0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να κάνει κάποιος αίτηση για τα ΔΙΕΚ το καλοκαίρι που βγαίνει η πρόσκληση για εκπαιδευτές πρέπει να έχει κάνει κάτι άλλο πριν; Εννοώ κάτι που μπορεί να γίνει από τώρα, π.χ. εγγραφή σε κάποιο μητρώο;
Θα μπορούσες να κάνεις την εγγραφή σου στο μητρώο (σε περίπτωση που ανοίξει μέσα στο καλοκαίρι), αλλιώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις να μαζέψεις τα χαρτιά που χρειάζονται, ώστε να μην χάσεις χρόνο όταν ανοίξει το μητρώο.
Καλησπέρα σας.Μου έγινε ανάθεση ύστερα από παραίτηση συναδελφου και έχω κάνει ήδη ένα μάθημα μέσω Webex, αλλά δεν έχω υπογράψει κάποια σύμβαση ή κάτι αντίστοιχο. Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία για την πρόσληψη? Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τη βοήθεια! Καλό βράδυ!
Καλησπέρα σας.Μου έγινε ανάθεση ύστερα από παραίτηση συναδελφου και έχω κάνει ήδη ένα μάθημα μέσω Webex, αλλά δεν έχω υπογράψει κάποια σύμβαση ή κάτι αντίστοιχο. Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία για την πρόσληψη? Επίσης, αν ξέρει κάποιος, αν με την πρόσληψη χάνεις την ανεργεία και πως κολούνται τα ένσημα? Συγνώμη, αλλά είμαι καινούρια στο χώρο και δεν ξέρω τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τη βοήθεια! Καλό βράδυ!
βρε παιδια με τις πληρωμες του προηγουμενου εξαμηνου τι θα γινει?υπαρχει τιποτα νεοτερο?