0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Ήρθε κι εμένα η σειρά μου να ρωτήσω για αυτή την άδεια.Εγώ θέλω να μάθω τι γίνεται με τη μισθοδοσία. Πόσα χρήματα πληρώνεσαι κλπ...
Ηρθε και η σειρά μου. Ειμαι εγκυος και λόγω ιστορικου αποβολων ο γιατρος επιμένει να μείνω κλινηρης. Εχω και μία τάξη παρα πολύ ζωηρή και δεν το διακινδυνεύω. Θέλω σας παρακαλώ τη βοήθειά σας με τις άδειες. Εξαντλώ πρώτα την κανονική μου άδεια? Ειμαι μόνιμη 8 χρόνια. Πόσες μέρες είναι?Εξαντλώ την αναρρωτική άδεια? Πόσες μέρες είναι? Την παίρνω με απλή αίτηση?Μετά κάνω αίτηση για επαπειλούμενη? Τι χρειάζεται? Που την υποβάλω? Εχω ιδιώτη γιατρόΧίλια συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω τίποτα από ολα αυτά γιατί δεν χρειάστηκε τόσα χρόνια να λείψω ούτε μία μέρα.Ευχαριστώ.
Γεια σας, σε περίπτωση που ως μόνιμη εξαντλήσεις τους μήνες επαπειλούμενες κύησης που δικαιούσαι με βάση τα έτη προϋπηρεσίας, γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο να πάρεις άδειες μέχρι να γεννήσεις ; Αναφέρομαι σε πολλές μέρες πχ 2-3 μήνες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ευχαριστώ
Ισχύει ότι επαπειλούμενη δικαιούται κανεις τους μήνες όσα και τα χρόνιας διδακτικής προϋπηρεσίας; Μα είναι δυνατόν, τι διαχωρισμός είναι αυτός; Δηλαδή έχουμε δουλεψει 10ετια σε άλλο επάγγελμα και δεν μπορούμε να πάρουμε επαπειλούμενη γιατί δεν είμασταν αναπληρωτές τουλάχιστον 7 χρονια;! Άρα το μωρό δεν κινδυνεύει; Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Χορηγούν αναρρωτική άνευ αποδοχών; Υπάρχει κάτι άλλο; Και το βασικό, ξεχρεώνεις οργανική;