0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο πρώτος εργοδότης στο δημόσιο χορηγει την άδεια άσκησης παράλληλου έργου. Εμενα ομως η απορία μου εξακολουθεί να είναι η ίδια: μπορείς ενω εισαι σε άδεια άνευ αποδοχών απο το δημόσιο να εργαστείς πάλι για το δημόσιο;
Σωστά σου απάντησαν. Ο πρώτος εργοδότης στο δημόσιο χορηγει την άδεια άσκησης παράλληλου έργου. Εμενα ομως η απορία μου εξακολουθεί να είναι η ίδια: μπορείς ενω εισαι σε άδεια άνευ αποδοχών απο το δημόσιο να εργαστείς πάλι για το δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα;
Σωστά. Ο πρώτος εργοδότης στο δημόσιο χορηγει την άδεια άσκησης παράλληλου έργου. Εμενα ομως η απορία μου εξακολουθεί να είναι η ίδια: μπορείς ενω εισαι σε άδεια άνευ αποδοχών απο το δημόσιο να εργαστείς πάλι στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα;
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω ή μάλλον να επιβεβαιώσω το εξής: υπάλληλος ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) σε δημόσιο φορέα μπορεί να εργαστεί ως αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου; Αν ναι, κάνει την αίτηση, που αναφέρατε στα παραπάνω μηνύματα, στην υπηρεσία του; Υπάρχει περίπτωση η υπηρεσία του να του το αρνηθεί; Σας ευχαριστώ θερμά
Καλησπέρα σας.Σας ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντησή σας. Συγγνώμη που κάνω κατάχρηση του χρόνου σας, αλλά αναρωτιέμαι εφόσον υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, για ποιους λόγους ο κύριος εργοδότης να μην δώσει έγκριση σε έναν ΑΜΩ; Επίσης, αν κατάλαβα καλά από τα παραπάνω μηνύματα, ένας ΑΜΩ κάνει δύο αιτήσεις: μια αίτηση για άδεια άσκησης έργου στην υπηρεσία του και μια υπεύθυνη δήλωση στην δευτεροβάθμια πως θα προσκομίσει την άδεια από την υπηρεσία του, μόλις αυτή εκδοθεί, σωστά; Ωστόσο, συγχωρέστε με, μέχρι να εκδοθεί η έγκριση από την υπηρεσία του, πως δικαιολογούνται οι απουσίες του (για να πηγαίνει στο σχολείο και να κάνει μάθημα); Δεν θα φαίνεται στο σύστημα ως αδικαιολόγητη απουσία από την υπηρεσία; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας