0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν η βαθμολογία στα τρία στάδια Α1, Α2,
Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί, μονίμους ή αναπληρωτές, η τρομοκρατία αυτών των υποκειμένων. Αξιολόγηση ή "θάνατος". Και αμέσως δείχνουν το πρόσωπό τους, ακόμα δεν ανέλαβαν καθήκοντα, εν μέσω καλοκαιριού.Θα έχουμε δύσκολη χρονιά.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/452765_terasties-eythynes-ton-dieythynton-ekpaideysis-poy-anakalesan-tis-monimopoiiseis
Μόλις περάσει η διετία από την ορκωμοσία σας, μονονιποιειστε.Καθε διεύθυνση έχει το δικό της ρυθμό.Εγω είμαι το 22 κ εκκρεμεί ακόμα ένα μέρος της αξιολόγησης.Οταν ολοκληρωθεί, θα έχω συμπληρώσει διετία κ θα ακολουθήσει η μονιμοποίηση.Για να αξιολογηθουμε εκ νέου, όπως ορίζει ο νόμος, πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση όλων των εκπαιδευτικών.Ο νομος για την αξιολόγηση είναι για όλους απλά ξεκινάει από τους νεοδιοριστους.απο τη στιγμή που θα εκδοθεί η πράξη μονονοποιησης γιατί να δεχτεί ο καθένας από εμάς να αξιολογηθεί εκ νέου όταν στο σχολείο θα υπάρχουν κ άλλοι μόνιμοι εκπαιδευτικοι οι οποίοι δε θα έχουν κληθεί καν πρώτη φορά!
Αν αυτό καταλάβατε, δικό σας θέμα.Το αν έχω αντίρρηση ή όχι με την αξιολόγηση δε σας αφορά όπως δεν αφορά κ εμένα ο λόγος για τον οποίο αρνείστε.Αυτο που ανέφερα είναι ότι εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία για μια σειρά ελπαιδευτικων, οφείλει να συμπεριλάβει κ παλαιότερους συναδέλφους κ να μην αξιολογουνται μόνο οι νέοι.Φυσικα όχι στο πλαίσιο "να πάει στους άλλους όχι σε εμενα" αλλά στο πλαίσιο της καθολικής εφαρμογής του.Σας παρακαλώ να μείνετε μακρυά από υποδείξεις σχετικά με το αν θα δεχτώ να αξιολογηθω ή όχι όπως δεν υπέδειξα κ εγώ σε κανέναν το τι θα κάνει.