0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πράγματι η ειδική είναι περίεργη.Το 2002 πήγα για χαβαλέ ξενυχτισμένη μετά απο γιορτή και έγραψα 78!!!Το 2005 έπεσα στο 68 και το 2007 που διορίστηκα πήρα 50!!! Όμως αν σκεφτείς πως έχασα όλο το δεύτερο θέμα με το 1,23999... γιατί η χαζή κόλλησα και τους έγραψα άνισους,θα πει πως μου βαθμολόγησαν άριστα το θέμα με το ολοκλήρωμα.Και ξέρω άτομα που έγραφαν πολύ πιο επιστημονική ανάπτυξη και έπαιρναν λιγότερο!! Από προσωπική πείρα πιστεύω πως αν γράψεις στόχους και πολύ καλές προτεινόμενες ασκήσεις αποκλείεται να πάρεις κάτω από 50.
για τα παιδαγωγικά,εγώ φέτος διάβασα όλα τα παιδαγωγικά που είχαν πέσει τα προηγούμενα έτη.έγραψα 86 το πρόβλημά μου πάντα ήταν η ειδική διδακτική.σε αυτό το μάθημα πήγα φροντιστήριο.
Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο PDE και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τι βιβλία να πάρω για να προετοιμαστώ κατάλληλα για τον επόμενο ασεπ. Απο τα σχολικά βιβλία να τα διαβάσω όλα από γυμνάσιο μέχρι λύκειο. Σας ευχαριστώ..
Αλήθεια σε βοήθησε το φροντιστήριο διδακτικής ?Κατάλαβες τι ακριβώς ζητάνε στη διδακτική ?Γιατί έγω διορίστηκα χωρίς να καταλάβω ... Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουλίου 10, 2009, 01:18:46 pmγια τα παιδαγωγικά,εγώ φέτος διάβασα όλα τα παιδαγωγικά που είχαν πέσει τα προηγούμενα έτη.έγραψα 86 το πρόβλημά μου πάντα ήταν η ειδική διδακτική.σε αυτό το μάθημα πήγα φροντιστήριο.