0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πέρυσι που εργάστηκα πρώτη φορά ως αναπληρωτής δεν μου ζητήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο!
Περίεργο. Όλες οι διευθύνσεις το ζητούν. Μήπως σου είχαν αφήσει ανοιχτό χρονικό περιθώριο να το φέρεις και ξεχάστηκε; Αυτό συμβαίνει συχνά (το έχω κάνει και εγώ)!
Θα το θυμόμουν 100% αν μου είχαν αναφέρει κάτι τέτοιο...άρα να υποθέσω αν με το καλό με ξανακαλέσουν (σε άλλη
Παιδια καλησπερα!!ζητω συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα ειλικρινα δεν λεω να καταλαβω!αλλα λεει ο ενας,αλλα λεει ο αλλος...!!!τα ατομα που πηραμε γνωματευσεις περυσι απο ψυχιατρο κ παθολογο,τι κανουμε φετος???ισχυουν?ας μας βοηθησει καποιος,υπαρχει καπου που να γραφει τι ισχυει?καταργηθηκε η τριετια?ειναι 2 χρονια τελικα η ενας χρονος?τι απο ολα?
Ισχύει και φέτος, μην ανησυχείς..
που το γραφει αυτο βρε παιδι μου? αυτο θελω να βρω ωστε να ηρεμησουμε ολοι απο τις αποριες.γνωριζεις να μας πεις?σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση παντως!!
Παιδιά συγγνώμη αν κάνω χαζή ερώτηση... :-[Πρέπει να έχω παραπεμπτικό από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας για να εξεταστώ και να πάρω τη γνωμάτευση ή μπορώ να πάω και αύριο χωρίς κανένα έγγραφο;