0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το παιδί είναι να γεννηθεί μέσα Αυγούστου. μπορώ να πάρω αρχές Σεπτεμβρίου άδεια γέννησης και έπειτα τη άδεια ανατροφής 9 μηνών;
Όταν παίρνεις άδεια ανατροφής από αρχές Σεπτεμβρίου, τις τελευταίες 20 μέρες του Ιουνίου επιστρέφεις στην τάξη σου και τους λες: "Γεια σας! Από δω και στο εξής θα είναι ο δάσκαλός σας; 🤣🤔" Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιστρέφεις στο σχολείο που βρίσκεται σε φάση ενδοσχολικών εξετάσεων και κάνεις επιτηρήσεις. Αυτό έκανε συνάδελφος που γύρισε στο ΕΠΑΛ αρχές Ιουνίου μετά από την άδεια ανατροφής. Ούτε στις επιτηρήσεις των πανελλαδικών δεν τον είχαν βάλει, γιατί είχε άδεια όταν έκαναν τον προγραμματισμό τους.
Είμαι δάσκαλος. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι δάσκαλος.
Εγώ λέω για την άδεια 15 ημερών που θα πάρει ο πατέρας όταν γεννηθεί το παιδί. Αν το παιδί γεννηθεί μέσα Αυγούστου ο πατέρας μπορεί να τη πάρει 1 Σεπτεμβρίου αυτή την άδεια και έπειτα να βγεί σε άδεια ανατροφής;
Αν το παιδί γεννηθεί 20 Αυγούστου ο πατέρας προλαβαίνει να πάρει την άδεια των 14 εργάσιμων ημερών από 1-20 Σεπτεμβρίου.Για να γίνει κατανοητό αυτό παραθέτω παρακάτω τις προϋποθέσεις:Στον πατέρα υπάλληλο χορηγείται υποχρεωτικά άδεια 14 εργάσιμων ημερών, με αποδοχές,η οποία πρέπει να λαμβάνεται κατά τη γέννηση του τέκνου. Η άδεια αυτή δύναται να χορηγείται είτε:α) 2 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού, οπότε οι υπόλοιπες 12 χορηγούνται,συνολικά ή τμηματικά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία γέννησης, είτεβ) μετά την ημερομηνία γέννησης, συνολικά ή τμηματικά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία γέννησης.