0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vifo στις Ιούλιος 22, 2008, 02:35:47 μμΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιούλιος 22, 2008, 02:30:56 μμκι ετσι ολοι ακουμπαμε τις πρωτες ελπιδες μας στη θαυμασια δουλεια του Οβιδιου !!!με σειρα λιγο πριν το 700 λοιπον, δικαιουμαι να ελπιζω ?ναι ολοι...το αλλο με τον τοτο το ξερεις; πολλοι.........
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιούλιος 22, 2008, 02:30:56 μμκι ετσι ολοι ακουμπαμε τις πρωτες ελπιδες μας στη θαυμασια δουλεια του Οβιδιου !!!με σειρα λιγο πριν το 700 λοιπον, δικαιουμαι να ελπιζω ?ναι ολοι...το αλλο με τον τοτο το ξερεις;
κι ετσι ολοι ακουμπαμε τις πρωτες ελπιδες μας στη θαυμασια δουλεια του Οβιδιου !!!με σειρα λιγο πριν το 700 λοιπον, δικαιουμαι να ελπιζω ?
olgalia, μη σε παίρνει από κάτω!!! Σε καταλαβαίνω, έχουμε ζήσει πολλοί την πίκρα που ζεις αλλά πάλεψέ το!!! Θα δεις πως μπορουν όλα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις να γίνουν πολύ καλύτερα. Για να σου φτιάξει το κέφι άμεσα πήγαινε ρίξε μια ματιά στο νήμα "Μουσική άνευ όρων". Οι διάλογοι των παιδιών είναι όλα τα λεφτά Και πάνω απ' όλα ΔΥΝΑΜΗΗΗ!!!!
παιδιά καλησπέρα. είμαι καινούρια στο site και θέλω να σας ευχαριστήσω και γω πάρα πολύ για το κουράγιο που μας δίνετε. θα ήθελα όμως να ρωτήσω και κάτι. το συμπέρασμα ότι οι αναπληρωτές φέτος θα είναι λιγότεροι πώς βγαίνει.
Επισυνάπτω τον Πίνακα Αναπληρωτών (καθαρό από διοριστέους)ΥΓ Πάντα με την επιφύλαξη για μικρολάθη
ίσως να έχεις δίκιο. απλά οι 11.000 αναπληρωτές που θα πάρει φέτος είναι περισσότεροι από όσους πήρε πέρυσι (αν δεν κάνω λάθος).
Ας μου θυμίσει κάποιος 1)τι γινεται αν αρνηθω να παω αναπληρώτρια !!! και 2) θα με καλέσουν ΜΕΤΑ ωρομίσθια
να ρωτησω κατι...πως ακριβως κατεβασατε τον πινακα γιατι δεν μπορω...