0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν αυτό καταλάβατε, δικό σας θέμα.Το αν έχω αντίρρηση ή όχι με την αξιολόγηση δε σας αφορά όπως δεν αφορά κ εμένα ο λόγος για τον οποίο αρνείστε.Αυτο που ανέφερα είναι ότι εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία για μια σειρά ελπαιδευτικων, οφείλει να συμπεριλάβει κ παλαιότερους συναδέλφους κ να μην αξιολογουνται μόνο οι νέοι.Φυσικα όχι στο πλαίσιο "να πάει στους άλλους όχι σε εμενα" αλλά στο πλαίσιο της καθολικής εφαρμογής του.Σας παρακαλώ να μείνετε μακρυά από υποδείξεις σχετικά με το αν θα δεχτώ να αξιολογηθω ή όχι όπως δεν υπέδειξα κ εγώ σε κανέναν το τι θα κάνει.
Διχαστικό μήνυμα ντροπής. Πάμε παρακάτω.
Εσύ μας είπες ότι δεν έκανες απεργία. Αν λες ψέματα δε μπορώ να το ξέρω.
Οι άνθρωποι που βρίσκονται μες στην εκπαίδευση περιμένουμε να δίνουν το παράδειγμα στην κοινωνία. Να κρίνουν και να πράττουν χωρις παρωπιδες και δίχως να σκέφτονται την παρτη τους και τη βολεψη τους, κι έπειτα να παραπονιούνται κιολας.Θέλει θάρρος και ατομικες θυσίες για να παει μπροστά το συνολο, η κοινωνία ολη γενικοτερα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας.Χωρις παρωπίδες και χωρίς να κρίνουν την άποψη του άλλου όταν διαφέρει από τη δική τους!
Είπα ότι δε δέχομαι να ξαναπεράσω αν δεν εφαρμοστεί σε όλους ο νόμος.Οχι επειδή δέχτηκα εγώ κ άλλοι νεοδιοριστοι να περνάμε συνέχεια ανά 2 χρόνια μόνο εμείς.Αυτο είπα!Τώρα ο καθένας μπορεί να καταλάβει κ να ερμηνεύσει τα πράγματα όπως θέλει.Δε θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ ή να κατακρίνω την αξιολόγηση.Μακαρι να καταργηθεί αύριο το πρωί αλλά όσο αυτό δε συμβαίνει δε θα αξιολογείται μόνο μια μερίδα που δέχτηκε είτε έτσι είτε αλλιώς να το κάνει.
Οκ, άλλο είχα καταλάβει..Κακός σε εκραξα! Σόρρυ
Δλδ αν μια μερίδα εκπαιδευτικων έχει δεχτεί να αξιολογηθεί για οποιοδήποτε λόγο, είναι λογικό να αξιολογείται μόνο αυτή? Κ αυτό δεν είναι δικαστικό? Όσο για τη ντροπή, ας αναλάβουν οι διαχειριστές γιατί εγώ δε προσέβαλα κανενα συναδελφο.
https://www.eidisis.gr/ekpaideysi/kataggelia-tis-elme-kilkis-gia-diokseis-kathigiton.htmlΣυνάδελφοι παραπέμπονται από τη διδε Κιλκίς στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για πειθαρχικό αδίκημα λόγω της συμμετοχής τους στην απεργία -αποχή από την αξιολόγηση που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ. Αδιανόητο, έτσι; Πειθαρχικό αδίκημα η συμμετοχή σε απεργία; Να σημειωθεί ότι για πειθαρχικά αδικήματα παραπέμπονται υποθέσεις ασέλγειας εκπαιδευτικών σε μαθητές/τριες, πλαστογράφησης πτυχίων, ξυλοδαρμων εκπαιδευτικών και ΟΧΙ για το νόμιμο δικαίωμα της συμμετοχής σε απεργία που έχει προκηρύξει το σωματείο. Απ' ο,τι διαβάζω, κ σε άλλες περιοχές έχουν κληθεί εκπαιδευτικοί από τις διευθύνσεις σε απολογία, αλλά η δδε Κιλκίς έχει προχωρήσει τον αυταρχισμό σε άλλα επίπεδα!