0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι που πιστεύω ότι μας αφορά όλους εν όψει της αίτησης ωρομισθίων:αν κάποιος δηλώσει Α-Β-Γ-Δ ενός νομού,τον καλέσουν πρώτα π.χ.για το Δ και αποφασίσει να μην πάει,παραμένει υποψήφιος για το Α-Β-Γ του ίδιου νομού ή διαγράφεται τελείως από το συγκεκριμένο νομο??(έχω μάθει ότι κάτι παρόμοιο έγινε σε συναδέλφους στο νομό μεσσηνίας)Παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει...Σε περίπτωση που όντως ισχύει κάτι τέτοιο,πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στο τι θα δηλώσουμε...Ευχαριστώ!!
Κατα το φετινό σχολικό έτος 2007-2008 είμαι ωρομίσθιος στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας σε σχετικά καλή θέση στην περιφέρεια πελλοποννήσου.Είχα κάνει αίτηση μόνο για κορινθία και δεν με κάλεσαν καθόλου......απο έρευνα που έκανα διαπίστωσα οτι εργάζονται άτομα σε ολοήμερα σχολεία που δεν βρίσκονται καν στον πίνακα ωρομισθίων,άρα είναι αναπληρωτές!!!Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Μπορώ να διεκδικίσω κάτι?Με ποιο τρόπο?[/quoteΔυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτε.. Όσο άσχημο και αν είναι αυτό, πολλές θέσεις ωρομισθίων -ειδικά στα ολοήμερα- καλύπτονται από αναπληρωτές και από μόνι μους. Χαρακτηριστικά θ'αναφέρω πως πέρυσι στη Δ' Αθήνας μόνιμη συνάδελφος κάλυπτε 15 ώρες σε ολοήμερο.. Ίσως θα πρέπει να σκεφθείς κατά πόσο μπορείς να κάνες αίτηση σε κάποια άλλη περιοχη.
Παράθεση από: tasos_papei στις Μάιος 22, 2008, 11:08:37 μμΚατα το φετινό σχολικό έτος 2007-2008 είμαι ωρομίσθιος στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας σε σχετικά καλή θέση στην περιφέρεια πελλοποννήσου.Είχα κάνει αίτηση μόνο για κορινθία και δεν με κάλεσαν καθόλου......απο έρευνα που έκανα διαπίστωσα οτι εργάζονται άτομα σε ολοήμερα σχολεία που δεν βρίσκονται καν στον πίνακα ωρομισθίων,άρα είναι αναπληρωτές!!!Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Μπορώ να διεκδικίσω κάτι?Με ποιο τρόπο?[/quoteΔυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτε.. Όσο άσχημο και αν είναι αυτό, πολλές θέσεις ωρομισθίων -ειδικά στα ολοήμερα- καλύπτονται από αναπληρωτές και από μόνι μους. Χαρακτηριστικά θ'αναφέρω πως πέρυσι στη Δ' Αθήνας μόνιμη συνάδελφος κάλυπτε 15 ώρες σε ολοήμερο.. Ίσως θα πρέπει να σκεφθείς κατά πόσο μπορείς να κάνες αίτηση σε κάποια άλλη περιοχη.