0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλαβα email από ΔΙΕΚ για διερεύνηση διαθεσιμότητας και αποδοχή ή μη ανάθεσης. Εντούτοις τηλεφώνησα στο ΔΙΕΚ και μου είπαν ότι αυτό δεν έχει καμία ισχύ αλλά απλά είναι διερεύνηση και όχι ανάθεση. Έχετε ανάλογη εμπειρία;
ετσι ειναι, στελνουν μαζικο μειλ σε οσους δηλωσαν το ιεκ αυτο και το μαθημα και οσοι απαντησουν θετικα ελεγχουν μετα τη σειρα που εχουν στον πινακα και αναθετουν ωρες.καποια ιεκ δεν στελνουν καν μειλ και κανουν αμεσως αναθεσεις!
Αυτο με την διευρευνση, δεν νομιζω οτι βοηθάει τους εκπαιδευτες για να μην πω οτι μπερδευει πιο πολυ την διαδικασια, Εχω παρει μαιλ απο δευτερα ως και σημερα Πεμπτη για αναθεσεις σε μαθηματα , με ποια σειρα να επιλεξω; οταν δεν ξερω πιο ιεκ, ποια μερα και τι μαθημα θα μου κανει αναθεση για να περιμενω, Ενα μπερδεμα και τιποτα αλλο.
αν ο τιτλος του μειλ ειναι ''διερευνηση για αναθεση ωρων'' δεν εχεις παρει τις ωρες, απλα σε ενημερωνουν για να τους πεις αν εισαι διαθεσιμος η οχι.στο μειλ φαινεται απο ποιο ιεκ ειναι, ποιο εξαμηνο, το μαθημα, ημερα και ωρα μαθηματος.
Καλησπέρα, με πήραν τηλ από Ιεκ και μου ανέθεσαν τα μαθηματα(βιολογία της μέλισσας,εντομολογια και εισαγωγή στη μελισσοκομία).Είμαι πτυχιούχος Π.Ε γεωπόνος Ζωικής παραγωγής. Κατά τη δήλωση των μαθημάτων έλεγε δίπλα στις ειδικότητες ότι προηγούνται οι γεωπόνοι Ζωικής Παραγωγής. Με ξαναπήραν από το Ιεκ και μου είπαν ότι τελικά δε πάει η ανάθεση σε μένα επειδή έκαναν λάθος και τα άνωθεν μαθήματα μπορούν να τα διδάξουν όλοι οι γεωπόνοι.Αφορα την ειδικότητα τεχνικός μελισσοκομίας.Ξέρει κάποιος τελικά τι ισχύει με τις ειδικότητες και αν είναι ορθό αυτό που εγινε;Σας ευχαριστώ.
Είδα το πρόγραμμα σε ιεκ σε κάποιες ειδικότητες έχει δύο εκπαιδευτές ...μάλλον δε καταργήθηκε πλήρως αλλά σε ελάχιστες ειδικότητες συμβαίνει