0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με όνειρα απατηλά περάνει η ζωή. Κόψε κάτι...είπαμε..
Οι συνάδελφοι της ειδικής έχουν μονιμοποιηθεί ή όχι ; Η αξιολόγηση γίνεται τον δευτερο χρόνο ;
Και δεν προβλέπεται άμεσα να γίνει μονιμοποίηση διότι αυτή τη στιγμή εξελίσσεται μόνο το Α1 μέρος της αξιολόγησης (αξιολόγηση από σύμβουλο ειδικότητας). Μένει να γίνει το Α2 αξιολόγηση από σύμβουλο παιδαγωγικής ευθύνης και το
Χαζή ερώτηση: εγώ πηρα τώρα μετάθεση μετά την πάροδο της διετιας. Ποιος διευθυντής θα με αξιολογήσει και πότε; Ο καινούργιος που μπορεί να μη με ξέρει καν;
θα σε αξιολογήσει ο νέος διευθυντής και θα μονιμοποιηθεις αναδρομικά για τη διετία που ήσουν (υποτίθεται) δόκιμος... Αλλά μέχρι να γίνει αυτό... Θα έχει περάσει ακόμα 1 τετραετία... Οπότε θα έχει αλλάξει πάλι ο διευθυντής...
Συναδέλφισσα συγγνώμη κιόλας αλλά σε σπηλιά ζεις;
Ναι αλλά ο διευθυντης σε ποιο σχολείο; Σε αυτό που ήμουν δόκιμος; Αν έρθει νέος διευθυντής δε θα με ξέρει. Θα με αξιολογήσει βασει της αξιολόγησης του απερχόμενου διευθυντή; Ή σε αυτό που θα παω, άρα θα είμαι για 4 χρόνια δόκιμος.
Θα σε αξιολογήσει ο διευθυντής στο νέο σου σχολείο.... Δεν έχει λογική αυτό που γίνεται. Οπότε μην αναρωτιέσαι... Οι περισσότεροι νεοδιοριστοι του 2020 έχουν πάρει μετάθεση. Έχουν συμπληρώσει 3ετια και περιμένουν ακόμα... Ουτε οι ίδιοι στο Υπουργείο δε κατανοούν το φαιδρό του ζητήματος...
Δηλαδή μου λες ότι οι νεοδιόριστοι του 21 θα περάσουμε 4ετια ως δόκιμοι;;;
εγώ είμαι του 2020 και είμαι ήδη 3 χρόνια δόκιμη... Πάω τώρα στον 4ο χρόνο... Τι σου προκαλεί εντύπωση? Οι διευθυντές που θα μας αξιολογήσουν θα τοποθετηθούν Ιουλιο. . Οπότε του 2020 που προηγουμαστε στην καλύτερη θα μονιμοποιηθουμε στην 4ετια...
Όλο αυτό μου προκαλεί εντυπωση. Το σχολείο μου έχει διευθυντή τώρα. Εγώ διανύσω την περίοδο του δόκιμου με αυτόν τον διευθυντή και την ολοκληρώνω. Ποιος ειναι αρμόδιος να με αξιολογήσει λοιπόν; Το θέμα ειναι πολύ μεγαλύτερο από την ανικανότητο του ΥΠΑΙΘ, άπτεται του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.