0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Prosagon στις Οκτώβριος 23, 2008, 01:10:48 πμΠαράθεση από: amstrad στις Οκτώβριος 22, 2008, 11:04:08 πμΓια πες μου σε ποιο επίπεδο κινείται δηλαδή???αφού είσαι μέλος, δικό σου θέμα είναι να ψάξεις να βρεις. Προσωπικά υποστηρίζω όλους τους συλλόγους που μάχονται για τα δικαιώματα των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ με δυναμισμό.Πετάς μια γενική φράση και μετά ψάξε. Υπάρχουν και άλλα άτομα εδώ μέσα που μπορεί να μην είναι μέλη. Δεν πρέπει να μάθουν;Το πρόβλημα είναι μερικοί σύλλογοι μάχονται καλύτερα όταν πρόκειται για αφαίρεση δικαιωμάτων παρά για πρόσθεση...
Παράθεση από: amstrad στις Οκτώβριος 22, 2008, 11:04:08 πμΓια πες μου σε ποιο επίπεδο κινείται δηλαδή???αφού είσαι μέλος, δικό σου θέμα είναι να ψάξεις να βρεις. Προσωπικά υποστηρίζω όλους τους συλλόγους που μάχονται για τα δικαιώματα των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ με δυναμισμό.
Για πες μου σε ποιο επίπεδο κινείται δηλαδή???
Μόλις βρήκα το έγγραφο που περιγράφει το λογισμικό που σας έλεγα.
Ναι κι εγώ τα εγκατέστησα αυτά τα cd με τους θεούς του Ολύμπου ένα άλλο η Σπίθα και ο κεραυνός και κάτι άλλα ένα με φυσική κι ένα με μουσική. Συν του ότι κάποια δεν έπαιζαν κι έπρεπε να περάσω διάφορα άλλα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Και αυτά δεν ξέρει να τα κάνει κανένας άλλος παρά εγώ η ωρομίσθια του ολοήμερου! Κανονικό χαμαλίκι!
Συν τις 2 ώρες τη βδομάδα που με έβαλαν εφημερία.ΕΛΕΟΣ!
Συγγνώμη αυτό είναι θράσος? Ο ένας ενοχλείται που οι δάσκαλοι θεωρούνται πιο "ειδικοί" για να κάνουν πληροφορική σε σχολεία, αλλά η συνάδελφος προηγουμένως είπε πως δεν θα εγκαταστήσει κανένα λογισιμικό γιατί αυτό λέει είναι δουλειά του δασκάλου!! Από τη στιγμή λοιπόν που είναι δουλειά του δασκάλου καλώς κάνουν και οι δάσκαλοι και μας παίρνουν τις θέσεις. Γιατί αν πάρουν πληροφορικούς στα δημοτικά έχετε την εντύπωση ότι θα κάνουν μάθημα? απλά θα είναι οι χαμάληδες του σχολείου και μάλιστα σε πολύ χειρότερη μορφή από ότι συμβαίνει τώρα στη δευτεροβάθμια
Παράθεση από: anneta στις Νοέμβριος 16, 2008, 04:15:03 μμείσαι άσχετος!!!!!!!!!!!! Αν θέλεις λεπτομέριες επικονωνεις μαζί μου με msn για να γίνω πιο κατατοπιστική!Γιατί έχασες την ψυχραιμία σου? η αλήθεια πονάει έ?Παράθεση Είμαι ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΑΜΑΛΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, σκέψου όταν θα μονιμοποιηθώ κι όλας τι έχει να γίνει! Καταρχήν η λέξη περήφανη είναι με 'η' αλλά αυτό μάλλον δεν έχει σημασία. Η απορία μου όμως είναι η εξής: Αφού είσαι τόσο περήφανη γιατί δέχεσαι να ταλαιπωρείσαι για λίγες ώρες ωρομισθίας? γιατί να μειώνεται η προσωπικότητά σου έτσι? αφού όπως λες δεν σου αρέσει το όλο σκηνικό στο δημοτικό και αφού είσαι τόσο περήφανη γιατί δεν παραιτείσαι? ή μήπως η περηφάνεια σου είναι επιλεκτική και εκεί που σε συμφέρει και σε παίρνει?Επίσης δεν θα γίνει τίποτα γιατί πολύ απλά δεν θα μονιμοποιηθείς. Αν έχεις τα κότσια δώσε ΑΣΕΠ και γράψε καλά. Αλλιώς μπορείς να ξεχάσεις την περηφάνεια σου και να είσαι κάθε μέρα ο βοηθός των δασκάλων κάτι σαν τεχνικός δηλαδή κατά τη διδασκαλία τους. Γιατί στο δημοτικό αυτό μόνο μπορείς να είσαι και τίποτα άλλο. Πως όμως θα γίνεις ο χαμάλης των δασκάλων αφού είσαι τόσο περήφανη? Αυτό είναι ένα πρόβλημα.
είσαι άσχετος!!!!!!!!!!!! Αν θέλεις λεπτομέριες επικονωνεις μαζί μου με msn για να γίνω πιο κατατοπιστική!
Είμαι ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΑΜΑΛΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, σκέψου όταν θα μονιμοποιηθώ κι όλας τι έχει να γίνει!
anneta και asimvivastos όταν ένας mod σας κάνει μία παρατήρηση, μην την αγνοείτε σας παρακαλώ. Τα τελευταία μηνύματά σας διαγράφηκαν. Θεωρήστε το και οι δύο ως προειδοποίηση.