0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει;;;για να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία από τα δημόσια Ιεκ , η βεβαίωση προϋπηρεσίας δεν είναι πλέον αρκετή;;; Γιατί είναι η πρώτη χρονιά που Δευτεροβάθμια μου δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα....ζητώντας μου να προσκομίσω πρόσληψη και απόλυση...για να αναγνωρίσει τις διδακτικές ώρες.!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: spithas στις Δεκέμβριος 17, 2010, 10:35:36 μμΞέρει κάποιος να με διαφωτίσει;;;για να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία από τα δημόσια Ιεκ , η βεβαίωση προϋπηρεσίας δεν είναι πλέον αρκετή;;; Γιατί είναι η πρώτη χρονιά που Δευτεροβάθμια μου δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα....ζητώντας μου να προσκομίσω πρόσληψη και απόλυση...για να αναγνωρίσει τις διδακτικές ώρες.!!!!!!!!!!!Συγγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη, αλλά για πού θέλεις να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία σου; Αφού τα ΙΕΚ ανήκουν στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αναγνωρίζεται πλέον η προϋπηρεσία όπως στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ;
ειδα αυτο στο αλφαβιτα......εχει κανεις υποψιν του τι μπορει να σημαινει?http://www.alfavita.gr/artro.php?id=18158
δηλ θες να πεις οτι οσοι απασχολουνται σε ΣΔΕ, ΚΕΕ, ΗΡΩΝ, ΙΕΚ, θα δουλευουν μονο σε ενα? γιατι εγω ξερω πολλους οι οποιοι ειναι αναπληρωτες η ωρομισθιοι η δημοσιοι υπαλληλοι, και εργαζονται και σε ΣΔΕ ΚΕΕ ΙΕΚ κτλ.αν ειναι να γινει ετσι καλο το βλεπω, θα υπαρχουν περρισοτερες ωρες για αυτους που εχουν αναγκη....