0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Θα ξεκινήσω να κάνω ιδιαίτερα αγγλικών σε δύο αδελφάκια, 8 και 10 ετών, σε ένα απομονωμένο χωριό της Εύβοιας. Έχουν ελάχιστη επαφή με τα αγγλικά ως τώρα, οπότε θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Μπήκα στην κοινότητα για να δω βιβλία αυτού του επιπέδου, καθώς στο παρελθόν έχω ασχοληθεί σχεδόν αποκλειστικά με Proficiency. Διάβασα τις συμβουλές που έχετε δώσει και ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια. Έχω μια ερώτηση: είδα ότι τα περισσότερα βιβλία ξεκινούν με το "Have got". Ανησυχώ ότι αυτό ενδεχομένως να μπερδέψει τα παιδιά, οπότε αναρωτιόμουν αν κάποιος/κάποια έχει υπόψη βιβλία αρχαρίων που δεν ξεκινούν έτσι; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
ΚαλησπέραΘα ήθελα την γνώμη σας αναφορικά με την σειρά Teammates της Hillside Press σε σύγκριση με την i5 της Express Publishing. Tην i5 την δουλεύετε με κάποιο Grammar book; Εντάσσετε και skills book; Προβληματίζομαι για μαθήτρια που θα πάει AS, είναι επιμελής κι έχει, απ'όσο μπορώ να διακρίνω κλίση στην γλώσσα. Ευχαριστώ
Το Tech it easy 4 ή το Μindset B1 προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός αδύναμου μαθητή ή το καινούριο Create Paths B1 Hillside Press. Εκτός από το ΚΠΓ το ΝOCN και το LRN θεωρούνται πιο βατά.
Ευχαριστώ. Προσανατολίζομαι προς το I like English. To tech it easy 4 είναι α2-β1. Ενώ το πρώτο μπορεί να καλύψει δύο τάξεις σε ένα χρόνο και είναι πιο βατό απ' ότι μου είπαν (ο μαθητής ξεκινά c senior τελικά οπότε παμε για το 3)