0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει η δυνατότητα νομικά για διενέργεια δύο διδακτορικών διατριβών σε δύο διαφορετικα ελληνικα πανεπιστημια (π.χ. Αθηνών κ Αιγαίου) ταυτόχρονα?
Χωρις να θελω να μειωσω το επιπεδο σπουδων ή το προσωπο σου..για διδακτορικα μιλαμε οχι για στραγαλια.
Ιδιο επιπεδο σπουδων ταυτοχρονα ΔΕΝ επιτρεπεται. Μη λετε οτι θελετε!Προσωπικα εμενα δεν με αφησαν να κανω ταυτοχρονα Μαστερ και Διδακτορικο επειδη και τα 2 θεωρουνται ΜΕΤΑ-πτυχιακο. Επρεπε να παρω αναστολη του Διδακτορικου κατι που φυσικα δεν εκανα μιας Μαστερ κατειχα.
Επίσης κάποιος έγραψε παραπάνω ότι παίζει ρόλο αν είσαι από κατατακτήριες. Δεν ισχύει. Απαγορεύονται τα δυο προπτυχιακά, όλα τα άλλα επιτρεπονται
Γνωμοδοτηση του νομικου συμβουλιου του κρατους το 2018 αναφερει οτι αν εισαι απο γενικες εξτασεις δεν μπορεις να εισαι ταυτοχρονα σε δυο προπτυχιακα. Αυτο δεν ισχυει στις κατατακτηριες.Για του λογου το αληθεςhttp://www.fresh-education.gr/παράλληλη-φοίτηση-σε-πανεπιστήμια-ερ/
Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μεσω φορουμ με κανεναν απλα εκανα λαθος για αλλη μια φορα που ειπα την εμπειρια μου!! Ο Διευθυντης του Μεταπτυχιακου μου το ειπε υπευθυνα οταν πηγα στο γραφειο του και ρωτησα προτου κανω τα χαρτια μου (γι αυτον που ειπε οτι δεν με δεχτηκαν..).Επειδη το μεταπτυχιακο προγραμμα ειχε μαθημα καθηγητη που συνεργαζομουν στο PHD δεν ειχα καμια διαθεση να με σβησουν απο ΥΔ , να μου ακυρωσουν τα Διπλωματα στη συνεχεια κ.α. Στο Μαθηματικο μπορει και να επιτρεπεται....στους Μηχανικους που εχουμε πειραματα και δεν μας αρεσουν και τοσο οι 'θεωριες' οχι...