0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραπάνω διαβάζω πως στους 24 μήνες πας στο Ε. Δηλδή έστω ότι προσλαμβάνομαι στις 15 Σεπτέμβρη με 23,5 μήνες προυπηρεσίας. Στις 1 Οκτώβρη θα συμπληρώνω 24 μήνες . Άρα θα μαι στο βαθμό Ε. Δεν μπορώ να πάω στον Ε γιατί ξεκίνησε το σχολικό έτος;;;; Δεν το βρίσκω λογικό. Και θα παίρνω 9 ολόκληρους μήνες 150 ευρώ μεικτά λιγότερο;;;;;;;Παράλογο.
παράλογο ? άκου και αυτό από το 2011 οι μόνιμοι είναι κολλημένοι στον ίδιο βαθμό, οπότε υπάρχει συνάδελφος σου κολλημένος στο ΣΤ από τον 11/2011 και τώρα μπορεί να έχει και 6 χρόνια προϋπηρεσία και συνεχίζει να γράφει... οπότε πίστεψε με οι αναπληρωτές στο θέμα αυτό είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση
Για μένα το λες? Είμαι ακριβώς σ' αυτή την περίπτωση: έχω 5 χρόνια και 10 μήνες και είμαι στο ΣΤ"Όλοι δεν βάζουμε πλάτη?"
Παλι η πλεμπα θα την πληρωσει με το Ενιαιο μισθολογιο...Οι υπαλληλοι του Υπουργείου Οικονομικων και οσοι από αυτους είναι και ΔΕ δεν προκειται να χασουν την προσωπικη διαφορα.Οι νεοδιόριστοι θα πρεπει να βρουν χορηγο στην επαρχια. Αυτή η so called κυβερνηση είναι για πολλες κλωτσιες.Αναμενω τις εκλογες για να τους μαυρισουμε οικογενειακως.Ειμαστε μεγαλο σόι. http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%8E%CE%BD
Άρθρο στις 31/3/2015... Για διάβασε τα σημερινά να δεις ότι μάλλον την κόβουν την προσωπική διαφορά (και ορθώς κατ' εμένα)