0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα συμφωνήσω με όλα, εκτός από το παραπάνω το οποίο μαλιάζει η γλώσσα μας κάθε χρόνο να το λέμε. Ότι δηλ. τα φαγοκύτταρα είναι κατηγορία λευκών αιμοσφαιρίων (σελ.32) και ως εκ τούτου παράγονται όπως όλα τα συστατικά του αίματος (σελ31) στον ερυθρό μυελό των οστών.
Η ερώτηση αφορά τα φαγοκύτταρα. Η απάντηση προκύπτει από το βιβλίο ως εξής: τα φαγοκύτταρα είναι κατηγορία λευκών αιμοσφαιρίων (σελ. 32) και όπως όλα τα κύτταρα του αίματος που συμμετέχουν στην άμυνα παράγονται στον ερυθρό μυελό των οστών (σελ. 31).Πιθανόν η πιο "τσιμπημένη" ερώτηση πολλαπλής επιλογής που έχει πέσει στη
Από το τρίτο , ναι μπορεί να πέσει άσκηση, αλλά μην φαντάζεσαι τίποτα με νούμερα. Ίσως κάποιο φυλογενετικό δένδρο, ίσως ένα παράδειγμα φυσικής επιλογής... αυτά.
Παράθεση από: gvasilis στις Δεκεμβρίου 11, 2012, 09:01:50 pmΑπό το τρίτο , ναι μπορεί να πέσει άσκηση, αλλά μην φαντάζεσαι τίποτα με νούμερα. Ίσως κάποιο φυλογενετικό δένδρο, ίσως ένα παράδειγμα φυσικής επιλογής... αυτά.Ναι, αλλά για κάποιον που δε διδάχθηκε ποτέ το συγκεκριμένο κεφάλαιο, πόσο εύκολες είναι τέτοιες ασκήσεις; Και τι είναι το φυλογενετικό δένδρο; Δεν ξεκίνησα ακόμη το διάβασμα. Δεν ξέρω καν αν θα προλάβουμε να δώσουμε εξετάσεις ή μας προλάβει η χρεωκοπία, ο οικονομικός πόλεμος ή ό,τι άλλο λένε ότι είναι προ των πυλών.
Όντως είναι ένας πολύ καλός τρόπος καταπολέμησης της ανεργίας των αποφοίτων των εμπλεκόμενων σχολών. Πράγματι τώρα πια ξέρω τι να διαβάσω, αλλά ξεκινάω από το μηδέν, καθώς ό,τι κι αν έμαθα το ξέχασα.
Παράθεση από: Matina7 στις Δεκεμβρίου 14, 2012, 04:03:55 pmΌντως είναι ένας πολύ καλός τρόπος καταπολέμησης της ανεργίας των αποφοίτων των εμπλεκόμενων σχολών. Πράγματι τώρα πια ξέρω τι να διαβάσω, αλλά ξεκινάω από το μηδέν, καθώς ό,τι κι αν έμαθα το ξέχασα."To άκουσα και το ξέχασα,το είδα και το θυμάμαι,το έκανα και το κατάλαβα"Κομφούκιος
Αυτολεξεί δεν ζητήθηκε ποτέ κάτι στη
Παράθεση από: vasbio στις Ιανουαρίου 05, 2013, 10:34:01 amΑυτολεξεί δεν ζητήθηκε ποτέ κάτι στη