*

Ψηφοφορία

να υπάρχει αξιολόγηση;

ναι
οχι

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 801786 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Serraios

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όνειρα κόντρα στην φθορά..
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #4606 στις: Ιούλιος 23, 2024, 06:47:14 μμ »
Αν αυτό καταλάβατε, δικό σας θέμα.Το αν έχω αντίρρηση ή όχι με την αξιολόγηση δε σας αφορά όπως δεν αφορά κ εμένα ο λόγος για τον οποίο αρνείστε.Αυτο που ανέφερα είναι ότι εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία για μια σειρά ελπαιδευτικων, οφείλει να συμπεριλάβει κ παλαιότερους συναδέλφους κ να μην αξιολογουνται μόνο οι νέοι.Φυσικα όχι στο πλαίσιο "να πάει στους άλλους όχι σε εμενα" αλλά στο πλαίσιο της καθολικής εφαρμογής του.Σας παρακαλώ να μείνετε μακρυά από υποδείξεις σχετικά με το αν θα δεχτώ να αξιολογηθω ή όχι όπως δεν υπέδειξα κ εγώ σε κανέναν το τι θα κάνει.

Εγώ μπήκα σε διαδικασία αξιολόγησης. Υπήρξα απο τους πρώτους αν οχι ο πρώτος απο τους συνάδελφους της ειδικότητας μου που το έκανα και από τους πρώτους στην διεύθυνση μου. Το έκανα οχι γιατι πιστεύω οτι αυτη η κωμωδία μας αξιολογεί πραγματικά αλλα επειδή έμπαινε ο εκβιασμός απο το υπουργείο! Θέλω να το περάσει κανένας άλλος; Όχι ούτε κανένας νέος ούτε κανένας παλαιότερος συνάδελφος να μην ξαναπεράσει από αυτή την φάρσα.
Διαβάζω όμως με απορία από έναν συνάδελφο να λέει οτι θέλει να το περάσουν και άλλοι! Τι θα κερδίσουν δλδ; Τι κέρδισες εσύ και εγω;
Χαμογέλα ρε.. τι σου ζητάνε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:40:27 »

Αποσυνδεδεμένος regi84

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4607 στις: Ιούλιος 23, 2024, 07:44:48 μμ »
Είπα ότι δε δέχομαι να ξαναπεράσω αν δεν εφαρμοστεί σε όλους ο νόμος.Οχι επειδή δέχτηκα εγώ κ άλλοι νεοδιοριστοι να περνάμε συνέχεια ανά 2 χρόνια μόνο εμείς.Αυτο είπα!Τώρα ο καθένας μπορεί να καταλάβει κ να ερμηνεύσει τα πράγματα όπως θέλει.Δε θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ ή να κατακρίνω την αξιολόγηση.Μακαρι να καταργηθεί αύριο το πρωί αλλά όσο αυτό δε συμβαίνει δε θα αξιολογείται μόνο μια μερίδα που δέχτηκε είτε έτσι είτε αλλιώς να το κάνει.

Αποσυνδεδεμένος regi84

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4608 στις: Ιούλιος 23, 2024, 07:51:13 μμ »
Διχαστικό μήνυμα ντροπής. Πάμε παρακάτω.

Δλδ αν μια μερίδα εκπαιδευτικων έχει δεχτεί να αξιολογηθεί για οποιοδήποτε λόγο, είναι λογικό να αξιολογείται μόνο αυτή? Κ αυτό δεν είναι δικαστικό? Όσο για τη ντροπή, ας αναλάβουν οι διαχειριστές γιατί εγώ δε προσέβαλα κανενα συναδελφο.

Αποσυνδεδεμένος regi84

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4609 στις: Ιούλιος 23, 2024, 07:57:09 μμ »
Δλδ σας φαίνεται λογικό να αξιολογεις συνεχώς τους ίδιους κ τους ίδιους κ να θεωρείται πειθαρχικό παράπτωμα η άρνηση συμμετοχής στην αξιολόγηση για έναν εκπαιδευτικό του 21 κ μετά αλλά όχι του 2008 ή του 1998.Κ αυτό δεν είναι διχαστικό?Κ να μπορούν να γίνονται στελέχη εκπαίδευσης κ να προάγονται αλλά ένας νεοδιοριστος που μπορεί να έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα να μη μπορεί?Κ αυτό για εσάς είναι σωστό?Ας μείνουμε ότι συμφωνούμε στην εξ ολοκλήρου κατάργηση της.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:40:27 »

Αποσυνδεδεμένος regi84

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4610 στις: Ιούλιος 23, 2024, 08:07:18 μμ »
Εσύ μας είπες ότι δεν έκανες απεργία. Αν λες ψέματα δε μπορώ να το ξέρω.

Δε θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω.Δεν κανω διαλογο με καποιον που χαρακτηριζει τις θεσεις του αλλου πισω απο ενα πληκτρολογιο.Οποιος έχει περάσει αξιολόγηση ξέρει γιατί το έκανε.Ειτε απεργούσε στην αρχή είτε όχι.Κ τώρα τελεία γιατί θα γίνει προσωπικό κ δεν έχω καμία όρεξη.

Αποσυνδεδεμένος anaplirotis111

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4611 στις: Ιούλιος 23, 2024, 08:07:37 μμ »
Οι άνθρωποι που βρίσκονται μες στην εκπαίδευση περιμένουμε να δίνουν το παράδειγμα στην κοινωνία. Να κρίνουν και να πράττουν χωρις παρωπιδες και δίχως να σκέφτονται την παρτη τους και τη βολεψη τους, κι έπειτα να παραπονιούνται κιολας.
Θέλει θάρρος και ατομικες θυσίες για να παει μπροστά το συνολο, η κοινωνία ολη γενικοτερα.

Αποσυνδεδεμένος regi84

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4612 στις: Ιούλιος 23, 2024, 08:13:23 μμ »
Οι άνθρωποι που βρίσκονται μες στην εκπαίδευση περιμένουμε να δίνουν το παράδειγμα στην κοινωνία. Να κρίνουν και να πράττουν χωρις παρωπιδες και δίχως να σκέφτονται την παρτη τους και τη βολεψη τους, κι έπειτα να παραπονιούνται κιολας.
Θέλει θάρρος και ατομικες θυσίες για να παει μπροστά το συνολο, η κοινωνία ολη γενικοτερα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας.Χωρις παρωπίδες και χωρίς να κρίνουν την άποψη του άλλου όταν διαφέρει από τη δική τους!

Αποσυνδεδεμένος anaplirotis111

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4613 στις: Ιούλιος 23, 2024, 08:26:04 μμ »
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας.Χωρις παρωπίδες και χωρίς να κρίνουν την άποψη του άλλου όταν διαφέρει από τη δική τους!

Χαίρομαι που συμφωνειτε, αλλα μαλλον  συμφωνειτε σε οτι σας συμφέρει μονο. Οπως εχετε εσείς αποψη ετσι εχω κ εγω, κ αν νιώθετε ότι σας κρινουμε,είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει εσας κ οχι εμας.

Αποσυνδεδεμένος Serraios

• Ιστορικό μέλος
  • Όνειρα κόντρα στην φθορά..
    • Προφίλ
« Απάντηση #4614 στις: Ιούλιος 23, 2024, 08:33:05 μμ »
Είπα ότι δε δέχομαι να ξαναπεράσω αν δεν εφαρμοστεί σε όλους ο νόμος.Οχι επειδή δέχτηκα εγώ κ άλλοι νεοδιοριστοι να περνάμε συνέχεια ανά 2 χρόνια μόνο εμείς.Αυτο είπα!Τώρα ο καθένας μπορεί να καταλάβει κ να ερμηνεύσει τα πράγματα όπως θέλει.Δε θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ ή να κατακρίνω την αξιολόγηση.Μακαρι να καταργηθεί αύριο το πρωί αλλά όσο αυτό δε συμβαίνει δε θα αξιολογείται μόνο μια μερίδα που δέχτηκε είτε έτσι είτε αλλιώς να το κάνει.

Οκ, άλλο είχα καταλάβει..Κακός σε εκραξα! Σόρρυ
Χαμογέλα ρε.. τι σου ζητάνε;

Αποσυνδεδεμένος regi84

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4615 στις: Ιούλιος 23, 2024, 08:51:32 μμ »
Οκ, άλλο είχα καταλάβει..Κακός σε εκραξα! Σόρρυ

Δεν υπάρχει θέμα!Τουλάχιστον κατάλαβες πως το εννοούσα!

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4616 στις: Ιούλιος 23, 2024, 11:32:48 μμ »
Δλδ αν μια μερίδα εκπαιδευτικων έχει δεχτεί να αξιολογηθεί για οποιοδήποτε λόγο, είναι λογικό να αξιολογείται μόνο αυτή? Κ αυτό δεν είναι δικαστικό? Όσο για τη ντροπή, ας αναλάβουν οι διαχειριστές γιατί εγώ δε προσέβαλα κανενα συναδελφο.
θα μπορούσε και αυτή η μερίδα εκπαιδευτικών να συμμετάσχει στην απεργία -αποχη.
Απο τη στιγμή που δέχθηκε να αξιολογηθεί για όποιον λόγο (φαντάζομαι κυρίως υπό τον φόβο της μη μονιμοποίησης, αν κ πουθενά δεν τεθηκε το σενάριο ης απόλυσης), δεν μπορεί να ζητά να αξιολογηθούν τιμωρητικά/εκδικητικά κ οι υπόλοιποι που απεργούν/απέχουν δεχόμενοι να αναλάβουν τα δικά τους ρίσκα. Η εκπαίδευση δεν είναι στρατός, για να ισχυει η νοοτροπία "αφού το πέρασα εγώ, θα το περάσεις κι εσύ". Γενικά, χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά στα δικά σας post, διακρίνω μια εμπάθεια έναντι των μονίμων είτε από την πλευρά των αναπληρωτών είτε από την πλευρά των νεοδιοριστων.
Κ δυστυχώς αυτές οι διχαστικές οπτικές κ στάσεις ( κυρίως στη δευτεροβάθμια) επιτρεπουν στο Υπουργείο να μας αντιμετωπίζει έτσι.

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4617 στις: Αύγουστος 23, 2024, 08:46:53 μμ »
https://www.eidisis.gr/ekpaideysi/kataggelia-tis-elme-kilkis-gia-diokseis-kathigiton.html
Συνάδελφοι παραπέμπονται από τη διδε Κιλκίς στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για πειθαρχικό αδίκημα λόγω της συμμετοχής τους στην απεργία -αποχή από την αξιολόγηση που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ. Αδιανόητο, έτσι; Πειθαρχικό αδίκημα η συμμετοχή σε απεργία; Να σημειωθεί ότι για πειθαρχικά αδικήματα παραπέμπονται υποθέσεις ασέλγειας εκπαιδευτικών σε μαθητές/τριες, πλαστογράφησης πτυχίων, ξυλοδαρμων εκπαιδευτικών και ΟΧΙ για το νόμιμο δικαίωμα της συμμετοχής σε απεργία που έχει προκηρύξει το σωματείο.
Απ' ο,τι διαβάζω, κ σε άλλες περιοχές έχουν κληθεί εκπαιδευτικοί  από τις διευθύνσεις σε απολογία, αλλά η δδε Κιλκίς έχει προχωρήσει τον αυταρχισμό σε άλλα επίπεδα!

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4618 στις: Αύγουστος 23, 2024, 08:53:12 μμ »
https://www.eidisis.gr/ekpaideysi/kataggelia-tis-elme-kilkis-gia-diokseis-kathigiton.html
Συνάδελφοι παραπέμπονται από τη διδε Κιλκίς στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για πειθαρχικό αδίκημα λόγω της συμμετοχής τους στην απεργία -αποχή από την αξιολόγηση που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ. Αδιανόητο, έτσι; Πειθαρχικό αδίκημα η συμμετοχή σε απεργία; Να σημειωθεί ότι για πειθαρχικά αδικήματα παραπέμπονται υποθέσεις ασέλγειας εκπαιδευτικών σε μαθητές/τριες, πλαστογράφησης πτυχίων, ξυλοδαρμων εκπαιδευτικών και ΟΧΙ για το νόμιμο δικαίωμα της συμμετοχής σε απεργία που έχει προκηρύξει το σωματείο.
Απ' ο,τι διαβάζω, κ σε άλλες περιοχές έχουν κληθεί εκπαιδευτικοί  από τις διευθύνσεις σε απολογία, αλλά η δδε Κιλκίς έχει προχωρήσει τον αυταρχισμό σε άλλα επίπεδα!
Η εποχή μας είναι η χαρά του κάθε χουντικού γυμνασιάρχη της επταετίας '67-'74. Πιάσαμε πάτο.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4619 στις: Αύγουστος 23, 2024, 09:05:03 μμ »
Δεν παραπέμπονται επειδή συμμετείχαν σε απεργία. Παραπέμπονται επειδή δεν συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης. Θα απαντήσουν με υπόμνημα ότι δε συμμετείχαν λόγω συμμετοχής σε αποχη-απεργια και μετά η καυτή πατάτα είναι στα χέρια του πειθαρχικού συμβουλίου: ή θα κάνει δεκτό το επιχείρημα ή θα βάλει την ποινή, πρόστιμο ίσο με τις αποδοχές ενός μήνα. Δεν υπάρχει μέση λύση.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177426
  • Σύνολο θεμάτων: 19398
  • Σε σύνδεση σήμερα: 550
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 5