0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως έχω πάρει αρκετές φορές. Υποτίθεται την αίτηση την κάνεις πριν απουσιάσεις, ώστε να εγκριθεί. Μου έχει τύχει όμως να προκύψει κάτι σοβαρό (κηδείες κλπ) και την έκανα εκ των υστέρων. Εγκρίθηκαν όλες κανονικά. Απλώς γράφεις π.χ "για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους". Αν βέβαια κάποιος τις παίρνει για πλάκα δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ έχω πάρει μέχρι και 10 στη σειρά, αλλά διευθυντής και προϊστάμενος γνώριζαν το λόγο.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν κάποιος δεν πάρει καμία μέρα κανονικής άδειας έχει κάποιο κέρδος?
προφανώς και όχι (να σου πούμε την εκτίμηση του διευθυντή και της διεύθυνσης θα είναι ψόμα μεγάλο)*η κανονικότητα είναι να μην παίρνεις άδειες, δυνατότητα κατά περίπτωση είναι (άλλη μεγάλη συζήτηση)
Ρωτάω γιατί μου είπε μια συνάδελφος ότι περνώ 700 ευρώ
σίγουρα όχι για την κανονική 10 ημερών που δυνητικά μπορεί να πάρει κάποιος (και κάποια κορόιδα δεν παίρναμε , όπως υπαινίχθηκε κάποιος άλλος σχολιαστής και κακώς τελικά δεν πιέζαμε) , μήπως η συζήτηση αναφερόταν σε αποζημιωση μη χρήσης θερινής αδείας (λόγω εξετάσεων ) ;
Όχι για κανονική μου ανεφερε ,ότι αν δε ξοδέψεις καμία κανονική άδεια έχεις αποζημίωση.
ή δούλεμα ήταν ή άλλο πράμα. κανονικά δεν έχει κανείς απόθεμα κανονικής άδειας, είναι απλώς δυνητική για σοβαρούς λόγους. ακατανόητα ολα (για το 700αρι ούτε λόγος ).
Συνάδελφε ισχύει αυτό που σου είπαν. Οι αναπληρωτές παίρνουν επίδομα μη ληφθείσης άδειας. Το επίδομα αυτό εξαρτάται από το πότε έγινε η πρόσληψη σου και το μισθολόγιο κλιμάκιο που έχεις. Μπορεί να φτάσει τα 700 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση.