0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πολιτική που ακολουθείται είναι συγκεκριμένη και ανεξάρτητη από πρόσωπα.
Η πολιτική που ακολουθείται είναι συγκεκριμένη και ανεξάρτητη από πρόσωπα. Δεν περιμένω καμία αλλαγή στον τομέα της αξιολόγησης. Ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα έρθουν θα είναι πιθανότατα για τον γραπτό Ασεπ.
Η ιδρυση των ιδιωτικων πανεπιστημιων
Θα πρέπει να προηγηθεί συνταγματική αναθεώρηση για το θέμα αυτό.
Στο γνωστό μήκος κύμματος. Οι άνθρωποι έχουν πάθει ψύχωση με την αξιολόγηση. Μου έλεγε συνάδελφος που πέρασε συνέντευξη για διευθυντής, πως όλες οι ερωτήσεις, εκτός από μία, αφορούσαν στην αξιολόγηση. Δυστυχώς έχουμε σχεδόν όλη την κοινωνία απέναντί μας. Και τώρα με το 41 τακατό ποιος τους πιάνει. Προσωπικά το όποιο αγωνιστικό μου φρόνημα κάμφθηκε. Αφού η πλοιοψηφία αποφάσισε έτσι...
Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι υπέρ της αξιολόγησεις. Δηλαδή αν μπει 2 φορές ο επιθεωρητής στην τάξη μου θα καταλάβει αν είμαι καλός ή κακός εκαπιδευτικός; Τρίχες. Ή η άλλη η αηδία με την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας... Γραφειοκρατία δίχως νόημα.Από την άλλη, όταν η Κεραμέως έχει σημαία την αξιολόγηση και έρχεται 1η σε σταυρούς, εγώ νιώθω πως ηθικά δε νομιμοποιούμε να συνεχίσω. Δημοκρατία έχουμε και δυστυχώς η πλειοψηφία αποφάσισε αυτή τη μπούρδα.