0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: newone στις Σεπτέμβριος 11, 2008, 10:38:13 μμΈχεις δίκιο! Οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες που δεν πρέπει να απομακρυνόμαστε λεπτό από τον υπολογιστή! Τι να πω παιδιά εγώ πια δε νιώθω ούτε αγωνία, ούτε απογοήτευση, ούτε περιέργια... νεύρα έχω που μας δουλεύουν τόσο πολύ!Μόνο;; Ε καλά είσαι τότε caponord τι να την κανω την ενημερωση,τα ονοματα θελωωωωωωωωωωωωωωω
Έχεις δίκιο! Οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες που δεν πρέπει να απομακρυνόμαστε λεπτό από τον υπολογιστή! Τι να πω παιδιά εγώ πια δε νιώθω ούτε αγωνία, ούτε απογοήτευση, ούτε περιέργια... νεύρα έχω που μας δουλεύουν τόσο πολύ!
Απλά σκέφτομαι ότι δε θα αντέξω να το περάσω αυτό ξανά μέχρι την επόμενη φάση! Τελικά σκέφτομαι να βρω κάτι πιο δημιουργικό να κάνω από το να περιμένω τον Ευρυπίδη πότε θα αποφασίσει να προσλάβει προσωπικό για τα σμεα! Να σας πω και κάτι ακόμη? Σήμερα μια γνωστή μου ζήτησε να γράψει το γιο της (α' γυμνασίου) στην πρόσθετη. Της είπαν λοιπόν "αααα, αυτός ο θέσμος έχει πάψει να λειτουργεί στα γυμνάσια εδώ και τρια χρόνια γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!" Ti να πει κανείς??? Εύχομαι να μη συμβεί το ίδιο και με τα σμεα... να μην υπάρξουν γονείς που θα ακούσουν αυτή την απάντηση ενώ εμείς θα περιμένουμε ΤΟ μήνυμα!ουφ ξαλάφρωσα!
..φαντάζεστε να βγάλουν αύριο Γ' φάση δευτεροβάθμιας γενικής και μεις ακόμα να περιμένουμε???