0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Δεν έκανα πιο πριν αίτηση για άδεια διότι περίμενα να βγουν οι πίνακες... Κ βασικά ήθελα να παραιτηθώ. Όμως μ είπαν από την υπηρεσία μ στην Αθήνα πως μπορώ να αναλάβω αμω κ πως κρίμα να αφήσω τη θέση μου ενώ προβλέπεται να έχω δεύτερη μειωμένου κ μ είπαν όλα καλά μην ανησυχείς θα τα τακτοποιήσουμε κ ορίστε τώρα... Θα δω τι θα μ πει κ ο εργατολογος. Έχω άδεια ανευ αποδοχων ανατροφής τέκνου από την υπηρεσία οπότε δε συμπίπτουν τα ωράρια... Έχω μιλήσει κ με τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας... Με πήραν αμω σε νηπιαγωγείο. Αγγλικών. Θα δείξει.
Την έχω ζητήσει εδώ κ ένα μήνα. Τους έχω πρήξει... Όμως με έχουν πάρει τώρα στην πρώτη φάση κ Παρασκευή πρέπει να αναλαβω υπηρεσία. Μ είπε η υπηρεσία μου ότι δεν μπορώ. Έχω επικοινωνήσει με εργατολογο όμως έχω ραντεβού μεθαύριο... Ήθελα να ξέρω αν ξέρει κανείς αν αναλαμβάνω χωρίς την άδεια στα χέρια μου... Τόσο τους έχω πρήξει που προσπαθούν να κάνουν έκτακτο... Όμως κ πάλι μέχρι την Παρασκευή δεν προλαβαίνουν.
μια χαρά μπορείς, αν δεν συμπίπτουν τα ωράρια, αλλά χρειάζεσαι άδεια υπηρεσιακού συμβουλίου
Μπορείς να εισαι σε ανευ αποδοχων απο το δημόσιο και να εργαζεσαι πάλι για το δημόσιο εστω και ως συμβασιούχος; (απορία εκφράζω, θα ηθελα κάποιος που γνωρίζει στα σιγουρα να μας κατατοπίσει γιατί μπορεί να χρειαστεί και σε άλλους)
Κανένα υπηρεσιακό συμβούλιο. Σε μια καταγγελία είσαι έκθετος... Σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ.1 του ν. 3528/2007, απαγορεύεται ο διορισμός υπαλλήλου, με οποιαδήποτε σχέση, σε δεύτερη θέση:α) δημοσίων υπηρεσιών,β) ΝΠΔΔ,γ) Ο.Τ.Α., συμπεριλαμβανομένων και των ενώσεων αυτών,δ) δημοσίων επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών,ε) κρατικών ΝΠΙΔ,στ) ΝΠΙΔ των β), γ), δ), ε)Η απαγόρευση κατοχής δεύτερης θέσης στο δημόσιο τομέα καταλαμβάνει όλους τους απασχολούμενους στο Δημόσιο ανεξάρτητα από το αν αυτοί συνδέονται μ’ αυτό με σχέση δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, ενώ είναι αποδεκτό ότι στην έννοια της δεύτερης θέσης εμπίπτει και η απασχόληση σε δημόσια υπηρεσία ή ΝΠΔΔ τόσο με σχέση δημοσίου δικαίου όσο και στο πλαίσιο σύμβασης ιδιωτικού δικαίου (Σ.τ.Ε. 2284/2002, 4263/1987, Ν.Σ.Κ. 264/2007, 507/2008).Από τη στιγμή που αποδέχεσαι το διορισμό με πλήρες ωράριο στην εκπαίδευση, μπαίνει σε εφαρμογή η παρ.3 του άρ.35 του ν. 3528/2007:«3. Υπάλληλος που κατά παράβαση των διατάξεων των παραπάνω παραγράφων διορίζεται σε δεύτερη θέση και αποδέχεται το διορισμό του θεωρείται ότι παραιτείται αυτοδίκαια από την πρώτη θέση.»
ντοιονγκ Καλε μ κύριε, αυτά τ ξέρουμε, δεν μπορείς να ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ σ 2 ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις ΠΛΗΡΟΥΣ ωραριου , κατα τα αλλα αν είναι ιδιωτικου δικαίου ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ χρόνου ΜΕΡΙΚΗΣ απασχολησης , ζητάς την αδεια ασκ ιδιωτικού έργου, οπως κανουν 10δες χιλιάδες ΔΥ τώρα 500χρόνια , δεν πας στα μουλωχτά να διοριστείς σ 2ρη θέση καταρχας έχουμε έχουμε ενιαια αρχη πληρωμων δεν χρειάζεται ΚΑΝ καταγγελία πλέον Επίσης ο αναπληρωτής ειτε αμω είτε απω, δεν διορίζεται?! συμβασιούχος είναι ?!?! αλλο π τα λεμε μεις μόνοι μας.
Δηλαδή εάν κάποιος εργάζεται με σύμβαση τετράωρη το απόγευμα σε κδαπ νομικού προσώπου του Δήμου, μπορεί να παραμείνει στη θέση του και να προσληφθεί και ως αναπληρωτής το πρωΐ?
Μίλησα με τον εργατολογο. Λοιπόν οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να εργαστούν ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου. Χρειάζεται άδεια άσκησης ιδιωτικόυ έργου από την υπηρεσία. Προσοχή μόνο μειωμένου. Άλλη ερώτηση τώρα. Η υπηρεσία μου ακόμα δεν μου έβγαλε την άδεια ενώ έκανα αίτηση πριν από ένα μήνα και. Χωρίς την άδεια αν αναλαμβάνω πάω πειθαρχικό. Καμία ιδέα πως μπορώ να καθυστερήσω την ανάληψη υπηρεσίας;;; μπας κ βγει η άδεια. Παίζει να βγει δύο τρεις μέρες αφού τελειώσει η προθεσμία... Τι να κάνω; έστω να μη φάω ποινή του χρόνου... Ευχαριστώ πολύ.
Ποια από τις 2 υπηρεσίες εννοείς; Εγώ φρόντιζα πρώτα να τακτοποιήσω το ωράριο ώστε από την ημέρα που προσλαμβανόμουν ως αναπληρώτρια να μην υπάρχει θέμα στην εργάνη και την εφορία. Έπειτα μαζί με τα χαρτιά ανάληψης έδινα και την αίτηση για την άδεια άσκησης. Ο/ διευθυντής του σχολείου μου την υπέγραφε. Δούλευα κανονικά όσο περίμενα την απάντηση από το πυσπε. Και κάποια στιγμή μετά από μήνες ερχόταν η έγκριση, αλλά μετρούσε η μέρα που έκανα την αίτηση
Η Υπηρεσία μου πρέπει να μου δώσει άδεια. Δλδ ο δημόσιος φορέας στον οποίο ανήκω οργανικά.Όχι η πυσπε... Έτσι μ είπε κ ο εργατολογος. Στείλε μου πμ αν ξέρεις κάτι παραπάνω.