0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έστειλα χτες email για διαγραφή της αίτησης. Σήμερα που ήρθε email ότι το αίτημα διαγραφής προωθήθηκε στο τεχνικό τμήμα και ότι μετά τη διαγραφή θα πρέπει να ξαναμπώ στο σύστημα. Μπήκα έκανα εκτύπωση και είδα την αίτηση που θέλω να διαγράψω κανονικά, δηλαδή δεν έγινε ακόμα διαγραφή; Θα πρέπει να περιμένω;
Ευχαριστούμε alfa_vita. Άρα Nandia Pts ΠΕ 06 δεν μπορείς να ακυρώσεις την αίτησή σου για να στείλεις άλλη!Ακόμα κι αν μπορούσες μάλλον θα ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα, διότι ο JimP που το έκανε δεν ξέρει σε ποια φάση βρίσκεται η διαγραφή της αίτησής του. JimP μπόρεσες να κάνεις εκ νέου αίτηση;
Για να ξεκινήσει μια ειδικότητα Α εξαμηνου πρέπει να εγγραφουν στο ΙΕΚ 15 ατομα και πάνω, με λιγοτερο αριθμό ατόμων δεν ξεκινάει η ειδικοτητα.
προσωπικά, δε θα απηύθυνα ποτέ ερώτημα σε forum εάν δεν είχα εξαντλήσει τα περιθώρια ενημέρωσής μου από προφανείς κ μη πηγές... επειδή ο συνάδελφος είχε την απορία, απλά προχώρησα την ερώτησή του. πάντως σαφή απάντηση δεν έλαβα.
Ίσως... αλλά μη παίρνεις και όρκο...
Εντάξει, μπορεί να σε πήρε άδικα η μπάλα, αλλά με τόσα που έχω δει να ρωτάνε ... :-)Υποτίθεται καταθέτεις αίτημα διαγραφής στο helpdesk και αυτοί αναλαμβάνουν να κάνουν τη διαγραφή της αίτησης. Αφού γίνει αυτό, μπορείς να ξαναμπεις στο λογαριασμό σου και να υποβάλεις νέα αίτηση. Απλά , όπως αναφέρεται και παραπάνω χρονικά περιθώρια για να γίνει αυτό δεν υπάρχουν πλέον.