε μου επιτρέπει την πρόσβαση στην προκήρυξη το site του ΑΣΕΠ, δεν ξέρω γιατί... Μπορώ να τα βρω κάπου αλλού ή να μου τα πει κάποιος από εδώ ? Το έχω αναφέρει και σε άλλο θέμα. Μπορείς να κατεβάσεις το ΦΕΚ από την ιστοσελίδα μου, www.exetaseis-asep.com