0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φρόσω γνωριζόμαστε και προσωπικά αν και έχουμε να βρεθούμε κάτι αιώνες...Δεν ξέρω αν με θυμάσαι... Έγραψα 5 πράγματα στους φιλόλογους μιας και άργησα να ανακαλύψω το δικό μας τόπικ.Τα υπόλοιπα PM.
δεν το'χα δει αυτό το τοπικ!αλλά όντως, πολύ ερημιά..(17.01 απο Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε, υπάρχουν και άλλοι;; )
rasras, welcome! Μία παρατήρηση: ΤΕΙ Πάτρας και 1702 δεν γίνεται. ΠΕ1706 εννοεις... υπάρχει διαφορά.
Είμαι αποφοιτος ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ γιατι μου λετε ότι είμαι ΠΕ17.06 και όχι ΠΕ17.02;ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ;
Το ιδιο μπορει να πει και ενας αποφοιτος πε 17.06 για εσας που εβαλαν το 5ο ετος φοιτησης στην ασετεμ για να μπορεσετε να εξασκησετε το ελευθερο επαγγελμα.ολες οι μη καθηγητικες σχολες εχουν δικαιωμα να κανουν τα χαρτια τους στην ασπαιτε με μοριοδοτηση για να φοιτησουν και να διοριστουν στην εκπαιδευση.δεν χρειαστηκε να τα κανεις ποτε, γιαυτο δεν ξερεις ποσο δυσκολα σε επιλεγουν.απο τοτε που εγινε ασπαιτε, τα κριτιρια ειναι αντικειμενικοτατα...το μονο κακο ειναι οτι εχεις μονο ενα εππαικ σε μια πολη να επιλεξεις.Αν δεις τα προγραμματα σπουδων μετα τα μαθηματα ενος 17.02 και ενος 17.06 συν την ασπαιτε ...................ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!
έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι καθένας έχει εκμεταλλευτεί τα δικαιώματα που του έχουν δώσει, καθένας έχει παλέψει με τον τρόπο του και ΟΛΟΙ μας έχουμε δικαίωμα στη διεκδίκηση...
Επιτέλους σας βρήκα!Είμαι ΠΕ1702 Μηχανολόγος ΑΣΕΤΕΜ αναπληρώτρια.Πιστεύω να ακούσατε ότι πλησιάζει ρύθμιση για 30μηνο... δυστυχώς.
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους ! ΠΕ17.08 (Ηλεκτρονικος Μηχανικός Τ.Ε.)