biles και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω προσωπικά θα κρατούσα μικρό καλάθι αν δεν εθχα ακούσει κάτι από συναδελφο που εμπιστευομαι. Οι συνδικαλιστές δεν έχουν άλλον λόγο για να δικαιολογούν την υπαρξή τους παρα μόνο την γκρίνια για την αξιολόγηση, αφού δεν έχουν ενδιαφερθεί για κανένα άλλο ζήτημα. Πώς θα δικαιολογούν την ύπαρξή τους αν δεν κατασκευάσουν έναν μπαμπούλα;
Γνωρίζω σύμβουλο που έχει να μπει σε τάξη τα τελευταία 12 χρόνια αλλά κατά τα άλλα θα γυρνάει τώρα με μπλοκάκι να αξιολογεί αυτούς που κάνουν μάθημα... τραγωδία... παίρνουν 450 ευρώ επίδομα για να μην κάνουν μάθημα. Και θα μου ρθει κουνάμενος να δει τι μάθημα κάνω. Ας μου βάλει να παρακολουθήσω επιμόρφωση από το να βλέπω τα μούτρα του στο μάθημα μου... Αει στα διάλα!!!
Είναι σάπιοι. Και ξέρεις κάτι; Να τους δεχτείς από φόβο το καταλαβαίνω κι είναι ανθρώπινο. Αλλά να τους δέχεσαι με χαρά το λες κι εθελοδουλία. Αυτά διδάσκουμε στα παιδιά; Να σκύβουν το κεφάλι και να παράγουν ικανές ποσότητες σιέλου για να προχωράνε;
Κάτσε διάβασε τον 4823 και μετά μπες και σχολίασε. Για το μη ικανοποιητικό προβλέπεται σεμινάριο επιμόρφωσης από το ΙΕΠ. Για το ικανοποιητικό όχι μόνο δεν προβλέπεται κάποια "τιμωρία" αλλά μοριοδοτεισαι σαν στέλεχος με χαμηλή μοριοδοτηση σε σχέση με τις άλλες βαθμολογίες. Τυράκι για να συμμετασχει κάποιος. Όσον αφορά για την ολοκλήρωση του Α1 είναι απλά το πρώτο μέρος τίποτα δεν ολοκληρώνεται και μιλάω για την μονιμοποίηση. Πρέπει να ολοκληρώσεις το Α2 και το
https://www.edweek.gr/d-mihailidoy-osa-eipe-gia-to-hronodiagramma-axiologisis-ton-ekpaideftikon/Την τρέχουσα σχολική χρονιά θα μονιμοποιηθούν οι νεοδιοριστοι του 2020 και κάποιοι του 2021! Οτιναναι... Πάμε για 4ετιες και βάλε...Απόλυτη κοροϊδία.
Ούτε αυτοί. Αν προλάβουν (όσοι πιστοί...), θα κάνουν το Α2. Τα υπόλοιπα; Ή θα τους μονιμοποιήσουν μόνο με Α1 και Α2; Θεέ μου, σε τι παραλογισμό ζούμε!
Οι διαδικασίες του 4823 έχουν ήδη ξεκινήσει για τους διορισμένους εκπαιδευτικούς Ε.Α του 2020. Άρα δεν ισχύει ότι θα προχωρήσουν με τον παλαιό νόμο...