0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μπορεί κάποιος ας μας ξεμπερδέψει.
Κι εγώ Go getter 2 έκανα. Ίσως γι αυτό μου φαίνεται δύσκολο το #english 3, τι να πω..
Εγώ παρήγγειλα από την express και έχω στα χέρια μου το #english 3 καιτο I5 3. Μετά από τα πολύ καλά σχόλια που άκουσα για το #english μπορώ να πω ότι δεν σχημάτισα την ίδια άποψη. Για να πω την αλήθεια, κατά τρόμαξα.. Πολύ μικρή γραμματοσειρα και θέματα reading που δε νομίζω ότι είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα των ηλικιών στις οποίες απευθύνονται. Το βιβλίο της γραμματικής επίσης τρομακτικό κυρίως λόγω της μικρής γραμματοσειράς και της πυκνό γραμμένη θεωρίας χωρις εικόνες για να ξεκουράζεται το μάτι. Προτιμώ το I5 3σίγουρα το οποίο έχει εικόνες και πιο ευχάριστες ασκήσεις αλλά θεωρώ ότι έχει πιο δύσκολο λεξιλόγιο αφού είναι και επιπέδου B1.Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το Amazing english της Hamilton το οποίο θα συνδύαζα με άλλη γραμματική και όχι τη δικιά του, αν και πολύ ξεκάθαρη στη θεωρία αλλά νομίζω ότι οι ασκήσεις είναι λίγες. Θα έβαζα το Grammarway της express που είναι κορυφαία γραμματική πιστεύω. Από ένα μικρό γκάλοπ στους μαθητές του γυμνασίου που διδάσκω, οι περισσότεροι κάνουν το Amazing english και κάποιοι tech it easy.Η αλήθεια είναι ότι τα βιβλία της express δουλεύουν όντως τους μαθητές σε πολύ βάθος και όχι επιφανειακά αλλά αν είναι να κρασαρουν μέχρι τα Χριστούγεννα, δεν έχει νόημα.Ολοα φυσικά εξαρτώνται από τον μαθητή η τη μαθήτρια που έχεις απέναντι σου. Άλλοι χαίρονται με τα δύσκολα και άλλοι βασανιζονται και πισωγυριζουν.ΚΙ εγώ έχω πελαγώσει γιατί ψάχνω βιβλία για τον γιο μου για c senior.Αν μπορεί κάποιος ας μας ξεμπερδέψει.
Πρόσφατα μου έστειλαν δείγμα από το νέο βιβλίο των MM Publications, Key Links B2 το οποίο θα κυκλοφορήσει από Σεπτέμβριο και ομολογώ πως μου άρεσε αρκετα! Εσείς είδατε καθόλου το δείγμα, ή έχετε χρησιμοποιήσει στο Key Lnks B1 ή C1 για να μου πείτε τη γνώμη σας; Θέλω να επιλέξω ένα βιβλιο που να δίνει στο παιδί γερές βάσεις ανεξάρτητα με το πιστοποιητικό που θα επιλέξουμε για να δώσει. Να σημειώσω πως το παιδί θα πάει Α γυμνασίου από τη νέα χρονιά, ευχαριστω!
Υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει τη σειρά World watchers? Έπεσε στα χέρια μου το τρίτο βιβλίο και το βρήκα αρκετά καλό. Έχει βίντεο; Φτάνει τους μαθητές σε καλό επίπεδο έτσι ώστε να προχωρήσουν με άνεση στο