0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...
Παράθεση από: lena_lar στις Ιούλιος 06, 2011, 07:22:53 μμΜου είπαν και μένα ότι φέτος κανείς δ εγραψε πολύ καλά. Στον πόντο θα είμαστε πάλι.Θα είναι λίγο καλύτερα αυτοί που είχαν κάνει σχετική πτυχιακή εργασία γιατί τελικά είναι πολύ σημαντικό. Και κατάλαβα ότι είναι καλύτερα να τερματίσεις στην 60η θέση παρά στην 26η. Είναι μεγαλύτερη η απογοήτευση. Και μακάρι να βγούν γρήγορα, να κλάψουμε και μια ώρα αρχίτερα...lena_lar οταν λες μου είπαν και μένα ότι φέτος κανείς δ εγραψε πολύ καλά για την ειδικη μιλας;;αν κ νομιζω οτι κ στην πολυπολιτισμικη το ιδιο ισχυει..καταλαβα εγω που δεν εχω πτυχιακη την εβαψα...ελπιζω να παρω κανα μοριακη απ τα συναφη μαθηματα (5 μαθηματα κι ολα πανω απο αν κ ειμαι απαισιοδοξη για το αποτελεσμα..Για την ειδική μιλάω. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ κορίτσια, πραγματικά όλα παίζονται στον πόντο! Αν έχεις γράψει 35 πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει γράψει 36. Αν έχεις γράψει 40 και δεν έχεις πτυχιακή,ένας με 36 σε τρώει.. Αν έχετε και οι 2 35 τότε παίζει ρόλο και η συνέντευξη. ΦΦΦΦΦΦ...αλλα εγώ είμαι και γκαντέμω γενικά! Ελπίζω να έχετε καλύτερη τύχη!
Μου είπαν και μένα ότι φέτος κανείς δ εγραψε πολύ καλά. Στον πόντο θα είμαστε πάλι.Θα είναι λίγο καλύτερα αυτοί που είχαν κάνει σχετική πτυχιακή εργασία γιατί τελικά είναι πολύ σημαντικό. Και κατάλαβα ότι είναι καλύτερα να τερματίσεις στην 60η θέση παρά στην 26η. Είναι μεγαλύτερη η απογοήτευση. Και μακάρι να βγούν γρήγορα, να κλάψουμε και μια ώρα αρχίτερα...
Παράθεση από: Sophaki στις Ιούλιος 06, 2011, 11:13:25 μμΟυτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...Κάποιος από μέσα μου είπε ότι δεν διόρθωσαν τα γραπτά. [/quotΤι εννοείς noname?
uparxei periptwsh na vgoun aurio ta apotelesmata?