Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιάννα, welcome to the club Λοιπόν νεοδιόριστη είμαι κι εγώ, αλλά μπορώ να πλέον να ισχυριστώ ότι έχω "σπάσει" τον κώδικα των ακρωνύμων (σε elementary επίπεδο βέβαια μην τρελαθούμε, αλλά είναι μια κάποια αρχή)α) Διαφορά ΟΛΜΕ-ΕΛΜΕ: ΟΛΜΕ είναι ο Οργανισμός (Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης), ΕΛΜΕ είναι η Ένωση (ditto). Η ΕΛΜΕ εκλέγεται και λειτουργεί σε Πανελλήνια κλίμακα, ενώ η ΕΛΜΕ σε τοπική. Εδώ π.χ. η ΕΛΜΕ μας λέγεται ΕΛΜΕΚΙ (ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης). Είναι κάτι αντίστοιχο του ΤΕΔΚ-ΚΕΔΚΕ αν έχεις υπόψη σου (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων-Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος)β) Με τον ίδιο τρόπο, ΠΥΣΔΕ είναι Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΚΥΣΔΕ είναι το Κεντρικόγ) Χωρίς να είμαι σίγουρη, έχω την αίσθηση πως πρέπει να ψηφίσεις στην περιφέρεια του σχολείου σου. Για τις εκλογές της ΕΛΜΕ τουλάχιστον έτσι γίνεται (είχαν λίστα με τους καθηγητές του νομού ανα Σχολείο, πλήρωνες συνδρομή 20Ε και ψήφιζες... έμαθα πριν λίγες μέρες ότι δικαιούμαστε ως καθηγητές δωρεάν είσοδο σε δημόσια μουσεία και μνημεία, θα σπεύσω να βγάλω την κάρτα)