0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς αυτό λέω...Άλλο ποσό γράφει το χαρτί (με υπολογισμένες τις 2 μέρες ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ) και άλλο κατατέθηκε στο λογαριασμό μου.Και ρωτάω αν οι 5 μέρες ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗΣ παίζουν κάποιο ρόλο μετά την εκκαθάριση που έγινε.
Παράθεση από: jim25078181 στις Ιούλιος 14, 2012, 11:12:51 μμΑκριβώς αυτό λέω...Άλλο ποσό γράφει το χαρτί (με υπολογισμένες τις 2 μέρες ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ) και άλλο κατατέθηκε στο λογαριασμό μου.Και ρωτάω αν οι 5 μέρες ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗΣ παίζουν κάποιο ρόλο μετά την εκκαθάριση που έγινε.Στο χαρτι που σου εδωσαν, ειχαν αφαιρεσει το ποσο του φορου, για να δεις το καθαρο που θα κατεθεταν στο λογαριασμο σου; Η αναρρωτικη μειωνει το μισθο (πληρωνεσαι τα μισα τις 3 πρωτες μερες απο τη δουλειά και τις υπολοιπες παιρνεις τα μισα απο τη δουλεια και τα μισα απο το ΙΚΑ), αλλά κατα το μηνα που την παιρνεις, οχι στο τελος του ετους. Αν ο μισθος σου δεν ειχε μειωθει οταν πηρες την αναρρωτικη, μου φαινεται λογικο να εκοψαν τωρα το ποσό απο την Αποζημιωση. (κανονικα, απο το μισθο επρεπε να το κοψουν, αλλά κι εμενα αλλα αντι αλλων μου εκαναν με μισθο, αναδρομικα, αποζημιωση, κλπ) ΟΜΩΣ αυτο θα επρεπε να φαινεται και στο χαρτι που σου εδωσαν! Διαφορετικά, καπου αλλου πηγαν αυτα τα 50 ευρω και πρεπει ν'απευθυνθεις στη ΔΔΕ...