0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας, τη βοήθεια σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει. Πήρα απόσπαση στην α' φάση των αποσπάσεων σε ΠΥΣΔΕ στην 5η επιλογή μου. Είδα ότι χτες βγήκε ανακοίνωση για επανεξετάσεις κτλ.Μπορώ να κάνω αίτηση επανεξέτασης για να πάρω σε επόμενη φάση απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ πχ στην 1η-4η επιλογή μου ή απο τη στιγμή που πήρα απόσπαση δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο??Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Να το σιγουρέψεις αλλά με βάση την εγκύκλιο των τρεχουσών αιτήσεων, βλ. http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2016/anakliseis.pdfοι αιτήσεις επανεξέτασης και οι ενστάσεις αφορούν μόνο όσους δεν πήραν απόσπαση. Όσοι πήρανε μπορούν να ζητήσουν μόνο ανάκληση της απόσπασης. Στην περίπτωση αυτή δεν γνωρίζω αν υπάρχει η δυνατότητα νέας αίτησης, αν γίνει δηλ. δεκτή η ανάκληση. Η εγκύκλιος τελειώνει πάντως ως εξής:Επισημαίνεται πως δεν είναι δυνατή η τροποποίηση των ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ απόσπασης γιατους εκπαιδευτικούς που ήδη αποσπάστηκαν με τις υπ΄ αριθμ. πρωτ. 128986/Ε1/03.08.2016 και130462/Ε2/05.08.2016 Υ.Α.
Ευχαριστώ για την απάντηση.Πήρα τηλ στο υπουργείο και μου είπαν ότι δε γίνεται.Μάλλον να τους πιστέψω??Άλλοι ισχυρίζονται ότι γίνεται. εγώ τι να κάνω δεν ξέρω. Διαβάζοντας την ανακοίνωση του υπουργείου καταλαβαίνω ότι μόνο ανάκληση μπορώ να κάνω.