Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει ακουστεί καθόλου ποτε θα γίνονται οι αιτησεις για ΠΔΣ για το νεο σχ ετος 2009-2010?Ευχαριστω...
Παράθεση από: chemist13 στις Ιούνιος 03, 2009, 09:43:43 μμΕχει ακουστεί καθόλου ποτε θα γίνονται οι αιτησεις για ΠΔΣ για το νεο σχ ετος 2009-2010?Ευχαριστω...Oxi τιποτα ακομα.Αλλά μην το σκεφτεσαι γιατι μπορει να καθυστερησει μεχρι και Σεπτεμβριο.
Ελλάδα και <πάω με την σειρά μου>δεν έχουν καμία σχέση!και να ξάρεις κάτι πολύ βασικό:το 99,9% των ατόμων που έχουν ώρες ΠΔΣ(ιδίως οι φιλόλογοι)δεν τις έχουν με αξιοκρατικό τρόπο.δεν τους κατηγορώ,αλλά μου την δίνει όταν δεν το παραδέχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συνάδελφοι, καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σας, γνωρίζετε αν ένα παρόμοιο καθεστώς συμβαίνει και για την ωρομισθία ή εκεί είναι πιο αξιοκρατικά; Πρώτη φορά έκανα αίτηση...να ελπίζω αν έχω κάποια μόρια από τον τωρινό ΑΣΕΠ ή όχι; Εννοείται ότι θα κάνω αίτηση και για ΠΔΣ...
Παράθεση από: frerar στις Ιούνιος 06, 2009, 11:57:18 πμΣυνάδελφοι, καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σας, γνωρίζετε αν ένα παρόμοιο καθεστώς συμβαίνει και για την ωρομισθία ή εκεί είναι πιο αξιοκρατικά; Πρώτη φορά έκανα αίτηση...να ελπίζω αν έχω κάποια μόρια από τον τωρινό ΑΣΕΠ ή όχι; Εννοείται ότι θα κάνω αίτηση και για ΠΔΣ...Για την ωρομισθία οι προσλήψεις γίνονται από πίνακα μοριοδότησης.Ωστόσο, για την ΠΔΣ είναι υπερβολική η εικόνα που παρουσιάζεται.